IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меркурий в тригон Уран - какво да очаквате?

25 август 2020 17 30

Време е за нови планове

Pexels

Ако се чувствате стресирани и не може да си съберете мислите, не се притеснявайте. Тази седмица Меркурий, която вече не е ретроградна, се свързва с Уран и Юпитер, за да ви даде сила и мотивация да стабилизирате живота си. Тази комбинация ще ви позволи да станете по-продуктивни и вземете правилните решения, с които да вървите напред. 

Меркурий в тригон Уран на 25 август 

Точно на 20 август планетата напусна знака Лъв за да се отправи към Девата, чийто сезон стартирта на 22 и ще продължи цял месец. На 25 август Меркурий е в тригон/аспект Уран, за да ни накара да бъдем по-уверени в себе си и получим вдъхновение за нови изяви. За някои представители на зодиака това означава, че ще имат възможност да развият своя отдавна потиснат потенциал и се докажат пред околните.  

двойка Pixabay

Pixabay

Меркурий се свързва с Юпитер на 29 август 

Само след няколко дни, точно в събота, планетата ще се свърже с Юпитер, която заедно с Уран ще въздейства положително на много хора, които до момента са били депресирани и изоставили някои свои планове. Те ще изяснят чувствата си и си начертаят план, който да следват. Очакват ги предложения за нова работа, сътрудничество или инвестиция, която си заслужават усилията и ще бъде възвърната съвсем скоро. 

Тъй като Юпитер ни прави по-големи оптимисти, хората от някои въздушни знаци ще намалят опасенията си и получат необходимата решителност. Ставайки по-смели, те ще се радват на голям късмет и признанието за работата, което са чакали дълго.  

Както в личен, така и в професионален план, Юпитер помага на хората да мислят по-мащабно и предотвратят някои препятствия. 

Какво да очаквате от космическото трио Меркурий-Уран-Юпитер? 

Тъй като в момента е сезонът на Девите, всеки от нас ще изпипва детайлите и анализира повече случващото с него. А вибрациите на трите планети са идеални за промяна и нови начинания, които да избавят някои представители на зодиака от монотонността, в която стоят вече пореден месец. 

Енергията, която ще ни донесе триото, може да бъде използвана за преобразяване на дома. Сега е времето за изхвърляне на ненужните вещи и освобождаване на повече пространство, в което всеки да открие спокойствието, което му е необходимо. 

Независимо, че Уран е ретрограден, той и Меркурий ще донесат много хубавимоменти и желание за ново начало. Това важи най-вече за хората от знаците Дева, Телец, Скорпион, Козирог и Рак. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари