IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Телец – кои са сродните ѝ души?

11 септември 2020 17 30

Вижте с кои 3 знака има най-голяма съвместимост

IStockphoto

Телецът се управлява от Венера – планетата на любовта, красотата и лукса. Тя му влияе по такъв начин, че той има идеал за партньор и не може да излиза с когото и да е. Като фиксиран земен знак, той може да чака дълго, за да открие правилния човек. Недостатъкът му е, че обича да притежава.

Ако Телецът срещне някого от зодиите Дева, Везни или Риби, не трябва да бъде резервиран, защото те са сродните му души. Според астролога Джесика Д'Ангио, той е най-съвместим с тях поради куп причини.

„Телците са склонни да се придържат към токсични хора по-дълго, отколкото би трябвало, обикновено поради нужда от комфорт. Но иначе се нуждаят от дългосрочен партньор, с когото да създадат хармонична връзка“, обяснява тя.

С кои три зодии Телецът има най-голяма съвместимост?

зодии, зодиак,

Pixabay

Дева (23 август – 22 септември)

Подобно на Телеца, Девата е земен знак. И двата са практични и надеждни за връзка. Но от друга страна често си менят настроението, което води до проблеми в общуването.

Телецът осигурява стабилност и не обича да прави нови неща, докато Девата е по-активна и не мирясва, докато не постигне целта си. В някои случаи могат да си разменят местата. Според Д'Ангио хората от зодия Дева знаят как да общуват с чувствителния Телец и да го направят щастлив, не само в леглото.

Везни (23 септември – 22 октомври)

На пръв поглед няма голяма съвместимост между този знак и Телеца. Но все пак те имат нещо общо – управляват се от Венера – планетата на любовта. Венера в Телец е „субективна“ и естествено привлича всички към себе си, докато Венера във Везни е „по-обективна“ и получава това, което иска, като очарова всички около себе си.

„Когато тези два знака се съберат, любящата им енергия е осезаема“, казва Д’Ангио и уточнява, че Телецът винаги се съобразява с нуждите на Везните.

Риби (19 февруари – 20 март)

Телецът и половинката му от този знак взаимно се допълват. Той е земен, докато тя е подвижна и свръхемоционална. Астрологът посочва пред Bustle, че тяхната връзка е симбиотична и динамична.

„Телецът осигурява стабилност и връща към реалността – онова, което трябва на Рибите, за да обичат и да са отдадени на връзката... Техните слабости също значително намаляват, когато се съберат. Цялото е много по-силно отколкото двете му части“, казва Д'Ангио. По думите ѝ, когато Телец или Риби се влюбят, това обикновено е за цял живот, въпреки перипетиите в отношенията им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари