IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месец на Девата - какво предстои за всяка зодия?

26 август 2020 17 30

Периодът настъпи на 22 август и ще продължи до 22 септември

Снимка: iStock

С наближаването на есента слънчевата светлина бавно започва да намалява, но лятото не свършва докато не извадим дрехите с дълги ръкави. Това е сезонът на реколтата и не говорим само в буквален смисъл. Сега става въпрос за жънене на онова, което сте посели през последните няколко месеца в професионален и личен план.

Животът е цикличен и, ако погледнете по-отблизо символиката зад сезоните, най-вероятно ще осъзнаете доколко тя резонира с процеса на човешкото развитие. Пролетта е раждане, лятото е детство, есента е зряла възраст и зимата е старостта. Въпреки че Девата се води като лятна зодия, тя все пак задава тона за есента. На 22 август Слънцето навлезе в знака на Девата и ще остане там до 22 септември. 

Ето какво да очаквате от сезона на Девата

Овен

Овни, времето за игра приключи. С преместването на Слънцето във внимателната Дева, трябва да ванимавате повече върху професионалните си ангажименти и да забравите за лятната свобода. Това време създава възможност да критикувате, да прекратявате и да създавате нещо ново, ако виждате, че нещата не вървят в правилната посока.

Телец

Вие сте в настроение да творите. Време е да излезете от черупката си и да се усмихнете на света. Слънцето в Дева запалва вашия флиртуващ пети дом, който отговаря за творчеството, романтиката и семейството. Сега е моментът, в който да събудите вътрешния си гений и да почерпите малко вдъхновение от него. Знаем, че можете да създавате невероятни неща, просто трябва да повярвате в себе си.

Близнаци

близнаци Pixabay

Снимка: Pixabay

Месецът на Девата ви дава възможност да подредите живота си. Колкото и да не ви се вярва, винаги има какво да подобрите в себе си. Добре е да направите крачка назад от ежедневния хаос и да обърнете внимание на вътрешните си проблеми. Опитайте се да поправите дразгите у дома и да създадете уютна атмосферра. Уверете се, че вътрешният и външният ви свят са в съответствие.

Рак

Сезонът на Лъва хвърли светлина върху вашите дейности и ценности, но сега е време да решите какво да правите с всичките успехи, които постигнахте през последните дни. Слънцето в Дева ще грее към вашия трети дом, който отговаря за комуникацията, мисловния процес и мястото ви в обществото. Този месец ви е доста натоварен с професионални и романтични срещи. Съветът на астролозите е да броите до 10 преди да кажете нещо.

Лъв

Вече не сте в центъра на вниманието, затова е време да забравите за светлината на прожекторите и да се захванете сериозно със задълженията си. Този месец е време за взимане на решения. Въпреки че рождените ви дни приключиха, Слънцето все още работи във ваша полза. То ще ви помогне да подобрите финансовото си състояние и най-накрая да подредите приоритетите си в списъка с големите покупки.

Дева

дева

Снимка: Pixabay

Честит рожден ден, Дева. Вашето слънчево завръщане започва с това, че Слънцето енергизира и съживява вашия знак чрез първия ви дом, който отговаря за външния вид и и идентичността. Въпреки че сте перфектни във всяко отношение, това е времето, в което може да поработите върху себе си и да промените вашите желания за бъдещето. 

Везни

Отпусни се и не бързай. Това е мотото за Везните в месеца преди рождения им ден. Знаем, че с нетърпение чакате подаръците за специалния ви ден, но не се взирайте в календара през няколко минути. Постепенно ще настъпи и вашият час, но сега е време за релаксация и най-важното - интроспекция.

Скорпион

Когато Слънцето грейне във вашия футуристичен единадесети дом, вие ще започнете да разсъждавате върху чувството си на принадлежност към света. През това време ще превърнете колегите и приятелите си в приоритет номер 1 и ще искате да направите всичко възможно, за да се чувстват те добре. Дали обаче ще ви стигнат силите? Не е нужно да угаждате на всеки. Помислете и за себе си. 

Стрелец

Единственият път за Стрелците е нагоре. Сезонът на Девата вече е тук и нямате време за губене. Слънцето ще огрее в десетия ви дом на кариера и амбиции, за да насочи вниманието ви към професионалните ви задължения и публичните изяви. Независимо дали решите да подобрите автобиографията си, или искате да се пробвате в друга сфера на работа, знайте, че звездите работят във ваша полза.

Козирог

козирог Pixabay

Снимка: Pixabay

Опитвате се да намерите начин, по който да бъдете по-продуктивни за по-дълъг период от време. Въпреки усърдната ви работа, нещо в резултатите не ви харесва и не може да разбете откъде идва грешката. Започнете да мислите в друга насока и създайте нов стратегически план. Промяната ще ви позволи да видите нещата от друг ъгъл и да разберете къде бъркате.

Водолей

Честито на Водолеят. Този сезон ще бъде напълно подходящ за романтични преживявания и започване на сериозна връзка. Добре знаем, че не обичате да споделяте с околните, но комуникацията е от изключителна важност за една двойка. Затова е добре да преглътнете егото си и да покажете чувствителност пред партньора ви. Когато той разбере, че му имате доверие, всичко ще си дойде на мястото.

Риби

Време е да видите дали сте склонни на компромиси. Независимо дали става въпрос за професионално или лично ниво, сезонът на Девата ще хвърли светлина върху това дали сте готови да отстъпите и понякога да замълчите. Ако искате взаимоотношенията в офиса и у дома да вървят гладко, то трябва да приемате и другата гледна точка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари