IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 август

18 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Даже не е желателно да участвате в приятелско парти с повече от 5-6 участници. Реагирайте равнодушно на злобни забележки или проява на враждебност от непознати.

Телец

Не прекалявайте с натоварванията, ако усетите пристъпи на енергиен спад и занижаване на тонуса. Осигурявайте си почивка своевременно, за да се справите поне с най-важните неща. Бъдете особено внимателни, ако уреждате въпроси, свързани с недвижимо имущество.

Близнаци

На моменти може да останете с впечатление, че околните са се наговорили да ви развалят настроението или да изпробват търпението ви. Противодействайте им с мълчалива усмивка. Ефектът ще е двоен: няма да знаят какво мислите, но и няма да могат да ви подложат на словесни атаки.

Рак

Посветете времето си на рутинни занимания, при които дори да допуснете някаква грешка, няма да е фатална. По-добре е да отложите сложните задачи за известно време. Не участвайте в разговори, чиято цел е обсъждане на липсващ колега. Последствията може да са твърде неприятни.

Лъв

Улисани в работа може да не разберете, че покрай вас се случва нещо неприятно или пък е имало инцидент. Приемете, че е било своеобразен начин да избегнете тревога, която би ви извадила от равновесие за доста време. Не се сърдете на близките си, ако изразяват несъгласие с мнението ви. Най-вероятно е от липса на достатъчно опит, а не от желание да ви ядосат.

Дева

Възможно е да получите приходи от предишна дейност или да ви върнат неправилно удържани суми за такси (глоби), да ви изплатят застраховка. Помислете кои са най-спешните ви задължения и ги ликвидирайте, но без да прекалявате с разходите и без да правите излишни покупки.

Везни

Обстановката около вас често ще е напрегната без видими причини. Общувайте колкото е възможно по-малко, особено с непознати. Съхранявайте старателно вещите и документите си. Не е изключено присъствайки на публично място да станете обект на посегателство.

Скорпион

Убедителни сте и ще успеете да напреднете с уговаряне на сделки, които към момента буксуват. Каквито и да са били аргументите на партньорите ви до този момент, те ще се откажат от тях. Въздействието ви ще е по-силно, ако успеете да запазите спокойствие, каквото и да се случва.

Стрелец

Не е подходящо точно днес да оформяте документи за кредити и да правите дългосрочни инвестиции. Не разполагате с достатъчно информация за обективните пазарни условия и вместо да получите печалба може да претърпите загуби. Споделете намеренията си с близките и се съобразете с препоръките им.

Козирог

Стари приятели, с които не сте се виждали доста дълго време, ще ви поканят на импровизирано парти. Не отказвайте. Срещата ще е и полезна, и емоционална. Не се включвайте в дискусии с колегите. Безобидна на пръв поглед тема може да предизвика ожесточен скандал.

Водолей

За решаване на професионалните проблеми следвайте логиката си, а за личните – интуицията. Настроението ви ще е нестабилно и малко или много ще се отрази на работоспособността ви. Ако е възможно да се уедините и да се занимавате с неща, зависещи само от вас, то направете го.

Риби

Прекалено сте чувствителни и даже неприятни новини по медиите са в състояние дълбоко да ви натъжат. Подбирайте внимателно събеседниците си. Избягвайте онези, които непрекъснато намират за какво да се оплакват. В случай, че не е належащо, не тръгвайте на път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари