IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво да очаквате?

24 август 2020 12 30

Астрологична прогноза за периода 24-30 август

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 24-30 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Краят на месеца ще е белязан с промени. Цели, към които от доста време се стремите най-после ще са осезаемо близо. За да се докоснете до тях все пак ще се изискват известни усилия и решителност, но не и прибързаност. Спомнете си преживяното до момента, етапите през които преминахте и преценете силата на сигналите. Формулирайте основното направление. Енергетиката и вдъхновението ви са еднакво силни, в състояние сте да направите крачка към следващия етап от собственото си развитие.

Телец

В три направления ще трябва да насочите усилията си през тази седмица: околна среда, лични връзки и професионални изяви. Заемете се с тях точно в същия ред. Разнообразете обстановката около себе си. Погрижете се за обновяване на интериора, подредете както личното, така и служебното си пространство. Ще ви създаде усещане за контрол над обстоятелствата и ще ви тонизира. След това помислете за качеството на отношенията си като цяло. Най-вероятно ще установите, че някои връзки отдавна са изчерпали съдържанието си и е по-добре да бъдат прекратени. Приемайте без опасения сложните професионални задачи. След изпълнението им ще напреднете забележимо.

Близнаци

Началото на седмицата може да е малко проблемно. Тонусът ви да е нисък, а настроението променливо, нестабилно. Непрекъснато да изпитвате съмнения в собствените си възможности, да сте раздразнителни, да реагирате остро на съвсем невинни забележки на близките си или на любимия човек. Ограничете контактите само до неизбежно необходимите и се занимавайте с обичайните си задължения. Не се опитвайте да контролирате околните. След сряда обстановката ще започне бавно, но устойчиво да се променя. Ще сте доста по-спокойни и по-продуктивни и тогава е подходящо да се заемете с отложените и по-сложни задачи. Краят на периода ще е изпълнен с приятни и запомнящи се емоции.

Рак

Във ваш интерес е да сте максимално активни през тази седмица. Най-лошата тактика би била да стоите със скръстени ръце и да чакате да „се подкваси морето“. Систематизирайте задачите си, създайте си ясен план за действие. Както домашните, така и професионалните задължения ще изискват повече усилия от обикновено, а отношенията на моменти ще са пред прага на конфликти, които задължително трябва да предотвратите. Най-добри резултати ще постигнете със занимания, които вече са на „финалната права“. Точно те ще ви мотивират за обърнете поглед към по-трудните, към такива, изискващи допълнителна подготовка и специфични способности. Споделяйте свободното време с близките и приятелите си, обсъждайте съмненията и затрудненията си с тях. Те ще са естественият ви регулатор и стимулатор. Едновременно ще ви вдъхновяват и разтоварват от натрупаното напрежение.

Лъв

След като Слънцето излезе от вашия знак ще сте доста по-импулсивни и невъздържани, което е предпоставка за проблеми в отношенията. Първоначално тези проблеми може да се появят на работното място, но съвсем скоро ще започнат да ви съпровождат и у дома. Обмисляйте внимателно изказванията си, стремете се да постигнете съгласие и неутралитет, а не да изпъкнете и да привлечете вниманието на всяка цена. Без никакво съмнение, обаче, можете да разчитате на личния си чар и обаяние. Въздействието ви ще е силно и ще е най-добрият ви помощник при провеждане на трудни преговори и уточняване на условията по спорни сделки. Ще получите очакваните финансови постъпления и съвсем заслужено ще можете да похарчите част от тях лично за себе си.

Дева

Преминаването на Слънцето във вашия знак ще се отрази положително на вдъхновението и творческия ви заряд. Ако все още не сте сигурни, че сте намерили призванието си, ще можете да експериментирате, да направите нещо ново, което не сте практикували до момента. Ще се почувствате доволни от себе си, независимо дали резултатите отговарят на очакванията ви или не. Енергийният ви зарад в края на седмицата ще е по-нисък в сравнение с началото и, за да съхраните работоспособността си, е желателно да подбирате внимателно хората, с които общувате. Не си насрочвайте реални срещи с виртуални познати. Най-добра компания за свободното време ще са близките ви, но се старайте да не им натрапвате мнението си.

Везни

Не се зареждайте прекалени амбиции и очаквания в началото на седмицата. Стартирайте с умерено, даже занижено темпо, пестете си силите. Подбирайте работата си така, че да довършите започнатото в рамките на ресурсите, с които разполагате. След първите няколко дни тонусът ви ще се повиши и ще сте в състояние да комбинирате занимания с различна степен на трудност в един и същи ден. Пристъпите на умора ще са сравнително редки, а най-добрият начин за поддържане на висока работоспособност е да си осигурявате достатъчно сън. Що се отнася до развлеченията, оставете инициативата на близките си. Нека този път те да се погрижат за организацията на свободното време. Ще ви изненадат приятно.

Скорпион

Един от почти идеалните ви периоди. Както енергетиката, така и тонусът ви ще са стабилни. Дали и настроението ви ще е такова, зависи от самите вас. Не позволявайте на затрудненията да „ударят“ върху самочувствието ви. Придържайте се към правилото, че само една крачка ви дели от успеха и наистина ще направите поредната крачка напред. Може да е малка, но след време ще оцените важността й. В сложни ситуации разчитайте на интуицията си. Може да не ви подскаже най-бързия път към целта, но със сигурност ще ви подскаже как да заобиколите част от препятствията и да си спестите неприятни преживявания. Ще получите реален и равностоен финансов еквивалент за добре свършената работа.

Стрелец

Първият и последният ден от седмицата ще са наситени с най-много емоции (включително и не особено приятни), но ще са и най-плодотворни. Ще има с какво да ги запомните. Най-ярки ще са романтичните и любовни преживявания, които без никакво съмнение ще ви вдъхновят и подтикнат да разгърнете максимално потенциала си. Ще отбележите напредък с уреждането на поредица организационни въпроси и с решаването на стар юридически казус, който се е забавил във времето по обективни причини. Старанието ви ще е „заразително“ за хората от обичайното ви обкръжение и без никакви усилия ще ги увлечете с идеите си. Ще стабилизирате позициите и ще повишите популярността си. Избягвайте контактите с непознати, може да се опитат да ви измамят.

Козирог

Работоспособността ви е висока, но понякога не ви достига гъвкавост и фантазия. Няма да се наложи да се съобразявате с прекалено много фактори и събития през тази седмица. Ориентирайте мисълта си към реални цели. Ще ги постигнете, ако си изработите абсолютно точна схема за реализацията им. Колкото по-точно ги визуализирате, толкова по-близки ще са крайните резултати до предварителните ви представи. Не мислете за неуспехите от миналото, а за възможностите, които ще ви предостави бъдещето. Осъзнайте собствения си потенциал, вместо да чакате някой да ви окуражи и похвали. Съчетайте логиката с интуицията и правилата с въображението. Екипната работа ще даде по-добри резултати, отколкото очаквате.

Водолей

Започнете седмицата с най-важните занимания и се опитайте да ги завършите, ако е технически възможно. Ще сте на ниво както по отношение на физическото, така и по отношение на интелектуалното си състояние. След сряда енергетиката ви ще е в лек, но нефатален спад. С ежедневните задължения няма да имате проблеми, но не е желателно да се натоварвате с допълнителни отговорности и да се престаравате. Равномерното темпо ще ви позволи да съхраните силите си и да ги оползотворите оптимално. По отношение на настроението сте податливи на влияние, така че във ваша полза е да избягвате личности, които преекспонират грижите си и непрекъснато лъхат на негативизъм. Най-ефективно ще поддържате тонуса в зоната на любимите си занимания.

Риби

Предстои един твърде нееднозначен период, в който ще е добре да заложите на типичните си Рибешки умения и да „плувате по течението“. Настроението ви ще е променливо, но в никакъв случай мрачно. Наблюдавайте, реагирайте гъвкаво и адаптирайте действията си към случайностите. Не винаги ще е лесно, но след като този променлив период свърши, ще установите, че нищо не е толкова лошо, колкото ви е изглеждало. Придобивките ви няма да са съществени, но и загубите, ако изобщо претърпите такива, ще са незначителни. Придържайте се към три основни тактики: Избягвайте стереотипите, уреждайки лични отношения. Въздържайте се от спонтанни ходове на работното място. Не драматизирайте несполуките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари