IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Какъв манипулатор сте според зодията си?

13 ноември 2020 17 30

Всеки знак си има своите хитри ходове

Istock

Да бъдеш манипулативен е човешка черта. Всеки човек опитва, по един или друг начин, да манипулира другите така, че да ги накара да направят нещо, което той желае. Различните хора. все пак, не действат по един и същи начин в това отношение, а напротив. Всяка зодия си има специален начин за манипулиране. Разберете какъв манипулатор сте вие, а и партньорът ви, базирано на вашите зодиакални знаци:

Овен – ще ви манипулира с настойчивост

Овенът е неумолим и не се отказва лесно. Той манипулира другите чрез своята силна настойчивост. Когато представителят на Овен иска нещо от друг човек, той ще му досажда и ще му натяква, докато постигне своето. Овните често крият тази своя настойчивост зад сладка усмивка. Овенът няма да се разконцентрира, докато желанията му не бъдат изпълнени.

Телец – ще ви манипулира като се прави на жертва

Телецът е експерт в играта на манипулация, като го играе жертвата. Хората от този знак се опитват да вменят вина у другите, чрез сълзи или оплаквания, докато накрая все пак не получат своето. Телците са много силни психически, но се правят на слаби доста успешно и това е техният начин да манипулират другите.

Близнаци – ще ви манипулира с лъжа

Близнаците манипулират като или премълчават истината, или директно изричат лъжа, ако преценят, че се налага. Да, хората от този знак не са особено искрени. Те могат да кажат, че ще направят нещо, а всъщност да нямат никакво намерение да го правят. Освен това те умеят да заблуждават другите чрез добрите си ораторски умения.

Рак – кара ви да му се чувствате длъжни

Този свръхемоционален знак нито лъже, нито се прави на жертва, но си има свой стил на манипулация. Раците всъщност правят така, че другите хора да се чувстват длъжни да направят това, което те искат. Те самите се раздават за другите и използват това като свой коз, когато си решат. Те натякват на другите какво са направили за тях, докато не се почувстват неблагодарни.

Лъв – държи се надменно, докато не му угодите

Лъвът има голямо его и манипулира, като се прави на студен и дистанциран. Той минимизира разговорите си с човека, от когото иска нещо, докато другият не се почувства зле. Ако Лъвът не получи това, което желае, той нанася вреди – буквално може да стане надменен. Лъвът може да ви накара да направите нещо, което на него да му е от полза, но да навреди на вас.

Дева – ще ви манипулира чрез подвеждане

Представителите на тази зодия манипулират по косвен начин. Те не казват директно какво искат, а ви карат да се сещате чрез различни подмятания и намеци. Девата дори може да ви подведе, като ви накара да вярвате, че това което всъщност тя е намислила и иска да бъде направено е ваша идея. Девите са подли и доста умни.

Везни – ще ви манипулира чрез флирт

Везните използват манипулативния трик на невежеството. Те могат да ви подведат, че нямат подходящите умения и/или знания за дадена задача и че няма как да я свършат. Правейки се на неможещи и незнаещи, те ще ви накарат вие да свършите работата вместо тях. Те използват също и флирта като начин за успешна манипулация.

Скорпион – ще ви накара да се чувствате неудачник

Този знак е цар на емоционалното изнудване. Скорпионът може да ви накара да изглеждате, а и да се чувствате неудачник. Той ще ви накара да вярвате, че само ако го слушате, имате някакъв шанс да спечелите в живота. Най-големият му манипулативен трик е, че принуждава другите да се съгласяват с неговите желания чрез емоционален шантаж.

Стрелец – ще ви влезе под кожата и няма да можете да му откажете

Тези хора се държат доста открито и създават впечатлението, че не биха могли да манипулират другите. Те просто са много сладки и чаровни, и така – с добро успяват да накарат другите да им свършат работата. Стрелецът така мило, непринудено и елегантно ще ви помоли за нещо, че просто няма да можете да му откажете, а и изобщо няма да се сетите, че ви манипулира!

Козирог – ще ви манипулира чрез демонстрация на превъзходство

Козирогът може да използва оръжието на своите знания, за да ви манипулира. Той ще ви накара да се чувствате глупави, сякаш имате нужда от напътствията му. Неговият план за действие е да демонстрира превъзходството си пред вас, вие сами да се предадете и да го оставите той да ви направлява. Тоест, ще играете според неговите правила – чиста манипулация.

Водолей – ще се държи непоследователно

Този зодиакален знак е склонен да се държи студено и непоследователно с хората и така да ги манипулира. В една секунда Водолеят може да говори с вас, а в другата – да не ви забелязва. Това му поведение ще ви обърка и отчая и ще ви принуди да направите това, което той иска от вас. Дори няма да разберете, че сте манипулирани.

Риби – ще ви манипулират чрез бездействие

Тази зодия манипулира другите, като не поема отговорност за своите действия. Хората от този знак се смятат за толкова креативни и уникални, че всичко трябва да им бъде простено. Те никога за нищо не са виновни и се изплъзват от всички ангажименти като хлъзгави риби. Ако искат нещо от някого, те просто му вменяват, че това си е негова работа/грижа и трябва да я свърши.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари