IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Скорпион - кои са сродните й души?

4 септември 2020 17 30

Ето 3 знака, с които се разбира идеално

Pixabay

Проницателни, доста самокритични, чувствителни, любознателни, ревниви, безпощадни, властни, саркастични... Това са само част от положителните и отрицателни качества, които притежават хората от зодия Скорпион. Ръководени от планетите Плутон и Марс, те са подвластни на водната стихия и девизът им не случайно е "Аз желая!". Те знаят как да привлекат вниманието на хората и не си държат езика зад зъбите, но същевременно са доста раними и ще разкрият за себе си само на тези, които покажат, че може да им се има доверие. 

"Скорпионът преследва своята сродната душа с интензивност и стремеж. Той трябва да има дълбоко емоционална и магнетична връзка", коментира астрологът Кларис Монахън. По думите й, като неподвижен знак, Скорпионите са доста пламенни и готови да дадат всичко за своята връзка, с което да си гарантират, че тя ще бъде дълготрайна и истинска. 

Въпреки, че представителите на тази зодия копнеят да открият правилния човек, често остават неразбрани за околните или имат лоша репутация, заради която бягат от тях. Някои ги мислят за конфликтни и невъзпитани, но това лесно може да се промени. 

Кои са сродните души на Скорпиона?

скорпион Pixabay

Pixabay

Рак (21 юни - 22 юли)

Ракът и Скорпионът няма да си държат постоянно ръцете, но определено помежду им има силно привличане. То се усеща още от самото начало на тяхното запознанство. И двата знака имат силна интуиция и ще се опитат да се впечатлят взаимно, обяснява астрологът пред Bustle. 

Както Рака, така и Скорпионът са чувствителни водни знаци. Това означава, че връзката им ще бъде на силно емоционално ниво. И двамата обаче ще очакват от другия последователност в действията. 

Козирог (22 декември - 19 януари)

Когато Скорпионът и Козирогът се срещнат, привличането е сякаш между два магнита. Те са неразделни и могат да си говорят с часове. Земният Козирог ще осигури стабилност на другия, докато той може да го насърчи да споделя повече за интимния си свят. 

И двата знака имат своите различия, което от една страна може да ги събере, но и да ги обърка в един момент, обяснява Монахън. Но това ще ги накара да разберат, че такива връзки са рядкост и трябва да им се даде шанс. 

двойка, залез

Pixabay

Риби (19 февруари - 20 март)

Всички Риби са големи мечтатели, докато Скорпионите не живят чак толкова в розов свят, но са чувствителни и това ще бъде усетено веднага. Още на първата среща представителите на двете зодии ще разкрият всичко за себе си и се свържат емоционално с другия. 

Според астролога, Скорпионите ще бъдат водени от страстта в леглото, но Рибите ще ги накарат да променят виждането си. Откривайки сродната си душа в тях, те ще наблегнат на хубавите моменти, след което ще мислят за секс. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари