IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Овен - кои са сродните й души?

9 септември 2020 17 30

Ето три знака, с които си пасва най-добре

IStockphoto

Дръзки, спонтанни, страстни и решителни. Това са основните черти на хората от зодия Овен. Представителите на този огнен знак имат такъв характер, че трудно биха останали незабелязани. Каквото и да мислят за вас, ще ви го кажат без никакви притеснения. 

Ако сте от Овните, които "вървят с рогата напред" и се чудите дали ще си паснете с някого, когото току що сте срещнали, то днешният материал е точно за вас. Астрологът Кларис Монахън разкрива кои стават за вашата бъдеща половинка. 

Според специалиста, Овните нямат добра слава, защото са големи инати понякога. Някои смятат, че не разбират от романтика, но това въобще не е така. Те дават всичко от себе си, за да изградят стабилна връзка и открият правилния човек. 

Монахън обяснява още, че зодиакалните знаци, които са най-съвместими с Овен, имат няколко общи черти. От една страна, те са склонни да бъдат директни относно това, което искат и имат нужда. Освен това си приличат по това, че са лоялни и разбират от това защо другият трябва да има собствена свобода и има време само за себе си. 

„Всеки, който позволява на Овена да бъде себе си и не се намесва в мечтите и плановете му, е много важен за него“, казва  още тя. 

Кои са сродните души на Овена? 

овен, зодия

 Pixabay

Лъв (23 юли - 22 август)

Когато тези двамата се съберат, пламва силен огън. Овенът и Лъвът са еднакво чувствителни и имат свой подход към живота. Но държат да се чувстват достатъчно свободни и спокойни. 

Лошото за връзката е, че както Овенът, така и Лъвът могат да бъдат егоцентрични понякога, което ги кара да спорят с часове. Въпреки всичко, те могат да разберат какво има в главтаа на другия и затова си пасват за двойка. 

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионът и Овенът се управляват от Марс, планетата на войната, действията и желанието. Според Монахън, Скорпионът изисква страст във всички сфери на живота си и това е нещо, което вдъхновява Овена. 

Недостатък за връзката е, че и двата знака са склонни да ревнуват доста лесно. Ако няма доверие помежду им, тяхните отношения са изпълнени с противоречия. Те обаче бързо се решават в леглото. Връзката им е интензивна и никога няма да стане скучна. 

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите може да са известни като доста студени и безчувствени, но когато ги опознаете, ще разберете истината за тяхната същност. Хората с въздушния знак са оптимисти и копнеят да изградят силна връзка с половинката, която откриват в лицето на Овена. 
Също като него са готови да вложат цялата си енергия. 

„Водолеят обича честността и директността на Овена, докато другият харесва уникалния и честен подход на Водолея към запознанствата“, казва Монахън. И допълва, че и двата знака са силно независими, като между тях има уважение, което ги крепи заедно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари