IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 август

5 август 2020 09 00

Ето какво да очаквате за днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Занимание, в което сте вложили доста усилия преди време, ще започне да показва видими резултати днес. Постарайте се да уплътните времето си с конкретни дейности, за да сте максимално ефективни. Старанието ви ще бъде забелязано.

Телец

Не търсете решения на актуалните проблеми в спомените от миналото. Ще сгрешите посоката. Всичко, което днес направите за някой друг съвсем скоро ще се върне при вас като бумеранг. И хубавото, и лошото. От вас зависи накъде ще „наклоните везните“.

Близнаци

Ако усетите, че разговор с приятел се връща към темата на стар спор, прекратете го незабавно. В същото време е нужно и желателно да се вслушвате в критиките. Ще ви помогнат да избегнете някои грешки, които пренебрегвате или не забелязвате.

Рак

Не е изключено да ви върнат стар заем, да ви изплатят забавени задължения или да получите интересен подарък, който ще можете да използвате в почивните дни. Професионален разговор или участие в някаква инициатива ще ви подскажат, че не е зле да се върнете към занимание, което преди време сте изоставили.

Лъв

Преценете предпазливо ресурсите си, ако решите да се заемете с нещо ново. Не разчитайте на случайности и обезпечение, което предполагате, че ще си осигурите в хода на работата. Бъдете внимателни, ако пребивавате на места, където има струпване на много хора. Не е изключено да станете жертва на крадци или мошеници.

Дева

Днешните събития ще ви докажат, че решение, взето преди време, е било правилно и универсално. В личен план предстои преживяване, което отдавна чакате и на което вече едва ли не сте спрели да се надявате. Ще се почувствате приятно изненадани.

Везни

Ограничете контактите и се въздържайте от импулсивни изказвания. Възможно е да си навредите от прекалена откровеност. Случайно запознанство ще се окаже съвсем навременно, за да си изградите правилна стратегия за реализация на перспективните си проекти.

Скорпион

Не е изключено да получите непредвиден приход. Ще е минимален, но независимо от това навременен. Разговор от личен характер ще ви изясни причините за съществуващ към момента конфликт. От вас зависи дали ще прекратите отношенията или ще предпочетете да ги възобновите, но „от нулата“.

Стрелец

Някой непрекъснато ще се опитва да блокира или омаловажава работата ви. Помислете какви са причините. Много е вероятно да го прави от безсилие, осъзнавайки че никога няма да достигне нивото ви.

Козирог

Интригуващо предложение за участие в проект ще ви подскаже, че трябва да преразпределите задачите си във времето. Ще е полезно да обсъдите ситуацията с приятели. Най-вероятно ще ви окуражат и ще обещаят съдействие.

Водолей

Въздържайте се от каквито и да било финансови рискове, включително хазартни игри. Логиката и интуицията ви са в синхрон, лесно ще се измъкнете от всякакви сложни ситуации. Използвайте чувството си за хумор, то е един от най-силните ви козове.

Риби

Не е изключено да получите оферта за нова работа или за промяна на позицията. Помислете много внимателно дали наистина има основание за такова предложение или е опит някой да ви постави в зависимост. Не правете експерименти, изискващи допълнително финансиране.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари