IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 октомври

12 октомври 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разчитайте само на старите, проверени с времето приятели. Ясно е, че ще ви подкрепят, но по-важното е, че няма да ви подведат. Гаранцията за добро начало на новите начинания е да обмислите внимателно детайлите.

Телец

При необходимост търсете мнението и опита от хората, които към момента никога не са излъгали доверието ви. В случай, че и те не са в състояние да ви помогнат пълноценно, приемете го като сигнал, че не разполагате с подходящи условия за реализация на замислите си.

Близнаци

С обичайните занимания няма да имате проблеми. Ако към момента не сте успели да разрешите имуществен въпрос с роднини, опитайте още веднъж. Не е изключено да намерите правилния отговор.

Рак

Не се противопоставяйте на любимите си хора. Или поне не го правете остро и по начин, по който бихте засегнали достойнството им. Поставете се на тяхно място и със сигурност ще ви хрумне лесен начин за преодоляване на противоречията.

Лъв

Поведението на околните ще „подръпне“ най-тънките струни на самочувствието ви. Запазете присъствие на духа и се опитайте да избегнете гневните изблици, готови да изригнат разрушително. Обстоятелствата съвсем скоро ще покажат чия позиция е била правилна.

Дева

Поредица дребни и нямащи нищо общо помежду си случки ще ви помогнат да си обясните причините за преживяно наскоро странно събитие. Спомняйки си детайлите ще установите колко неподходяща е била реакцията ви в онзи момент. Хубавото е, че ще успеете да си изградите ясна схема за следващите си действия.

Везни

Романтичен лъч ще се промъкне в личните ви отношения. Насладете се, ще е приятен и зареждащ, макар не особено продължителен период. Дълбочината на преживяването ще е по-впечатляваща от времетраенето.

Скорпион

Човек, с когото се познавате от доста време, но не сте особено близки може да ви „застреля“ с любовно обяснение или показвайки чувствата си по оригинален начин, при това в присъствието на свидетели. Овладейте се и реагирайте така, че да минимизирате възможностите за интрига.

Стрелец

Търсете оригинални, но не и ексцентрични решения на спорните въпроси. Базирайте предложенията си на неоспорими аргументи. Промяната на гледната точка ще ви помогне да убедите събеседниците в ефективността на предложенията си.

Козирог

Дума или жест на човек от обичайното обкръжение ще се загнезди дълбоко в съзнанието ви и ще ви накара да преосмислите постигнатото до момента. Не превръщайте пропуснатите възможности в самосъжаление. Използвайте ги за трасиране на дългосрочната си стратегия.

Водолей

Прекалено много събития ще се случват около вас и ще ви е трудно да проследите всичко в детайли. Ограничете се предимно с наблюдение докато разберете накъде се „накланят везните“ на интересите ви. Следващата стъпка е да заявите участието си.

Риби

С приятна новина ще стартира денят ви. Ще е достатъчна предпоставка за синхронизиране на физическото и психическото ви състояние и повишаване на работоспособността. При оптимално разпределение на силите ще реализирате замислите си без особени усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари