IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 септември

2 септември 2020 09 00

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен 

Променете схемата на работа, ако усилията ви не дават очаквания резултат. Явно пропускате нещо. Не се отказвайте от прилагането на чужд опит, най-вероятно ще се окаже полезен.

Телец

Няма да разполагате с ресурси, за да направите всичко, което сте си наумили. Започнете с най-трудното, а не с най-важното. Така ще си осигурите време за повторения, прилагане на нестандартни методи и промяна на тактиката в оперативен порядък.

Близнаци 

Ще се наложи временно да изоставите част от текущите си задачи. По-скоро домашните, отколкото служебните или и едните, и другите. Причините ще са обективни. Разпределете времето си в други направления, за да го оползотворите максимално добре. Важно е да не стоите „със скръстени ръце“.

Рак 

Придържайте се към правилата. Както и да ви убеждават, не прибягвайте до непозволени методи. Жест, направен „за добро“ може да ви създаде сериозни проблеми.

Лъв 

Едно от условията, за да постигнете желаните резултати е, да не надценявате възможностите си. Подхождайте към задачите прагматично и с ясното убеждение, че не трябва да нарушавате финансовата дисциплина, която лично сте си наложили. Приоритетната ви цел трябва да е да съхраните постигнатото, а не задължително да напреднете.

Дева

Някой ще наруши дадено преди време обещание. Не бързайте да се ядосвате преди да сте установили причините. Променете графика си до колкото е възможно, намалете темпото и се придържайте към логиката на обстоятелствата.

Везни 

Разговор с приятел ще ви подскаже, че някои от проектите, с които искате да се заемете няма да са достатъчно ефективни. Намалете темпото и ориентирайте усилията си към реално изпълними цели. Условията ще са благоприятни за прекратяване на стар конфликт.

Скорпион 

Необичайно проницателни сте днес и в същото време сте в състояние да мислите бързо и рационално. Прекрасна комбинация, с чиято помощ бихте могли да си получите обратно задължения, които отдавна ви се полагат, но някой непрекъснато и упорито отказва ви възстанови.

Стрелец

Опитайте се да анализирате в по-широк мащаб задачите, които в момента не ви се получават. Потърсете съществуващите и доказали ефективността си практики. Най-вероятно ще установите свой пропуск, който не ви е впечатлил и ще успеете да го отстраните.

Козирог 

Въведете ред в документацията си и спазвайте протокола при водене на официална кореспонденция. Ще получите удовлетворителен отговор на казус, чието решение зависи от държавната администрация. Приемете го за лична победа.

Водолей 

Някой небрежно и съвсем „между другото“ ще ви сподели лична тайна, която може да е свързана с някакво нарушение. Чутото ще ви постави в леко неблагоприятна ситуация и ще повлияе върху отношението ви към въпросния човек. Не се отклонявайте от принципите си.

Риби 

Пълнолунието във вашия знак ще ви помогне да финализирате окончателно спорните теми от предишния месец. Ако са няколко, свързани помежду си, ще намерите един отговор, който ще е валиден за всички тях. Усещане на облекчение и задоволство ще изпълни съзнанието ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари