IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 ноември

19 ноември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоят нетипични преживявания. Слушайте и наблюдавайте. Опитайте да вникнете в контекста на разговорите, които се водят покрай вас. Ако си направите труда да „навържете фактите“, ще стигнете до интересни заключения.

Телец

Някои стари резултати ще придобият нов смисъл и измерение. Дейности, които сте свършили преди време отново ще се окажат актуални и показателни за уменията ви. Преценете обективно предложенията, които ви правят и не се възгордявайте от получените комплименти.

Близнаци

Започвайте нови проекти само ако сте сигурни, че сте ги обмислили подробно. Че сте съчетали тактиката със стратегията си, че няма да се натъкнете на затруднения, предизвикани от непредвидени обстоятелства. Подреждайки детайлите, ще си осигурите стремителен напредък.

Рак

Действайте последователно, обмислено и спазвайки правилата. Обстановката около вас може да е леко невротична, но причините за напрежението няма да ви засягат пряко, така че се постарайте да запазите присъствие на духа. Няма да се наложи да се справяте с непреодолими затруднения, ако се изолирате от външно влияние.

Лъв

Ще успеете да се справите само с решаването на финансови въпроси, свързани с конкретни институции. От тези, свързани с частни лица е по-добре на този етап да се откажете. Ще се натъкнете не просто на неразбиране, но може би и на опит да ви измамят.

Дева

Ще имате възможност да популяризирате работата си и е желателно да се възползвате. Не приемайте обаче на прима виста предложение за спонсорство или за коопериране на дейностите. Или ще ви изоставят в най-неудобния момент, или ще се опитват да ви убедят да промените крайните си цели.

Везни

Прегледайте крайните срокове на финансовите си задължения и побързайте да погасите онези, чийто падеж наближава. Лихвите, натрупани от разсеяност и нехайство ще възпрепятстват изпълнението на други ваши замисли, които са ви важни.

Скорпион

Партньор, който до момента не ви е подвеждал може да ви „подложи динена кора“ и да се откаже от уговорките си в най-неподходящия момент. Ще получите помощта, която ви е нужна от стар приятел, но междувременно побързайте да прекратите споразуменията с човека, който ви е въвел в заблуждение.

Стрелец

Избягвайте посещението на места, където има струпване на много хора, не ходете в подчертано криминогенни райони в тъмната част на денонощието. Съществуват предпоставки за кражба, травма, авария, посегателство, на които може да станете жертва.

Козирог

Сложните казуси, с които ще се наложи да се справите днес, ще са повече от един. Споделете тревогите си с по-възрастни или по-опитни от вас колеги и приятели. Ако и те не могат да ви дадат подходящи насоки, потърсете съдействието на квалифициран специалист.

Водолей

Не пренебрегвайте изпълнението на обещания, които сте дали преди време. Ако случайно забравите или обстоятелствата ви принуждават да ги отложите, то предупредете своевременно. Рано или късно ще ви потърсят отговорност и то по начин, който може и да не ви хареса.

Риби

Избягвайте разговорите, уреждащи лични и в частност любовни отношения. Ако сте в лек конфликт с близък човек, той може да се задълбочи поради липса на разбиране или сериозни различия в гледната точка. Готовността ви да отстъпите сега ще ви осигури стабилизиране на позициите на следващия етап.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари