IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се държи всяка зодия, когато чувствата във връзката са изстинали?

14 ноември 2020 19 30

Вижте кога е настанало време за раздяла

Снимка: Istock

За да разберете по-добре партньора си и да забележите промени във взаимоотношенията навреме, не е лошо да хвърляте по едно око и на хороскопите. Според астролозите зодията може да ви покаже дали чувствата на другата половинка са започнали да избледняват.

За съжаление фразата „разделихме се“ в наше време звучи доста често. Но много проблеми могат да бъдат избегнати, ако предварително знаете как се държат зодиите, когато вече няма чувства.

Овен

Ако вярвате в характеристиките на знака Овен, тогава знайте, че неговите представители са твърде директни и честни. Овенът винаги казва в лицето какво мисли и го прави веднага. Същото важи и за връзките. Ако вие сте заинтересували партньора си от тази зодия, той честно ще ви разкаже за това и ще проявява активно признаци на внимание. Ако не сте, дори няма да губите време в разговори. Овенът се влюбва бързо, но ако пламъкът е угаснал, той ще бъде верен на своите принципи – директно ще каже, че вече няма чувства, или ще демонстрира това с целия си външен вид.

Телец

Влюбеният Телец ще направи всичко, за да превземе сърцето ви. Няма да се скъпи за подаръци, цветя, ще търси всякакъв начин да ви разсмее. В случай, че изненадите секнат, значи алармата се е задействала. Или вече е решил, че ви е превзел и може да си даде почивка, или пламът му е изстинал. Да разберете какво точно е в душата на Телеца е съвсем просто – погледнете в очите му. Ако те все още „горят“, тогава няма причина за безпокойство. В противен случай си струва да се помисли. Между другото, този знак на зодиака е малко вероятно да разкаже лично за избледнелите си чувства, той ще се опита да напусне постепенно, за да причини по-малко болка.

Близнаци

Знак, който се слави с интелигентност и отлична интуиция. Винаги има много приятели, привлича хората със своето вдъхновение и енергия. Но неговият партньор винаги е с приоритет – стреми се да прекарва всяка свободна минута с човека до себе си, със семейството си. Ако вашият любим човек започне да остава до късно на работа и да изчезва през почивните дни, значи нещо се е объркало. В случай, че Близнаците започнат да ви обръщат по-малко внимание – чувствата са изстинали.

Рак

Този зодиакален знак е брилянтен в запазването на тайни. Приятели, роднини и колеги се възползват от това и охотно го „товарят“ със своите преживявания и емоции. Но има и недостатък на това прекрасно качество – ако Ракът е загубил интерес в една връзка, той никога няма да го каже. Тук е важно да включите интуицията и да обърнете внимание на поведението му. Ако Ракът е спрял да се смее на шегите ви, да търси романтиката, най-вероятно вече не се интересува от вас.

Лъв

Гордият Лъв обича да бъде в центъра на вниманието, самочувствието му винаги е на високо ниво. По време на ухажването той е повече от щедър. Дотолкова, че приятелките ви ще завиждат, а родителите ще са трогнати дълго време. По време на периода на раздяла Лъвът няма да прекрати рязко връзката, той дори ще продължи да прави подаръци, но няма да са толкова значими. Как да разберете дали чувствата остават или са изчезнали? Най-вероятно Лъвът сам ще ви разкаже за това! Или започва разговор лице в лице, или деликатно намеква.

Дева

Девата трудно ще реши да признае, че не изпитва същите чувства към вас. Отначало той ще мисли дълго време за ситуацията. Ще изпитва съмнения, ще търси моментите, които да закрепят връзката, докато не осъзнае, че каузата е обречена. Много по-вероятно е да използва въображението си и да започне да измисля невероятни оправдания, за да отмени или пренасрочи срещи. Ще разчита, че половинката му ще се умори да слуша безкрайни измислици и връзката просто ще изчезне.

Везни

Името на зодиакалния знак говори само за себе си. Везните обичат хората, но не харесват тълпите, обичат комуникацията, но невинаги се стремят към нея. Те са изтъкани от противоречия. Така е и във връзките. Везните дълго ще претеглят и ще се съмняват дали чувствата наистина са се охладили. Може би, напротив, те ще обърнат още повече внимание на половинката си, за да скрият собствените си съмнения. Основното тук е да се вслушате в интуицията си или да се опитате да убедите партньора си, че греши и всичко може да бъде върнато. Ако го искате...

Скорпион

Скорпионът е галантен, учтив и грижовен. И това ще продължи, докато той е влюбен и вярва, че вие сте единствената му. Щом ситуацията се промени, ще се промени и отношението му. Какво е важно да имате предвид? Представителите на тези зодии не обичат да признават вина и грешки. Скорпионът винаги има подготвен коварен план, така че вие да сте виновни за раздялата, а не той. Бъдете подготвени и за този сценарий.

Стрелец

Този огнен знак обича активния начин на живот и нови преживявания! И когато става въпрос за любов, той винаги избира ентусиазиран и страстен партньор. Веднага след като чувствата се изчерпят, Стрелецът честно ще разкаже за случилото се. Той няма да държи устата си затворена и да се опитва да скрие чувствата си. И не че иска да нарани половинката си, това е просто неговата природа.

Козирог

Козирозите принадлежат към земната стихия и стоят здраво на тази земя. Те трудно могат да бъдат объркани и винаги имат план за действие. В живота представителите на този знак са сдържани, замислени и спокойни, в периода на влюбване се стремят да прекарват през цялото време заедно с избраника. Веднага щом това желание изчезне, това означава, че и чувствата на Козирога също са изчезнали. Той ще посвети повече време на работата и по-малко на вас. Когато се разделя, той предпочита да говори лично и да обясни ситуацията.

Водолей

Представителите на този знак са постоянно в търсене на нови усещания. Те обичат романтиката и показват чувствата си с безкрайна нежност. Освен това, ако Водолеят е решил само да бъде приятел с вас, тогава е безсмислено да чакате нещо повече, той никога няма да премине границата. Но ако той е влюбен, тогава очаквайте романтични срещи и изненади в пълен размер. В случай, че вълната на нечувана романтика свърши, е време да задействате алармата!

Риби

Подобно на всички представители на водните знаци, Рибите с голяма трудност ще се осмелят да ви информират за загубата на интерес и изчезналите чувства. С много по-голямо удоволствие те ще измислят различни оправдания, само и само да не кажат истината. Работата е там, че те се чувстват много виновни. Ако видите, че партньорът до вас се отдалечава, значи е време да си тръгне.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари