IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво ви очаква?

31 август 2020 15 00

Астрологична прогноза за периода 31 август-06 септември

Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 31 август-06 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен 

Отнасяйте се отговорно към задълженията си, дори към най-елементарните от тях. През тази седмица повод за неприятности може да стане пренебрежителното ви отношение към дейности, факти или хора. Затрудненията ще дойдат точно от там, от където най-малко очаквате и, което е по-важно, ще трябва да се сърдите само на себе си. В никакъв случай не атакувайте с обвинения околните, само защото имате някакви съмнения относно коректността им. Думите са тези, които ще превърнат приятелите ви във врагове или ще убедят враговете ви да застанат на ваша страна. Първите два дни на седмицата не са подходящи за уреждане на финансови въпроси. Тогава се въздържайте и от скъпи покупки, независимо че може да разполагате с достатъчно средства. Отложете ги за по-късен етап.

Телец 


Вдъхновението, мотивацията, творческите ви хрумвания ще са особено силни през първите няколко дни от седмицата. Силите ви също ще са достатъчни, за да завършите единия и да започнете следващия месец с най-предизвикателните занимания. След сряда тонусът ви леко ще се занижи, но няма да създаде сериозни проблеми. Не си разваляйте настроението, ако не успеете да реализирате някои свои замисли. В крайна сметка, неуспехите са естествен стимул за напредък и на всеки могат да се случат. Важното е да не се превръщат в тенденция. Не отлагайте нищо започнато. Парите ще идват със свършената работа. Прибягвайте до експерименти, само ако сте сигурни, че сте подготвили условията за изпълнението им.

Близнаци 

Най-важната ви задача през тази седмица ще е да балансирате между професионалния и личния живот. Онези от вас, които работят в голям колектив ще имат повече затруднения от тези, които работят самостоятелно. Придържайте се към ежедневния си график, за да не изпуснете ситуацията от контрол и да не забравите нещо важно. Не че няма да наваксате, но ще изисква допълнителни усилия и няма смисъл да си го причинявате. По отношение на личните контакти е желателно да проявите повече инициатива. Усилията ви ще получат очаквания еквивалент. Що се отнася до финансите, дръжте „златната среда“. Не бъдете прекалено и неразумно разточителни, но пък и не се лишавайте от онези дребни удоволствия, които ви създават радост и ви помагат да се справите с мрачните моменти от ежедневието.

Рак 

Ако сте си поставили за цел да промените обстановката около себе си и до този момент не сте го направили, значи е крайно време да се заемете. През тази седмица няма да имате причина да се оплачете от скука. Заниманията ви ще са разнообразни, а времето за почивка ще е изпъстрено с нови контакти и нови придобивки, които ще поддържат градуса на доброто ви настроение. Няма да сте прекалено заети, но за да не губите ритъм е желателно да подреждате графика си така, че да уплътните максимално времето, с което разполагате. Финансовото ви положение ще е стабилно. Не се лишавайте от развлечения, но ги организирайте така, че да не се налага да взимате заеми. Изобщо, през тази седмица не трупайте финансови задължения. Рано или късно ще ви създадат затруднения.

Лъв 

Началото на седмицата ще ви изненада със затруднения, но не бива да се отказвате от замислите си, нито да се отчайвате. Най-близките приятели и колеги ще реагират своевременно и с радост ще ви помогнат. Отхвърляйте ангажиментите си последователно и без да се опитвате да правите „чудеса от храброст“, които ще ви оставят без сили до края на седмицата. Осигурявайте се почивки през равни интервали. В сложни и неясни ситуации разчитайте на интуицията си и не бързайте със заключенията. Избягвайте рисковите финансови операции. Рутинната работа ще е основният ви източник на приходи, така че се въздържайте от творчески експерименти, които може да се окажат доста скъпи и на всичкото отгоре да не донесат очакваната печалба.

Дева

Представителите на вашия знак са едни от най-привлекателните и въздействащите и едновременно с това едни от най-старателните и добре организирани хора. През тази седмица ще имате доста възможности за изява както с творчески, така и с обичайните си дейности. Творческите решения ще приложите извън колектива, в който работите или реализирайки някаква самостоятелна идея по конкретна тема. Що се отнася до обичайните задължения, то бъдете готови да заемете „обучаваща“ роля и да се намесвате когато и където е необходимо, за да помогнете на по-неопитните си колеги и да ги мотивирате за по-смело самостоятелно участие в общите задачи. По-сериозни финансови постъпления ще имат онези от вас, които ръководят големи колективи или имат собствен бизнес. За всички останали материалният статус ще е без промяна, стига да не прекалят с разходите.

Везни 

Новостите и промените през тази седмица ще са свързани с вашите качества и с личните ви отношения. Ще попаднете на различни възможности за повишаване на знанията и уменията ви и би било сериозна грешка, ако не се възползвате. Може да са свързани с допълнителни разходи, но те за вас ще са вид инвестиция. Може да се наложи да редуцирате част от времето си за почивка, но със сигурност ще си заслужава. Освен това ще създадете нови контакти, които в последващите периоди ще се окажат добра възможност за разширяване на влиянието ви. Някои стари занимания също ще изискат бързо справяне, но те не бива да ви плашат. Ще намерите правилното решение. Влияние върху финансовото ви състояние ще окажат именно предишните нерешени проблеми. Ако се наложи да се откажете от някои покупки, то направете го след обсъждане със „семейния съвет“. Ще разпределите отговорността и ще избегнете възможността за грешки.

Скорпион 

Пред истинско изпитание ще бъдат поставени представителите на вашия знак, които скоро са се отказали от вредните навици или са в процес да го направят. Периодът ще е динамичен, наситен с изненади, част от които ще създават напрежение и на работното място, и в личните отношения, което може да ви подтикне отново да посегнете към цигарите, алкохола или друг порок, с който се опитвате да се справите. Овладейте амбициите и избягвайте импулсивните действия и решения. Няма да доведат до нищо добро. Отделете част от времето и силите си за анализиране на съществуващите конфликти и преодоляване на вредното им влияние. Решавайте финансовите си проблеми самостоятелно. С особено старание игнорирайте влиянието на хората, които ви дават непоискани съвети и упорито се опитват да се намесват в личното ви пространство.

Стрелец 

Преживяванията през тази седмица ще са интересни. Ще се справите с доста препятствия от всякакъв характер. Ако уреждате комерчески или юридически въпрос със сигурност ще намерите най-ефективните схеми. Ще получите доста предложения в случай, че търсите нова работа. Периодът не е подходящ за организиране на продължителни пътешествия на далечни дестинации, но няма никакъв проблем за кратки пътувания със служебна цел. Напълно възможно е точно такова пътуване да завърши и с лек романтичен привкус. Дали ще има продължение или не, зависи от вас. Финансовото ви положение ще е стабилно. Ако се налага да реализирате някакви банкови операции можете да се заемете с тях без опасения. Ще получите приходи, които са закъснели или са били отложени във времето. Използвайте част от тях за покупки, които сте си набелязали като необходими. Останалите заделете за резерв. Съвсем скоро ще ви дойдат „на място“.

Козирог 

Странна случка може да ви зареди с мрачни мисли в началото на седмицата. Да ви припомни допуснати грешки, с които не се чувствате особено горди. Обърнете гръб на спомените и мислете за обозримото бъдеще. Постарайте се да възстановите доброто настроение, защото песимизмът се отразява зле на работоспособността ви. А през тази седмица основната тема, около която ще се разгръща ежедневието ви е работата. Комбинирайте личния си опит с препоръките на колегите или близките и си поставяйте конкретни цели. Подхождайте прагматично към решаването на финансови въпроси, ако искате да получите предполагаемите приходи. Не е време за рискови ходове и авантюри. Управлявайте паричните си постъпления водени от правилото, че всяка стотинка е важна.

Водолей 

Дребни проблеми ще ви атакуват в началото на седмицата. Няма да са фатални, но ще са няколко и различни. Едновременно с това ще са неочаквани и ще повлияят негативно на психическото ви състояние. Ще се успокоите лесно, ако ги споделите с близките или с приятел. Няма да ви е нужна конкретна помощ, а по-скоро съпричастност, усещане за подкрепа. Щом го получите, ще се сетите как да се справите и ще възстановите обичайната си самоувереност. Част от неприятностите ще са свързани с финансите ви. Абсолютно не е желателно да давате пари на заем дори на хора, на които имате доверие. Незначителни суми може да станат сериозен „препъни-камък“ за приятелските отношения. Въздържайте се от покупка на скъпи подаръци. Няма да получат оценката, която очаквате и ще се почувствате неловко.

Риби 

Необичайните случки ще са свързани с хората от най-близкото ви обкръжение. Както колегите, така и роднините ще ви изненадат с някои свои реакции и действия. Разчитайте на интуицията при уреждане на лични въпроси. Логиката ще е почти безполезна при тях, защото постъпките на хората, с които ще се налага да общувате, ще са крайно нелогични. Предстоят интересни промени на работното място. Ще разполагате с прекрасната възможност да отстраните някои стари грешки и да разширите възможностите си за изява в непрактикувани към момента насоки. Що се отнася до финансите, през тази седмица няма да е толкова важно кога и от какво ще ги получите, а как ги ще харчите. Въздържайте се от импулсивни покупки. Не само, че ще са ненужни, ами може да се окажат и некачествени без възможност да ги върнете или замените.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари