IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 октомври

19 октомври 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието за самоутвърждаване, стремежът да покажете превъзходство, ще са по-силни от обикновено. Не надценявайте възможностите си. Прекалените амбиции ще ви тласнат в погрешна посока, а може да предизвикат и други неприятности.

Телец

Придържайте се към „златната среда“. Резултатите от екипната работа ще покажат значимостта на участието ви, но правилната тактика е да не привличате вниманието върху себе си. Все ще се намери някой, който ще забележи минималните грешки, а ще омаловажи сериозните постижения.

Близнаци

Обмисляйте финансовите си планове буквално от днес за утре. Всички други по-дълги срокове, свързани с разплащания рискуват да се натъкнат на непредвидени затруднения, които няма как да предвидите или избегнете поради липса на надеждна информация.

Рак

Нито давайте, нито вярвайте на обещания. Не е изключено да се окаже, че различията между вашите критерии и тези на партньорите са огромни и да се отвори сериозна пропаст във взаимоотношенията ви. Изяснете целите и подходите предварително, ако искате да продължите сътрудничеството.

Лъв

Не е изключено да се ангажирате почти изцяло с уреждането на юридически въпрос, отнасящ се до бизнеса или професионалните ви интереси. Най-вероятно решаването му ще зависи от намесата на влиятелни личности. Опитайте се да изложите позициите си аргументирано, в писмен вид и залагайки на нормативната уредба. Ще получите удовлетворителен отговор, макар и не веднага.

Дева

Ще се наложи да внесете някои бързи корекции в текущата си работа, да се съобразите с изисквания, които не са ви били поставяни до момента. Резултатът от тях ще покаже доколко са приложими и реалистични идеите ви и доколко сте в състояние да ги осъществите с наличните ресурси.

Везни

Сложна задача, изискваща не само въображение, но и финансова подкрепа ще ви подтикне да потърсите помощ от стар приятел. Ще възстановите отдавна прекъсната или най-малкото доста отслабнала връзка. Резултатът ще е окуражаващ. Ще разширите сферата си на влияние.

Скорпион

Обстановката около вас ще е доста напрегната в противовес на настроението ви, което ще е доста по-слънчево от времето на вън. На фона на всички неприятности, с които околните са принудени да се справят, лекотата с която вие работите ще изглежда нереална. Съдействайте когато и където ви е възможно. Ще промените отношението към себе си дори на най-скептичните колеги.

Стрелец

Участието ви в публична инициатива ще ви подскаже, че можете да получите допълнителна, нематериална изгода от проект, довършен преди доста време. Предлагайки го за обществено ползване и достъпност ще стабилизирате позициите и ще повишите популярността си.

Козирог

Предложение или идея, която преди време е била отхвърлена и не е получила одобрение от колегите или шефа ще придобие актуалност. Ще можете да я допълните и да се заемете с реализацията ѝ. Не е изключено да получите и някакво стимулиращо авансово заплащане.

Водолей

Участвайте във всички служебни и професионални дискусии, но без да прекалявате с активността и предложенията. Наблюдавайте обстановката и настроението. Ако не улучите „точния момент“ за излагане на мнение ще си навредите.

Риби

Въображението и творческият ви порив са в синхрон. Ще ви хрумне компромисен вариант на досадна професионална полемика, в която и двата лагера се опитват да докажат непогрешимостта си. Предложението ви ще покаже недвусмислено, че и едните, и другите пропускат дребна, но важна подробност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари