IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 август

6 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Един от дните, в които с каквото и да се захванете, ще ви се получи. В такива моменти е желателно да ориентирате усилията си към дейности, които принципно не са ви приятни. Хем ще сте си свършили работата, хем пък ще сте запазили доброто си настроение.

Телец

Задълженията ви ще са повече от обикновено, но ако ги разпределите правилно ще си осигурите и време за почивка. Придържайте се към принципите си, особено в моментите, в които някой ви подсказва решения, предполагащи нарушения.

Близнаци

Опитайте се да се справите с текущите проблеми бързо, оперативно и гъвкаво. Не прехвърляйте своите отговорности на никой друг, за да сте в състояние да държите ситуацията под контрол. Не е изключено покрай обичайните да обмислите и някои нови занимания.

Рак

Разпределете ангажиментите си така, че да си осигурите и лично време. Използвайте го, за да анализирате състоянието на отношенията си към момента и да си изградите ясна и устойчива тактика за продължаването или прекратяването им.

Лъв

Тонусът ви е стабилен, мотивация също не ви липсва. Ще постигнете всичко, към което се стремите, ако не „стоите със скръстени ръце“. Работещата тактика е да действате активно, самостоятелно и с умерено темпо.

Дева

Преди обед обстоятелствата или пък шефът ще ви наложи да се върнете към стари дейности. Може би в тях ще намерите някаква информация или идеи за реализиране на текущите. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Опитайте се да обобщите тенденцията, която подсказват детайлите.

Везни

Обмисляйте внимателно разходите си. Не си позволявайте извънредни, дори да са на малки суми. Ще ви е малко трудно да се задържите дълго време на едно място. Кратки разходки през равни интервали от време ще удовлетворят нуждата ви от двигателна активност.

Скорпион

Чести разговори или уговорки за срещи с приятели леко ще ви откъснат от обичайния ежедневен ритъм. Проявете инициатива в деловите дискусии. Що се отнася до личните отношения, оставете първата крачка на отсрещната страна и очаквайте изненади.

Стрелец

Важните решения ще са свързани с професионалната ви позиция. Някои факти или случки от днешния ден може да не ви допаднат особено и да се наложи временно да оставите на изчакване част от претенциите си. Изпълнението на домашна задача ще отнеме доста време и сили.

Козирог

Разпределете графика си така, че да минимизирате дейностите, предизвикващи емоционално натоварване. Не изпадайте в паника, ако събитията се отклоняват от предположенията ви. Подгответе си варианти, за да можете да реагирате гъвкаво.

Водолей

Заемете се със спешните задачи още от сутринта. Не ги отлагайте и не разчитайте на помощ, дори да ви е обещана. Резултатите от самостоятелната работа ще са по-устойчиви от екипната. Денят ще мине бързо, а вечерта ще е свързана със странно преживяване.

Риби

Не приемайте чуждите проблеми твърде близко и с мисълта, че всичко, което ви казват е истина. Имайте си едно наум. Всеки възприема собствените си грижи за най-драматични, но това обикновено не е така. Сравнявайки, може да установите, че сте в доста по-неблагоприятно положение от човека, който ви се жалва от „нещастната си съдба“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари