IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът Дева търси в любовта качеството, как да го покорите?

19 септември 2020 19 30

Вижте неговите нагласи за връзка 

Мъжът Дева търси в любовта качеството, как да го покорите?

Мъжът Дева се отличава с бизнес нюх, генератор е на находчиви идеи, в същото време държи на хобитата си. Това е един от малкото мъже в зодиака, за които в любовта е важно качеството, а не количеството. И по-скоро би предпочел да е сам, отколкото да живее с някого ей така, за пред хората.

Как да го покорите?

1. Как да завладеете сърцето на мъж Дева? Няма рецепта или по-скоро няма начин. Той избира партньора до себе си. Вашата задача е да отговаряте на неговите критерии.

2. Той е внимателен. Дори ако вече имате връзка, не забравяйте, че той ще продължи да ви изучава. Като същински Шерлок Холмс ще търси доказателства, че сте един за друг.

3. Основното, което го възбужда при жените, е умът. Той цени интелигентността повече от външната красота и привлекателност. Затова четете, научете повече и блеснете с ерудиция.

4. Трябва да намерите неговите „слаби“ места и това най-често са хобитата му. Споделете неговите интереси и ще ви се отворят всички врати. Щом влезете вътре, просто го обичайте.

5. Той обича себе си, има самочувствие. Но колкото и да е странно, мъжът Дева постоянно се нуждае от доказателства за своята изключителност. И за това можете да се възползвате от комплименти като „Ти си най-добрият в този бизнес!“, „Никога не съм виждала такова умение!“, „Колко интересно е с теб“.

6. Не очаквайте празни думи от него, съдете го по делата. Ако той помни малките неща и изпълнява желанията ви възможно най-скоро, вие сте го покорили.

7. Мъжът Дева е практик. Дори една жена да е фантастична, ако „лети“ в облаците, веднага ще го отблъсне. Покажете, че сте здраво стъпили на крака, ценете неговото време и пари.

8. Той обича да го смятат за единствения, много е важно. Нещо като неписания закон – „Наоколо има много мъже, но той е най-добрият“. Флиртът с други мъже може да доведе до светкавично прекъсване на отношенията.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари