IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои хора крият факта, че са чувствителни?

15 август 2020 19 30

Опитват се да не показват емоции, но вътре в тях бушува буря

Снимка: Pexels

Когато разстроите воден знак, той ще се постарае да ви го покаже и да ви накара да се чувствате зле от този факт. Раците, Скорпионите и Рибите са известни със своите бурни емоции и никога не се извиняват за това си качество. За други зодиакални знаци обаче темата с изразяването на емоции не е най-приятната. Те просто се преструват, че приемат всичко нормално и нищо не може да ги нарани.

Това обаче не означава, че тези хора са безчувствени. Те просто се опитват да прикрият меката си същност, за да не бъдат наранени. Има знаци, които са тайно чувствителни и само най-близките им хора знаят за тази тяхна черта.

Чувствителността не се изразява само в ронене на крокодилски сълзи на всеки тъжен филм или пък лесно избухване, когато гледате любимия си спорт. Също така, да си чувствителен човек не е никак лошо. Този тип хора са склонни към самоосъзнаване и съпричастност и невинаги показват тази част от характера си чрез плач.

Тайно чувствителните хора обаче трудно признават, когато се почувстват обидени или тъжни, защото те просто не обичат да споделят. Това също зависи и от зодията. Ако имате представител на следващите три зодии в компанията си, то винаги внимавайте как се държи той, защото понякога може да изпитва огромна болка, но да не споделя.

Ето кои зодии крият чувствителността си

Лъв

Може да мислите, че Лъвовете са напълно недосегаеми и твърде горди, но всъщност те са и доста чувствителни. Има причина родените под този знак непрекъснато да търсят успокоение и похвали – те обичат да бъдат обичани и всяка лека промяна може да нарани егото им. Колкото и уверени да изглеждат, повечето Лъвове не са толкова дебелокожи, колкото си мислите.

Лъв, зодии,

Снимка: Pixabay

Думите всъщност ги нараняват, въпреки че никога не биха го признали. Представителите на този знак имат нужда от внимание, за да процъфтяват. Ако усетят, че фокусът ви е изместен някъде другаде, те веднага стават нападателни и дори може да ви обидят сериозно.

Дева

Девите са родени, за да се грижат за другите и това им доставя огромно удоволствие. Проблемът е, че помощта им понякога може да бъде задушаваща. Когато родените под този знак усетят, че усилията им не се оценяват, чувствата им веднага биват наранени, макар че винаги ще си замълчат и ще страдат вътрешно.

Дева

Снимка: Pixabay

Тези постоянни тревоги карат Девата да премисля и да анализира отново всяка ситуация, всеки разговор и всяка лицева емоция. Но тъй като Девите ще направят всичко възможно, за да избегнат конфронтация, те ще прикрият чувствата си и ще се опитат да направят някоя шега. Това обаче не означава, че този знак е безчувствен. Просто трябва да ви се довери достатъчно, за да покаже истинската си същност.

Козирог

Ако има някой, който не приема шегите, това е Козирогът. Подобно на Девата, този знак никога не разкрива твърде много за себе си и се прави, че е направен от стомана. Всъщност, той се обижда доста лесно и доста често. Козирог, който се чувства неуважаван или пренебрегван избухва, но по пасивно-агресивен начин.

Козирог Pixabay

Снимка: Pixabay

Представителите на този знак са невероятно лоялни и на тях може да разчитате за каквото и да било. Когато някой ги разочарова, това не е просто досадно за Козирога, това се счита за чисто предателство. Както и Лъвът, този знак също има голямо его и това му пречи да изразява емоциите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари