IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

28 септември 2020 17 30

Вижте астрологичната прогноза за 28 септември – 4 октомври

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 28 септември – 4 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоят промени, но за съжаление, не всички ще ви харесат. По-скоро ще се наложи да анализирате направеното до момента и да внесете корекции в част от плановете. Бъдете особено внимателни, уреждайки финансови въпроси. Ако прецените, че ви е нужна помощ, не се стеснявайте да потърсите. Не омаловажавайте грижите на околните, проявявайте разбиране. Развитието на личните отношения зависи почти изцяло от поведението ви.

Телец

Ще съумеете да отхвърлите финансов проблем, който сериозно ви безпокои. Не скъсявайте дистанцията с шефа и колегите, не обсъждайте с тях лични въпроси. Не е изключено да ви предложат промяна на длъжността или допълнителна работа срещу допълнително заплащане. Преценете дали финансовият еквивалент ще отговаря на усилията. Използвайте почивните дни за отмора и любими занимания, а не за почистване, ремонти и други битови дейности.

Близнаци

Самочувствието ви е на ниво, привлекателни сте и излъчвате оптимизъм. През тази седмица много по-често от обикновено ще сте „душата на компанията“. Не се възгордявайте и не променяйте поведението си спрямо околните. Избягвайте дейностите, изискващи прекалени физически усилия. Съобразявайте облеклото си с капризите на времето. Творческият ви потенциал ще е в лек спад, така че за вас е препоръчително да се занимавате с познатите рутинни дейности.

Рак

Сравнително спокоен период, ако не се опитвате да „командвате парада“. Оставете инициативата за повечето сложни ситуации на околните. Дайте им възможност да разгърнат творческите си възможности. За тях ще е повод за гордост, а за вас – своеобразна почивка. Трудно ще избегнете неприятните ситуации, които при това ще ви заварят неподготвени. Ще са в края на седмицата и е много вероятно да са следствие от някои ваши не съвсем любезни изказвания.

Лъв

Предстоят доста промени, които ще се отразят на обикновеното ви ежедневие. На моменти няма да ви е много лесно да наваксате и да поддържате темпо, съответстващо на обективните обстоятелства. Най-важното в такива ситуации е да запазите спокойствие и да правите всичко по силите си, без да се напрягате излишно. Печелившата тактика е „задълбочен анализ и обмислени действия“. Разчитайте на себе си, но не игнорирайте опита, който споделят с вас. Винаги има рационално зрънце, от което бихте могли да се възползвате. Ще разполагате с достатъчно убедителни предпоставки за подобряване на финансовото си състояние.

Дева

Подредете програмата си така, че в оставащите топли слънчеви дни да сте на вън, да сте на открито, сред природата. Без значение дали ще сте сами или с подходяща компания, идеята е да се насладите на багрите, звуците, аромата на бавно пристъпващата есен. Ще ви тонизират и изпълнят с вдъхновение. Деловите контакти ще са изключително плодотворни, защото партньорите ще покажат с поведението си, че ви имат доверие. Ще получите изгодни дългосрочни предложения, които ще ви дадат възможност да разгърнете максимално професионализма си. Разчитайте на интуицията си само при уреждане на въпроси от личен характер. За всякакви други залагайте на задълбочения анализ.

Везни

Обърнете внимание на собственото си състояние. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Съобразявайте се с физическите и психическите си възможности. Усетите ли, че някои познати дейности ви се получават с повече усилия, приемете го като подсказка, че е задължително да намалите темпото. Само така ще успеете да разгърнете докрай таланта и способностите си. Не е желателно да се заемате с уреждане на сложни финансови въпроси. Възможно е да пропуснете важна подробност и да се окажете в губеща позиция. Едно от условията за постигане на положителни резултати е да „поставите нещата по местата им“.

Скорпион

Колкото повече Слънцето се приближава към вашия знак, толкова по-добронамерени и дружелюбни ще ставате вие. Ще сте по-контактни и по-лесно ще привличате на своя страна хората, от които имате нужда. Както колегите, така и близките, съседите, ще търсят мнението и съдействието ви. Благоприятен период, в който бихте могли (при добро желание) да поставите точка на редица съществуващи към момента конфликти и да покажете на околните най-добрите си качества. Няколко са правилата, към които трябва да се придържате, а именно: не прекалявайте с употребата на алкохол и не позволявайте да ви въвличат в любовни интриги. С всичко останало ще се справите без проблеми.

Стрелец

Сериозните проблеми през тази седмица ще са свързани с личния ви живот. Не е препоръчително да обсъждате важни подробности от ежедневието с личности, които не познавате твърде добре и които не са доказали, че заслужават доверието ви. Мисълта, че нямате врагове е пълна заблуда, приспиваща инстинкта ви за самосъхранение. Във ваша полза е да сте предпазливи. Що се отнася до творческите ви планове, ще реализирате поне един от най-смелите си замисли, така че подхождайте към тях решително. Когато ви е нужна подкрепа ще я получите без да сте полагали особени усилия.

Козирог

Като цяло периодът ще е наситен с достатъчно събития и ще разполагате с по-малко свободно време от обикновено. Първоначално се ориентирайте към деловите задачи с идеята да структурирате детайлите и въпреки всичко да се справите колкото е възможно по-бързо. През втората половина на седмицата контактите ще са по-интензивни. Ще са също така по-интригуващи и изпълнени с изненади. Романтичните преживявания ще ви въодушевят и амбицират да впечатлите околните със заложбите и уменията си. Ще получите високата оценка, на която се надявате и ако не се възгордеете, ще запазите достигнатите позиции.

Водолей

Стремежът ви към разнообразие през тази седмица ще бъде напълно удовлетворен. Ще се наложи да осъществите поредица кратки пътувания, които макар и малко уморителни, ще са източник на непознати към момента емоции. Не е изключено с тях да стартирате нов проект, собствен бизнес, участие в мащабно мероприятие или друга предпочитана от вас дейност, която към момента е била само в бляновете ви. Действайте смело, но обмислено. Въздържайте се от прояви на разточителност и от финансови рискове. Случайно запознанство може да се окаже решително за напредъка ви.

Риби

Преглеждайте и анализирайте внимателно всички оферти, които ви изпращат през тази седмица. Не давайте утвърдителни отговори, продиктувани само от ентусиазъм, може да се окажете в доста неизгодна позиция. Ако сте набелязали разни едри покупки, то направете ги след старателен и обстоен маркетинг, преценявайки показателите на стоките самостоятелно, а не след консултация с дистрибутори и консултанти, чиято единствена цел е да реализират повече продажби. Избягвайте участие в проекти със съмнителна стойност и репутация. Мислете не само за парите, които бихте могли да спечелите, но и за крайния ефект на всяка дейност върху репутацията ви.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари