IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 август

4 август 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Адаптирайте проектите си към актуалните условия и ще отбележите напредък в почти всяка една от предпочитаните насоки. С малко повече предприемчивост е възможно да си осигурите и допълнителни финансови постъпления.

Телец

Началото на деня ще е свързано с добри новини, които ще ви заредят с оптимизъм. Постарайте се обаче да останете здраво стъпили на земята и да запазите присъщия си прагматизъм и умение да проверявате фактите. Не го ли направите, може да претърпите някакви загуби.

Близнаци

Овладейте авантюристичния си дух и желание за бурни емоции. Търсете решение на проблемите с разум, а не със сила. Всеки опит да наложите мнението си или да пренебрегнете правилата ще завърши с поражение.

Рак

Не са изключени затруднения при решаването на сложен юридически казус. Ще ги избегнете или поне ще ги омекотите, ако съчетаете мнението си с гледната точка и на останалите участници. Прекалената амбиция и усещане за непогрешимост ще ви създаде врагове.

Лъв

Доста спорни въпроси ще бъдат дискутирани днес в широк кръг и с вашето участие. Част от тях не само няма да получат отговорите си веднага, но е напълно възможно завършването им да се проточи. Не се опитвайте да ускорявате процеса.

Дева

Прекрасно е, че сте старателни, но понякога с прекаленото си задълбочаване в детайлите само комплицирате и удължавате процеса на намиране на решение без да променяте същността на самото решение. Реагирайте гъвкаво и не бъдете прекалено критични към мнението на околните. Опитайте се да го използвате рационално.

Везни

Ориентирайте усилията си към изчистване неяснотите на дългосрочните проекти. Вероятно ще се наложи да направите някои компромиси и да отстъпите от първоначалната рамка. Направете го за сметка на сроковете, а не на качеството.

Скорпион

Избягвайте участието си в каквото и да било противопоставяне. Дори съвсем безобидна забележка или шега може да стане повод за разгорещен спор, който да извади наяве стари противоречия. Не си усложнявайте живота излишно.

Стрелец

Опитайте се да прецените реално риска от инвестиции, колкото и да са минимални като стойност. Прекалените ви очаквания най-вероятно ще завършат с разочарование. Най-точният „червен светофар“ е собственото ви чувство за мярка.

Козирог

Трудностите, с които се налага да се справяте са не само изпитания на волята ви. Те са и възможност да разгърнете потенциала си. Ще преодолеете днешните проблеми (които няма да са особено сериозни), ако подредите правилно приоритетите и действате поетапно.

Водолей

Ако някой непрекъснато се опитва да ви налага своето темпо и да ви кара да бързате запитайте се: струва ли си да рискувате и правилно ли е да „претупвате“ започнатото. И дали не го прави, за да ви принуди да сгрешите и после да огласи слабите ви места. След като си отговорите, ще изберете правилния метод.

Риби

Не превишавайте правата си и не си проправяйте път с „удари под кръста“. Дори сега действията ви да останат без последствие, много скоро някой ще блокира напредъка ви със същите методи и ще се наложи да заплатите доста висока цена за нарушаването на правилата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари