IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 юли

6 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте споровете на всякакво ниво и във всякакво направление, дори да сте абсолютно сигурни в себе си. Няма да стигнете до вариант, полезен и за двете страни, но със сигурност ще навредите на отношенията си, което в момента не ви е нужно.

Телец

Не е изключено да получите интересни предложения за нова работа. Първата стъпка е да ги сравните, а следващата да проучите мненията на предишните им служители. Малкото вложено време в тази дейност ще ви спести грешки и неприятности.

Близнаци

Ще ви хрумне решение на стар казус, който ви е изглеждал почти неразрешим. Дефинирайте действията си подробно. Така ще успеете да изчистите неяснотите още преди да сте се захванали с изпълнението.

Рак

Отнасяйте се сдържано и спокойно към хората около себе си, независимо че част от действията им няма да ви харесат. Придържайте се към принципа, че в момента те имат нужда от вашата помощ, но може да се случи и обратното.

Лъв

Проследявайте внимателно всички процеси, в които се налага да участвате, независимо от важността им. Така ще избегнете възможността да ви изненадат с неоснователни претенции. Подхождайте искрено към новите си познати, но без да прекалявате с откровеността.

Дева

Преценявайте много внимателно изказванията и най-вече обещанията си. Приемете изненадите с усмивка, независимо че в първия момент може да ви е трудно да прецените реалното им въздействие. Не се отказвайте от първоначалните си замисли.

Везни

Един от дните, в които ще реализирате желанията си почти изцяло. В такъв случай препоръката обикновено е да внимавате какво си пожелавате, но още по-важно е в никакъв случай да не поискате нещо, което би навредило някому.

Скорпион

Не се заемайте с дейности, в чието изпълнение имате съмнения. Проявете активност в текущата си работа и ще сте в състояние да държите ситуацията под контрол. Ако нечие присъствие не ви е приятно, намерете начин да го избегнете.

Стрелец

Съчетайте полезното с приятното и правете не само онова, което трябва, а и онова, което ви харесва. В края на деня ще сте доволни и от направеното, и от преживяното. Ще сте достатъчно тонизирани, за да се справите с евентуалните затруднения през следващите дни.

Козирог

Ще установите или ще ви подскажат, че човек с когото не сте в много близки, а и не в много добри отношения има нужда от съдействие. Направете каквото трябва без да чакате да ви молят. Като краен резултат ще установите, че сте се преборили със собствените си предубеждения.

Водолей

Не всичко ще се получава така, както предполагате или така, както би ви се искало. Което съвсем не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце. Ще намерите правилната посока, ако овладеете емоциите.

Риби

Въздържайте се от резки изказвания и спонтанни решения. Грешките, направени днес, ще се мултиплицират многократно в следващите ви действия. Постарайте се да ги избегнете. Мислете бързо, но реагирайте разумно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари