IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

5 октомври 2020 12 30

Астрологична прогноза за периода 5 – 11 октомври

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 5 – 11 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Представителите на вашия знак са лидери по рождение. През тази седмица ще имате възможност да блеснете с уменията, талантите, че и с навиците си. Ориентирайте се към колективна работа или просто се включете съзнателно в изпълнението на общите задачи. Покажете желание да работите отборно, убедете с поведението си останалите участници, че за вас е важно да сте заедно. Ще спечелите уважението им и ще ги убедите, че присъствието ви в екипа е от значение. Няма да навредите на финансовата си стабилност, ако си позволите малко развлечения за себе си и близките без излишни капризи.

Телец

Разчитайте предимно на себе си и се грижете за собствените си интереси. Малко здравословен егоизъм няма да ви е излишен, но без да стигате до състояние на нарцисизъм, тщеславие и самовлюбеност. Излъчването ви ще е силно и бихте могли да напреднете с начинания, за които към момента сте се натъквали на отказ. Въздържайте се от импулсивни покупки. Влагайте средства само в проекти, в чийто краен резултат сте напълно сигурни. Въздържайте се от каквито и да било финансови авантюри. Бройте внимателно парите си, когато сте на касата и още повече, ако пазарувате от дребни търговци. Може да станете жертва на измама.

Близнаци

Много тайни ще научите и на много въпроси ще си отговорите през тази седмица. Събитията ще са интригуващи през първия и последния ден. Останалата част от периода ще е спокойна и ще мине неусетно. Ще получите нови знания, ще можете да усъвършенствате уменията си. Грижите няма да са малко, но творческият ви потенциал е силен и ще успеете да намерите светкавични решения на заплетените ситуации. Ограничете разходите до ежедневно необходимите. Ще разполагате с достатъчно средства, но не е желателно да ги прахосвате излишно.

Рак

В случай, че се налага да предприемете някакви пътувания направете го в началото на седмицата. Ще ги осъществите безаварийно и ще осъществите замислите си лесно. Хората, с които общувате ще са на ваша страна. Ще ви съдействат и почти случайни запознанства ще се превърнат в дълги, трайни и полезни връзки. В средата на седмицата ще успеете да се справите със сложни делови задачи и да реализирате поне една своя мащабна идея. Обстоятелствата ще са благоприятни за променяне условията на някои сделки, за провеждане на преговори, които към момента са ви затруднявали и за изискване на забавени плащания. Ориентирайте усилията си решително в тази насока и отстоявайте исканията си.

Лъв

Представителите на вашия знак са любители и ценители на лукса и разкоша. Създайте си ясен график за цялата седмица още в първия ден. Следвайте го и се придържайте към правилата. Анализирайте събитията и участвайте активно в развитието им. Мотивация не ви липсва, ако си създадете и оптимална организация, особено в средата на седмицата, ще постигнете небивали успехи. И не забравяйте, че парите обичат тишината. Не обсъждайте намеренията си нито финансовите операции, които подготвяте. Отстоявайте принципите си твърдо, но деликатно и не отлагайте работа, за чието завършване разполагате и с условия, и със сили.

Дева

Ще се случат промени на работното място или свързани със самостоятелния ви бизнес, ако имате такъв. Колкото по-бързо ги възприемете, обмислите и се настроите да ги следвате, толкова по-лесно ще си свършите работата. В първите няколко дни най-важни за вас ще са личните отношения и това не е учудващо, като се има пред вид, че Венера в момента е във вашия знак. Най-добър помощник в уреждането им ще е интуицията ви. Обръщайте внимание и на външните подсказки, подхвърляни ви от обстоятелствата. Спазвайте уговорените срокове и довършвайте ангажиментите си. Ако сте набелязали покупки за дългосрочна употреба, направете ги в края на седмицата и то след актуален маркетинг. Не разчитайте на стари данни. Не се отказвайте от намеренията си, ако се натъкнете на затруднения или процесите протичат различно от предположенията ви.

Везни

Приемайте фактите такива, каквито са без да губите време за сложни въпроси и дълбокомислени анализи. Вярвайте в себе си, ако искате да постигнете замислите си. Не всичко ще протича според предположенията ви, ще има и трудности, но ако не ги драматизирате няма причини за тревога. Не се заемайте с нищо ново докато не сте довършили вече започнатото. Не е желателно да взимате пари назаем. Опитайте да се издължите към всички, с които имате уговорки. Не го ли направите, ще навредите необратимо на отношенията си. Бъдете особено внимателни и обръщайте внимание на детайлите, ако оформяте финансови документи.

Скорпион

Енергетиката ви ще е нестабилна, почти синусоидна. Не се насилвайте да „прескачате сянката си“ в дните, в които усещате, че сте по-отпаднали и умората ви връхлита по-бързо от обикновено. Няма да сте в позиция да влияете на хода на събитията, така че по-добре се съобразявайте с тях. Не рискувайте и не обвинявайте околните за неуспехите си. Следвайте целите си, независимо от темпото. Ако от няколко месеца имате намерение да смените работата, потърсете варианти. Ще попаднете на подходящи и ще имате възможност за сравнение и съпоставяне. Обсъждайте сложните и дългосрочни финансови операции с по-опитни приятели, на които имате доверие. Решението ви може да се оформи като комбинация от препоръките им.

Стрелец

Събитията ще са динамични, но това по-скоро ще ви активира и мотивира, ще ви предпази от състояния на летаргия и ни най-малко няма да ви затрудни. Отделете малко време в началото на седмицата и преценете кои са ненужните неща, от които трябва да се отървете както в материален, така и в духовен аспект. Изгонете от себе си натрапчивите мисли, освободете се и от натрапчивите връзки. Ще се почувствате истински тонизирани. Поддържайте старателно външния си вид. Първоначалното впечатление на новите ви събеседници за вас ще се окаже важно. При уреждане на финансови въпроси следвайте интуицията си и обръщайте внимание на детайлите, но без да се вторачвате само в тях, защото може да ви заблудят.

Козирог

През първата половина на седмицата ще успеете да финализирате юридически спор. Не чакайте наготово, колкото по-активно е участието ви (макар и задкулисно), толкова по-бързо ще получите крайния резултат. Дори да не отговаря изцяло на очакванията ви, все пак ще е във ваша полза. Включвайте се равностойно в колективната работа и не влизайте в конфронтация с хора, които мислят и се грижат само за себе си. Няма да стигнете до конструктивно решение, но ще прахосате време и емоции без да си заслужава усилията. Може да е малко, но ще напреднете с реализацията на идеите си. Допълнителни финансови постъпления ще получите от дейности, които ви доставят удоволствие и такива, за които преди време сте вложили инвестиции в собственото си обучение и подобряване на уменията.

Водолей

Промените, на които ще сте свидетели през тази седмица няма да са свързани пряко с вас, но ще ви подскажат оригинални начини за трансформация и на собственото ви ежедневие. На моменти ще се налага да работите в няколко направления едновременно. Няма да ви затрудни, но ще изисква малко повече концентрация. За сметка на това, ще ви донесе допълнителни екстри. Колко време ще ви отнемат такива занимания зависи от умението ви да комбинирате, да разпределяте правилно приоритетите си и да прилагате нестандартни подходи. Въздържайте се от прояви на гордост и не отказвайте предложената ви помощ. Обмисляйте задълбочено финансовите операции и трансфери. Прегледайте банковите си сметки и условията, при които ги поддържате. Проверете дали няма да ви е изгодно да прехвърлите част от авоарите си от една банка в друга.

Риби

В началото на седмицата се заемете със сложните и трудоемки задачи. Действайте активно, решително и не щадете силите си, когато участвате в изпълнението на колективни проекти. Ще привлечете вниманието върху себе си и без много шум ще покажете на какво сте способни. Не пренебрегвайте и домашните задължения, но без да сте прекалено педантични към близките си. В края на седмицата събитията ще са леко непредсказуеми и е желателно да избягвате прибързаните решения. Не харчете наляво и на дясно за щяло и не щяло, ограничете покупките. Финансовото ви състояние ще е в рамките на обичайното, което означава, че няма да можете да си позволите скъпи развлечения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари