IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво ви очаква?

8 септември 2020 11 00

Астрологична прогноза за периода 7-13 септември

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 7-13 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен 

На пикове и спадове ще се развиват събитията през тази седмица. Началото ще е окуражаващо. Ако имате някакви сложни занимания, заемете се с тях през първите дни преди Марс, вашият управител да е преминал в ретроградност. След като това се случи е препоръчително да намалите темпото и по възможност да не стартирате нови дейности. Ще сте по-ефективни, ако насочите вниманието си към вече довършените дела и потърсите варианти за усъвършенстването им. Пак тогава бихте могли да се замислите за причините, вредящи на любовните ви отношения. Много малко е нужно, за да ги отстраните. Не разчитайте на допълнителни приходи. За да си осигурите финансова стабилност ще трябва да намалите разходите.

Телец

Разпределете задълженията си на две групи: рутинни и необичайни. С първите без проблем ще се справите „на автопилот“. За другите ще се наложи да проявите малко повече старание и въображение. И, за получите очакваните резултати, е желателно да се заемете с тях още в началото на седмицата, когато тонусът ви ще е достатъчно висок, а работоспособността устойчива. Тогава даже и да се наложи да правите едно и също нещо повече от веднъж повторенията няма да се отразят негативно на настроението ви. Предстоят контакти с нови хора, като инициативата ще дойде от тяхна страна. Ще ви потърсят впечатлени от качеството на работата ви и е възможно да уговорите съвместно участие в проекти, които ще ви осигурят допълнителен доход.

Близнаци 

Ще се наложи да се справите с някои затруднения, които ще се отразят негативно на настроението, а от там и на ефективността ви. Не се огорчавайте излишно. Неприятностите нито ще са толкова драматични, нито ще са толкова продължителни. Част от тях ще отминат от само себе си, а за преодоляването на останалите ще трябва да пожертвате време или пари, или в крайна сметка част от удобствата си. Най-важното в случая е да не се съмнявате, че сте в състояние да намерите правилното решение. Финансовият ви статус ще е стабилен, а материалните придобивки ще дойдат точно от там, от където най-малко очаквате.

Рак 

Няма как да премълчим истината, че представителите на вашия знак не са склонни да прощават, когато се почувстват засегнати и обикновено търсят начин да „си го върнат“. Подобно поведение ви връща към миналото и слага трудни за преодоляване бариери по пътя ви към бъдещето. Във ваша полза е да сте по-компромисни и по-отстъпчиви през тази седмица. Стремежът към отмъщение на всяка цена ще бъде излишна инвестиция на нерви и сили и ще ви върне назад. Научете се да забравяте лошото и да се радвате на хубавото, ако искате да освободите съзнанието си от натрупаните негативи и да напредвате достатъчно бързо. Обсъждайте важните решения с членовете на семейството си. Финансовото ви състояние ще е пряко свързано с нивото на активност и точното изпълнение на преките ви задължения, което ще е гаранция за високото качество на работата ви.

Лъв

Обстоятелствата ще са благоприятни и ще успеете да разгърнете максимално творческия си потенциал. Творенията ви, дори и чисто прагматични, ще впечатлят и ще ви осигурят съдействие, а може би и покровителство от влиятелни личности. Възможността за избор, както и перспективите, които се откриват пред вас, ще ви мотивират да покажете най-доброто от себе си, ще ви вдъхновят да потърсите нови възможности за реализация. Имайте пред вид, че през първата половина на седмицата ще разполагате с повече време за професионални изяви, отколкото през втората. В последните няколко дни семейните и домашни задължения ще са приоритетни. Източник на финансови постъпления ще са новите дейности, с които никога не сте се занимавали и които са ви принудили да усвоите и някои нови умения.

Дева

За уреждане на взаимоотношения, както лични, така и делови, можете да се доверите изцяло на интуицията си. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда на пръв поглед. Действията на хората, с които общувате няма да са ясен показател за желанията и намеренията им, което подсказва, че ще трябва да сте изключително внимателни, да „разгадавате“ вторичните жестове. Бъдете много по-предпазливи от обикновено, когато се налага да подписвате важни документи, без да стигате до параноя, разбира се. Най-искрени от всички ще са любовните отношения, така че при тях няма да е нужно да търсите скрит смисъл. Във финансовата сфера, обаче, логиката и анализът ще са ви далеч по-полезни от интуицията. Благодарение на тях ще можете да избегнете излишните разходите, а икономичното влагане на средствата, с които разполагате ще е потенциална печалба.

Везни 

Съществената ви задача ще е да разпределите правилно силите и времето си. Придържайте се към правилото, че трябва да работите с равномерен ритъм, да сте последователни, методични и да не се захващате с няколко неща едновременно. Редувайте нови с познати дейности, трудни с лесни, за да можете да наваксате изразходваната енергия и да поддържате тонуса си. Участвайте в дискусии с нагласата да обогатите опита си, а не да критикувате чужди грешки. За домашните занимания отстъпете инициативата на близките си и помагайте за осъществяване на предложенията им. Най-вероятен източник на приходи ще е нов проект, стартиран с нови делови партньори, в който позицията ви е предимно изпълнителска, но сте доказали убедително нивото на възможностите си.

Скорпион 

Отнасяйте се отговорно към професионалните си задължения. Най-сериозната ви грешка би била да се опитвате да ги прехвърлите на околните. Те само това и чакат, за да ви злепоставят. А резултатът ще рефлектира не само върху стабилитета на позициите, но и върху състоянието на финансите ви. За щастие, а и като компенсация на различни други неуспехи, любовните отношения ще са напълно удовлетворителни и източник на незабравими преживявания. Финансовото ви положение ще е твърде нестабилно. Избягвайте излишните покупки и изобщо бъдете крайно предпазливи по всички въпроси, засягащи парите ви. Контролирайте импулсивните капризи на близките си, които непрекъснато ще ви подтикват да правите разни разходи. Не пилейте с лека ръка спестявания, които сте осигурили с упорит труд.

Стрелец

Като за начало се опитайте да се освободите от „информационния боклук“. Прегледайте електронната си поща, всички съобщения и различни видове брошури, каталози, промоционални листинги и оферти, които са ви изпращали със или без проявен интерес от ваша страна. Разчистването на спама ще се отрази по особен начин и на настроението ви. Изведнъж ще усетите, че сте се избавили от страховете и съмненията си, че сте в състояние да избистрите концепциите си и начина за реализацията им. Енергетиката ви ще е стабилна и с тенденция към растеж. Редувайте интелектуални с физически занимания, за да сте тонизирани през целия период. Проверете дали някои от проектите ви нямат нужда от актуализация и ги обновете, ако се налага. Допълнителните финансови постъпления ще дойдат от тях.

Козирог 

Един от любимите девизи на представителите на вашия знак е: „първо работата, после удоволствията“. През тази седмица ще се придържате към него твърдо и непоколебимо. А резултатите ще са почти незабавни и забележими. Ще напредвате с умерено темпо и ще отстранявате изникналите по пътя ви препятствия със замах. Не изпускайте възможността за внедряване на нововъведения, които биха улеснили работата ви. Увлечени в текущите задължения ще оставите любовта на втори план и е много вероятно да предизвикате недоволството на любимия човек. Приходите ви ще са стабилни, благодарение на трудолюбието и отговорното ви отношение към задълженията. Ще получите равнозначно възнаграждение за положените усилия. Използвайте част от приходите за развлечение с близките си, което ще възстанови спокойните отношения.

Водолей 

Ще се наложи да се хвърлите смело във водовъртежа на събитията още в началото на седмицата. Не се разсейвайте, подхождайте към реализацията на задачите си рационално и последователно. Контактите ще са интензивни, но комуникацията с околните ще ви се отдава доста по-лесно от обикновено. С присъщата си оригиналност ще успеете да намерите общ език дори с откровени темерути. Ще разширите кръга си на влияние и ще изведете деловите контакти на по-високо ниво. Ще си осигурите позиция, в която ще можете да диктувате част от условията, а не само да се съобразявате с тях. Не разчитайте на допълнителни финансови постъпления. Тези, с които разполагате ще са ви достатъчни, дори ако похарчите малко повече за развлечения с приятели в края на седмицата. Няма предпоставки за загуби от текущата ви дейност.

Риби 

Събитията ще са динамични и на моменти няма да разполагате с толкова време, колкото ви е необходимо, за да прецените кой е най-ефикасния метод за действие. За собствено улеснение е желателно да запазите спокойствие, да „отделите зърното от плявата“ и да не рискувате, когато не разполагате с достатъчно ресурси. И не забравяйте, че един от най-важните и най-скъпите ресурси е информацията. Ако околните не са съгласни с твърденията и не одобряват идеите ви, не се опитвайте да ги наложите на всяка цена. Оставете им инициативата. Колкото сте по-сдържани, толкова по-скоро те ще се върнат към предложеното от вас. Може да звучи странно, но финансовото благополучие зависи от вътрешната ви нагласа, психическо равновесие и самоувереност. Разумният подход към случващото се в комбинация с чувството ви за хумор няма да увеличи приходите, но ще ви подскаже не любопитни варианти за намаляване на разходите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари