IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво съсипва връзката ви според зодията (1 част)

9 януари 2021 19 30

Прочетете и работете по въпроса

Снимка: Istockphoto

Започвате всяка нова връзка с идеята да сте перфектни и този път нещата да се получат. Да не забравяме, че все пак сме хора и не сме идеални. Намеренията и усилията ви заслужават овации, ала има голям шанс да повторите някои грешки от минали връзки. Приемете го и не се самобичувайте. Или пък послушайте звездите и вижте какво според зодията има голяма вероятност да съсипва всяка ваша връзка:

Овен

Заради импулсивната си натура, Овните трудно успяват да поддържат баланса, необходим за една връзка. Веднъж като се влюбите и сте склонни да задушавате партньора си със своята любов, което от една страна може да го/я уплаши, а от друга ви води до това да пренебрегвате себе си и собствените си нужди, както и близки и приятели.

Телец

Телците обичат сериозно. Те до такава степен се раздават във всяка връзка, че често накрая са разорени и с разбито сърце. Добро решение е да го карат по-полека и да не се доверяват сляпо.

Близнаци

Флиртаджии по природа, Близнаците често имат проблеми във връзките си, именно защото очите им шарят. Дори да не пипат (а понякога и да пипат), те разпалват ревността у половинката си много лесно и постоянно.

Рак

Със своето чувство за собственост и крайна грижовност Раците могат да задушат всеки, а като добавим и тяхната тънкообидност, партньорите им често изпадат в пълна нервна криза, защото смятат, че не могат да им угодят.

Лъв

Лъвовете и Лъвиците се обичат толкова много, че понякога забравят, че връзката е за двама. Егоизмът и нарцисизмът им са трудни за изкореняване и им създават проблеми във всяка връзка.

Дева

Девите може и да имат успешна връзка, ако спрат да критикуват партньорите си. Перфекционисти по душа, те така и не разбират защо другите им се сърдят, когато им дават „полезни съвети“. В очите на партньора си те просто мрънкат и им съсипват деня.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )