IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имате дълга връзка и приятелите ви ви смятат за скучни

17 юни 2024 10 40

Не се учудвайте!

Istock

Ако се радвате на дълга, сериозна и здравословна връзка с качествен партньор и то в началото на 20-те си години, то вероятно има много хора от вашето обкръжение, които ви се възхищават и дори ви завиждат. И все пак не се учудвайте, че този ваш социален статус си има своите недостатъци. Възможно е голяма част от вашите приятели да ви смятат за скучни.

А ето и какво наистина мислят близките ви за вас, ако сте се обвързали сериозно на твърде ранен етап от живота си:

1. Вие винаги сте „последна инстанция“ за вашите необвързани приятели. Казано с други думи – вие сте най-последният човек, за когото те се сещат, ако си търсят компания за излизане и за забавление.

2. Някои от приятелите ви ще смятат, че вие надценявате твърде много факта, че имате постоянен партньор. Те мислят едва ли не, че вие не бихте могли да се справите с живота си като самостоятелна единица.

3. На необвързаните ви приятели им е омръзнало да им се правите на сватовник номер 1. Те смятат, че прекалявате със своята загриженост, по отношение на факта, че те не са щастливо обвързани като вас.

4. Вие не ставате за съветник, когато става дума за раздели. Вашите приятели не желаят да им давате акъл, когато са скъсали с поредното си гадже. В крайна сметка, вие едва ли имате подходящия житейски опит, след като сърцето ви не е разбивано на няколко пъти.

5. Хората са започнали да ви възприемат като част от двойка, а не като отделен човек. Когато ви канят на гости някъде, познатите ви очакват да дойдете с половинката си. Твърде рядко получавате индивидуални покани.

6. Непрекъснато чувате: „Защо ти е тази сериозна връзка на толкова ранен етап от живота?“ Това е често използвана фраза от близките и познатите ви, които не се радват на вашия късмет да са щастливо обвързани.

7. Приятелите ви смятат, че на всяка цена трябва да се стремите към брак и деца. Те не могат да приемат факта, че въпреки че имате сериозен приятел, години наред вие не се омъжвате за него. Никой не може да разбере вашия стремеж към кариера и финансова независимост. Всички ви подпитват кога ще е сватбата, а качите ли някое килце – веднага ви смятат за бременна.

8. Приятелите ви смятат, че сте изгубили умението си да се забавлявате. Те са убедени, че откакто си имате сериозен приятел, сте се променили – станали сте твърде зрели. Някои от тях мислят, че тази зрялост и улегналост ви е споходила на твърде ранен етап от живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари