IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, за които месецът на Лъва няма да е късметлийски

30 юли 2020 17 30

Очакват ги перипетии

Pixabay

След няколко слънчеви затъмнения и ретроградни периоди, дойде време за властването на Лъва. На 22 юли Слънцето попадна в този знак от зодиака. И макар светлината му да носи радост и вдъхновение на мнозина всяка сутрин, за други то ще е повод за най-различни перипетии, през които трябва да преминат.

След като ви разкрихме хората от кои зодии ще имат един положителен месец под въздействието на Лъва, ето на кои той ще се отрази по-скоро негативно:

Телец

Представителите на този знак ще са по-неспокойни и тревожни от обикновено. Причината е, че слънцето активира техния четвърти дом, който се свързва с емоционалните преживявания, дома и семейството. И тъй като Лъвът е доста упорит, Телецът ще бъде под напрежение и ще мисли само за семейството. Но това влияние може да се обърне в негова полза – за пренареждане на жизненото му пространство.

плаж, море,

Pixabay

Дева

Пътеводителят на Девите – Меркурий, най-сетне е директен. След ретроградния му период може да се каже, че попада в 12-ти дом – на тайните, мечтите и кармата. Затова представителите на тази зодия ще потърсят уединение и ще се върнат към неосъществените цели. Слънцето се отклонява от Уран, като попада в девети дом – на личната философия и образованието. Очаква се напрежение, тъй като може да се окаже, че някои Деви са се жертвали напразно и остават недооценени.

Козирог

Хората с този знак ще разсъждават дълго върху личните си трансформации през последните няколко седмици. Слънцето в Лъв ще навлезе в техния девети дом – на властта и смъртта. Козирозите ще имат възможността да осъзнаят себе си и да помислят какво им липсва във връзката. Предстоят им пътувания и някои конфликти заради тяхното его и ревността към половинката.

тъга, умора

Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари