IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

2 ноември 2020 12 30

Астрологична прогноза за периода 2 – 8 ноември

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 2 – 8 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Довършвайте започнатото, ако искате да разгърнете максимално възможностите си. Недовършената работа ще ви връща назад. В професионален план успехите на пръв поглед ще са дребни, но като ги обедините в съзнанието си ще се убедите, че хич не са за пренебрегване. Лесно ще убедите околните във верността на концепциите си и ще получите подкрепата им. Не се задълбочавайте прекалено много в чужди проблеми. В повечето случаи ще се окажат преекспонирани от човека, който ви ги споделя. Опитайте да си наложите равномерно темпо на работа. Помагайте, когато ви помолят, но не се натоварвайте с чужди отговорности.

Телец

Не си поставяйте твърде амбициозни планове. Успехите ще са свързани с оригинални идеи, а не с монотонните ви обичайни задължения. Участвайте във всички професионални дискусии. Ще разполагате с прекрасна възможност да предложите концепциите си за обсъждане и не е изключено да обедините около себе си екип за реализацията им. В процеса на работа ще разширите зоната или дори промените интересите си. Синхронизирането на новите стремежи с натрупания личен опит ще се окаже основателен фактор за напредък.

Близнаци

След като Меркурий, вашият управител, премине в директно движение ще се наложи за кратко време да се справите със сериозно количество информация. Ще е свързана с инвестиции, финансови решения и ще е изключително полезна. Не забравяйте да следите паричните си преводи и да спазвате сроковете на плащанията, чийто падеж настъпва през тази седмица. Непривично за вас, но ще сте доста раздразнителни от липсата на ред в работата на колегите и от хаотичните им (на моменти) действия. Поговорете внимателно и аргументирано както с тях, така и с шефа за задълженията и привилегиите. Ефектът със сигурност ще е положителен. В края на седмицата може да се опитат да ви въвлекат в зле обмислена интрига, но интуицията ще ви подскаже как да се измъкнете от ситуацията и да възстановите обичайните отношения в екипа.

Рак

В каква обстановка и настроение ще се намирате през тази седмица зависи почти изцяло от вас. Преценявайте много внимателно в кои дискусии да се включвате и кои да избягвате целенасочено. Някои от тях ще са полезни и конструктивни, но други бързо ще преминават в ожесточени и съвършено безсмислени изнервящи спорове. Спестете си ги, особено ако не засягат пряко вашата работа. Няма да доведат до нищо добро. Избягвайте контактите с колеги и съседи, чието единствено занимание е да мрънкат, да се оплакват от „нещастния“ си живот или да разнасят клюки. В случай, че съвсем няма начин да се дистанцирате, то общувайте с тях чрез електронни известия. Поне няма да ви губят времето с глупави съобщения. Ако сте си набелязали някакви покупки, направете ги в края на седмицата и след онлайн маркетинг. Ще ги намерите при добри условия и на изгодни цени.

Лъв

Няма да се наложи да се справяте с непреодолими затруднения през тази седмица. Хората от обичайното ви обкръжение ще са благоразположени и ще ви съдействат без излишни обяснения, когато е необходимо. Шефът, от друга страна, почти няма да се намесва в работата и решенията ви. Ежедневието ще преминава повече в шеговити, отколкото в сериозни разговори, а ведрата обстановка ще се отрази положително на работоспособността ви. В провеждащите се неформални разговори ще научите интересни подробности за битието на участващите събеседници. В последните работни, а и в почивните дни се опитайте да разчистите ненужните вещи и документи около себе си. Прегледайте и отговорете на текущите съобщения, изхвърлете старите рекламни брошури, невалидни гаранционни карти и амбалаж, които само заемат място. Разширявайки пространството около себе си ще усетите спокойствие и прилив на енергия.

Дева

Може да звучи странно, но най-малко грижи ще имате в професионалната област и на работното място. Нищо няма да е прекалено спешно. Разговорите с шефа и колегите ще се осъществяват в рамките на добрия тон и с желание за разбирателство от страна на всички участници. Не е изключено да ви предложат да участвате в краткосрочна форма на обучение, от която е добре да се възползвате. Обсъждайки различни домашни и битови въпроси с близките си не настоявайте на своето. Избягвайте индивидуалните кардинални решения, защото както знаете „добрите намерения водят към ада“ и онова, което е полезно според вас може да се окаже неприложимо за членовете на семейството. В началото на седмицата ще се наложи бързичко да се справите с уреждането на някои финансови въпроси. Не ги отлагайте, полезен съвет ще ви даде приятел, който вече има подобен опит.

Везни

Ще сте доста по-наблюдателни от обикновено, но и по-ангажирани. На работното място е възможно да забележите различни предпоставки за авария, които своевременно да избегнете или пък да отстраните разни грешки, които все още не са успели да предизвикат сериозни вреди. Спазвайте обичайния ред по време на работа. Поставяйте всички уреди, инструменти, документи по местата им. Ако установите, че нещо липсва, не се паникьосвайте. Спрете за момент и помислете къде може да сте го поставили „по инерция“. Дори да не откриете „липсващия елемент“ на момента, не е страшно. Скоро някой друг ще го издири и възстанови. Бъдете внимателни при провеждане на делови разговори през втората половина на седмицата. Въздържайте се от остри критики и резки изказвания, които биха навредили на отношенията ви с партньори, на които разчитате. Най-доброто място за пълноценна почивка ще е собствения ви дом в обкръжението на близките. Редуването на физически с интелектуални занимания ще ви поддържа във форма.

Скорпион

С присъщата си прозорливост в началото на седмицата ще се досетите за коварните намерения на конкурентите или опонентите си. Не „свивайте знамената“, а помислете за ефективна тактика, с която да защитите позициите си. Предлагайте професионалните си концепции и хрумвания на обсъждане. Започнете с онези, които преди време не са получили одобрение. Обстановката е динамична, ситуацията е различна и този път най-вероятно ще спечелите съмишленици. Ще напреднете бързо дори с проекти, които стартирате буквално от нулата. Въздържайте се от глобални реформи на обстановката около себе си. Ако чак толкова много ви се иска да промените „пейзажа“ пред погледа си, разнообразете интериора с дребен елемент, подчертаващ характеристиката на сезона, който ще ви радва и отморява.

Стрелец

През първите няколко дни ще се наложи бързо да довършите започнатите занимания. В същото време ще се появят нови, по-интригуващи, които ще привличат вниманието и ще ви подтикват да се заемете с тях незабавно. Ако си създадете оптимална организация ще успеете да комбинирате дейностите и да работите в двете направления едновременно. Редувайте ги и ще избегнете елемента на смесване и объркване. На моменти ще се налага да помагате на нови или по-млади колеги. Не бъдете прекалено взискателни към тях. Опитайте се да погледнете фактите от различен ъгъл. Процесът на обучение ще стане взаимен. След сряда ще намерите решение на сложен финансов въпрос. Няма да стане без чужда помощ, но тя ще е чистосърдечна и безкористна. Не приемайте за абсолютна истина чужда тайна, която ще ви споделят.

Козирог

Професионалните и семейните задължения ще изискват от вас еднакво големи усилия. И те по-точно ще са свързани с отношенията. Както на работното място, така и у дома изведнъж може да се окажете в неблагоприятната позиция на свързващо звено между враждуващи лагери. Да се наложи да се заемете с медиаторска дейност между по-младите и по-възрастните колеги, както и между по-младите и по-възрастните членове на семейството. Опитайте се да мислите и за себе си. В първия случай потърсете съдействие от шефа или друга влиятелна личност, която би могла да изиска стриктно спазването на правилата. Във втория напомнете, че всеки има права и задължения, към които трябва да се придържа. В края на седмицата е възможно да получите допълнителни приходи като авансово заплащане за изпълнение на предстояща задача. Оформяйте уговорките си писмено.

Водолей

Следвайте замислите си. През тази седмица творческият ви потенциал ще е силен и ще ви хрумнат оригинални варианти за изпълнение на сложните задачи. Заниманията ви принципно ще са самостоятелни, но в моментите, когато ви е нужна помощ ще я получите директно и без излишни обяснения. След сряда ще получите интересна информация от стар приятел, относно инвестиции, които от доста време обмисляте. Анализирайки задълбочено обстановката ще успеете да уловите посоката на обществената тенденция и си отговорите на въпроса трябва ли да правите вложения и в какви размери. Посъветвайте се с близки, на които имате доверие и са вещи в конкретната област. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и да ви губят времето с нездравословни клюки за общи познати, които ще навредят на имиджа ви.

Риби

Заетостта ви през първите няколко дни ще протича в обичайния ритъм. Обмисляйте внимателно отговорите на всички въпроси, които ви задават. Не е изключено реагирайки импулсивно да си създадете проблеми и някой да се опита да ви прехвърли собствените си задължения. Не позволявайте това да се случи, а ако все пак успеят да ви подведат, то прегледайте сроковете, които трябва да спазите и се постарайте да не се отклонявате от тях. Не го ли направите, ще привлечете вниманието на шефа и накрая може да излезете „без вина – виновни“ като при това няма да имате и на кого да се оплачете, че сте жертва на несправедливост. През втората половина на седмицата е възможно да ви предложат участие в кратковременна и неприсъствена форма на обучение. Не отказвайте, особено пък ако е безплатно. Дори да е за сметка на част от времето за работа, бързо ще успеете да наваксате пропуснатото. Ако имате няколко банкови сметки, прегледайте още веднъж условията, при които ги поддържате. Не е изключено някоя от банките да предлага по-добри клаузи и прехвърлянето на авоари от другата да се окаже печеливш вариант.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари