IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Астрологична прогноза за октомври: Кои са най-важните дни?

26 септември 2020 19 30

Месецът обещава да бъде бурен и интересен

Снимка: Pixabay

Октомври 2020 г. ще бъде белязан от ярко астрологично събитие – Плутон навлиза в Козирог, което според астролозите ще повлияе на геополитическата ситуация в света.

Все още е трудно да се говори за това какви ще бъдат тези промени и как точно ще повлияят на живота ни. Най-вероятно те ще бъдат положителни, защото небесните тела показват точно това.

Всички негативни, лоши неща, които не се вписват в идеята за хармония, ще напуснат света.

Не бива обаче да се очаква, че обръщането на посоката на Плутон ще гарантира светло, безоблачно бъдеще. Това би било преувеличено. Но определено си струва да очакваме положителни промени.

1-2 октомври 2020 г. – Пълнолуние

Не най-благоприятното астрологично влияние в началото на месеца. Пълнолунието е време, в което не трябва да започвате важни неща, защото шансовете да се провалите са големи. Крайно нежелателно е да поемате рискове. Небесните тела препоръчват да отделяте време за рутинни дела и духовни практики. Почивайте си повече и търсете възможности за получаване на положителни емоции.

2 октомври 2020 г. – Венера в знака Дева

Чудесно време да внесете хармония във вашия вътрешен свят. Това може да стане по два начина. Първо, физически – погрижете се за вашето здраве, укрепете имунитета и т.н. Венера ще подкрепи тези начинания. На второ място, духовно – особено в романтичната сфера ви очакват много приятни изненади.

14 октомври 2020 г. – Обратното движение на Меркурий в Скорпион

Изключително неблагоприятен ефект. Ще възникнат трудности при комуникацията, трудно ще асимилирате нова информация. В този ден всички трябва да сме сдържани и да се опитаме да не бързаме с изводите за действията на другите.

16 октомври 2020 г. – Новолуние в знака Везни

Не трябва да предприемате начинания и да търсите решение на важни въпроси. Не се забърквайте с ненадеждни хора. Опитайте се да отделите време за релаксация и духовна практика. В бизнеса отдайте предпочитание на рутинните дейности.

22 октомври 2020 г. – Слънце в знака на Скорпион

На този ден звездите обещават повишени изгледи за успех на всички хора, родени под знака на Скорпион. Чудесно време да се заемете сериозно с подобряването на физическата си форма. Взаимодействайте по-често с природата. Тя ще ви зареди със своята енергия.

28 октомври 2020 г. – Венера във Везни

Отличен момент да подобрите финансовото си състояние. Възможно е да получите неочаквани доходи. В други области звездите предсказват относително благосъстояние. Романтичният живот ще донесе приятни изненади.

31 октомври 2020 г. – Пълнолуние в Телец и съединение с Уран

Влиянието на пълнолунието се усложнява от непредсказуемостта, която енергията на Уран провокира. Трябва да се внимава особено при работа с машини. Също така трябва да бъдете по-внимателни към здравето си. Не бива да рискувате, особено когато се отнася до финанси.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари