IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Лъв – кои са сродните ѝ души?

6 октомври 2020 17 30

Ето знаците, с които си пасва идеално

Pixabay

Не е лесно да си зодия Лъв. Като цар на животните и човек с голямо самочувствие, не всеки може да застане до него. Това, че винаги гледа нависоко в облаците и е твърде амбициозен може да го накара да влезе в конфликт с половинката си и връзката му да не потръгне. 

Що се отнася до любовта, Лъвовете трябва да бъдат добре оценени. Това смята астрологът Филип Йанг и посочва, че те винаги са в центъра на вниманието и държат да контролират отношенията. „Те не могат да се отдадат, ако другият се опитва да заслепи чара им“, допълва той. 

Лъвовете са креативни във връзката. Те държат на външния си вид и да бъдат заобиколени от приятели. Ето защо имат нужда от също толкова комуникативен партньор. 

Кои са сродните души на Лъва? 

Лъв pixabay

Pixabay

Овен (21 март – 19 април)

Съберат ли се тези два знака, говорим за една гореща двойка. Овенът има енергията, за да изтърпи Лъва. Също така е достатъчно приключенски настроен, за да изпробва всичките му идеи. Те никога няма да скучаят заедно, защото знаят как да се забавляват. 

Макар и Овенът да обича „да води хората за носа“, той не се нуждае непременно от това винаги да бъде под светлината на прожекторите както Лъва. „Каквото и признание да получи човек с тази зодия, той няма да се състезава или да завижда на славата, която иска Лъвът“, казва още Йънг. 

Близнаци (21 май – 20 юни)

Както Близнаците, така и Лъвовете, са доста очарователни и приятелски настроени. Те са от онези знаци, които дори да влязат в стая с непознати, веднага ще си създадат нови приятелства. Близнаците са доста адаптивни и ще се радват, ако имат някой, който да им дава пример в живота.

Хората от зодия Близнаци бързо се отегчават от връзката, но пък за сметка на това Лъвовете винаги могат да ги изненадат с нещо ново и да ги върнат в правия път. Те имат достатъчно енергия, за да ги мотивират да вървят напред. 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Също като Близнаците, Везните са огнен знак, чиято енергия допълва тази на Лъвовете. Те обаче се управляват от Венера, която носи известна доза романтика на връзката. 

Везните ще направят всичко, за да видят Лъва щастлив – а това ще бъде високо оценено от него. Според Йънг, първите могат както да доминират във връзката, така и да имат поддържаща роля. „Докато Лъвът чувства, че са равнопоставени, той мисли за двамата в дългосрочен план“, казва още астрологът. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

астрологус ( преди 3 години )
Близнаци също са въздушна зодия като Везните!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Някой ( преди 3 години )
Везни са въздушна, а не огнена зодия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар