IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолуние в Лъв: Заложете на креативността си

20 август 2020 17 30

Събитието настъпи на 18 август

Снимка: Pexels

В астрологията новолунието е невероятно подхранващо и подмладяващо преживяване. Това е момент, в който сте призовани да направите равносметка на живота си, да се освободите от всички тежести, които носите и да тръгнете напред с изцяло ново мислене. Приемете новолунието като парцел плодородна почва, в който ще посеете семе. То ще прерасне в нещо красиво и уникално. 

Новолунието през август 2020 година е богато на потенциал, така че се възползвайте от мощната енергия, която съдържа. Лятото е не само за релакс и плажове, а също така е изпълнено с мотивационна енергия. Ако решите да започнете нещо ново през това новолуние, вероятно ще видите, че то ще се реализира във времето. 

новолуние Pexels

Снимка: Pexels

Дори и да не планирате да влагате прекалено много усилия в нов проект, самото поставяне на цели през това новолуние, ще създаде величие в живота ви. Това събитие се случва в творческия, игрив, изразителен и романтичен знак на Лъва. Той иска да забравите за сериозните неща за определено време и просто да се забавлявате. 

Лъвът се управлява от Слънцето – небесното тяло, което е отговорно за вашата увереност, жизнена сила и идентичност. Неговата енергия ви действа положително и ви кара да посегнете към желаните неща. Ако Лъвът има какво да ви научи, това е, че увереността идва от смелостта да правите каквото искате и да бъдете каквито искате. Този знак винаги ще ви наставлява да участвате в различни дейности и да грабите с пълни шепи от живота.

2020 година е доста напрегната и астрологията е доказателство за това. Издържахме съединението между Сатурн и Плутон. Първата планета отговаря за границите, традициите и кармата, а втората е планета на трансформацията и прераждането. Когато тези две небесни тела се срещнат, което се случва на всеки 34 години, начинът на функциониране на обществото се променя и дългосрочните структури се прекрояват. 

новолуние Pexels

Снимка: Pexels

Ако сте изпитвали стрес по време на съединението между Сатурн и Плутон, не се притеснявайте. Това е напълно нормално. За съжаление, втората половина на 2020 година няма да е по-различна. 

Ето защо новолунието през август е толкова специално – то прелива от положителна енергия. Всяко такова събитие представлява ново начало и това носи със себе си мотивация за постигане на целите. Това новолуние ще образува тригон със страстния и енергичен Марс, което означава, че събитието ще е белязано от вълнение за бъдещето. 

Освен това, новолунието ще ви насърчи да изоставите всичко, което ви пречи и най-накрая да се прицелите към онова, което желаете. Очаквайте обаче да срещнете и малко драма по пътя си, тъй като Марс ще образува квадрат със съюза на Сатурн и Плутон. Това би могло да ви накара да бъдете малко по-нервни от обикновено и лесно да се разочаровате от ситуациите около вас.

новолуние Pexels

Снимка: Pexels

От друга страна, новолунието представлява ново начало във взаимоотношенията ви с финансите. Венера – планетата на парите и любовта – образува точен секстил с иновативния и електрифициращ Уран по време на това събитие. Това ще ви накара да се почувствате привлечени към по-ексцентричните типове хора. Освен това, ще насърчи независимостта ви и определянето на граници. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари