IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, за които август 2020 ще е страхотен

4 август 2020 17 30

Кои знаци ги чака добър месец?

Снимка: Istockphoto

От 23 юли до 23 август е сезонът на Лъва. Това обещава едно – не само период на хубаво време (лято е все пак), но и много щастлив месец, особено за три зодии.

Подобно на представителите на зодиакалния знак, периодът обещава много късмет, щастливи моменти и веселие.

Разбира се, три зодиакални знака ще имат още повече късмет и ще изкарат страхотен месец, повлияни от периода на Лъва.

Ето кои са те.

Овен

Последните няколко месеца за зодия Овен бяха белязани с доста сътресения и стрес. Оставете емоционалните проблеми зад гърба си, защото август за вас ще бъде страхотен.

Усещате ли вече прилив на вдъхновение и желание за работа и добро настроение? Точно това е приготвил за вас август месец. Насладете се и използвайте максимално потенциала си, защото в този период той е във върховна форма!

Лъв

Няма как представителите на зодия Лъв да не бъдат облагодетелствани в периода на Лъва. Вие сте очарователни, имате силен характер и умеете да привличате хората около себе си със своята харизматичност. Сега е моментът да се възползвате от тези си качества, защото ви очаква най-добрият период от годината. Подредете приоритетите си и се срещайте само с хора, които ви карат да се чувствате добре и щастливи.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец неслучайно са определени като едни от най-оптимистичните в астрологията. Вие виждате само добрата страна на всяка ситуация, а целият период на Лъва за вас ще бъде белязан само от добри новини. С каквото и да се захванете, ще имате огромен успех, така че смело вземете решенията, за които се колебаете – очакват ви успехи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари