IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които няма да бъдат засегнати от ретроградния Плутон

29 юни 2020 17 30

Знаците, които ще имат страхотен период

Снимка: Istockphoto

Винаги когато навлизаме в период, който има думата „ретрограден“ в себе си, знаем, че нещата няма да бъдат цветя и рози.

Лекият страх от предстоящите събития ни притеснява и бързаме да прочетем в хороскопа си в какви сфери трябва да внимаваме и какво не трябва да правим в никакъв случай.

Има обаче няколко зодии, които са късметлиите на периода, тъй като за тях „ретрограден“ няма да важи в негативния си смисъл, даже напротив – те ще имат страхотен период.

Така в момента, намирайки се в ретрограден Плутон, завиждаме много на тези три зодии, които ще имат наистина страхотни дни до октомври.

Лъв – използвате времето си умно и сте продуктивни

Пресегнете се към звездите, Лъвове! Юпитер и Плутон са на ваша страна и ще ви донесат само добри новини в здравето, креативността, ежедневните дейности и ще се радвате на спокойствие през целия период.

Особено важно за вас в този момент е да задържите креативността, която ви е връхлетяла – бъдете продуктивни, смело сбъднете всичките си идеи, защото каквото започнете, ще се увенчае с успех.

Везни – намирате силата и сигурността в себе си

Когато приключи ретроградният Плутон, Везните ще излязат от периода с много подкрепа от страна на Плутон и Юпитер.

Особено щастливи събития ще има в дома, семейството и емоционалната стабилност. Най-накрая ще имате куража да живеете живота си по най-добрия възможен начин. Това ще се отрази на професионалния ви живот и е много вероятно да срещнете големи работни възможности.

Ще ви бъде предоставена възможност да преразгледате минали начинания, да извлечете нови изводи и дори да смените професията.

Водолей – светлина в мъглата

Ако до момента сте се чувствали като в мъгла, то вашият момент на просветление настъпи! Ретроградният период за вас е чудесна възможност да „презаредите батериите“. Юпитер и Плутон ще ви дадат втори шанс, нова перспектива и възможност да промените обстоятелствата.

Независимо дали се чувствате продуктивни или не, това е моментът, в който ще можете да установите лесно връзка с вътрешното си „Аз“ и да постигнете баланс и хармония със себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари