IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 декември

1 декември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Чували ли сте твърдението, че денят си личи още от сутринта? Аналогично е и твърдението, че месецът може да е такъв, какъвто е първият му ден. Не се преуморявайте днес. Създайте си някакво развлечение. Не е нужно да е скъпо, достатъчно е да ви зарадва, тонизира и зареди с надежда за предстоящия месец.

Телец

Решавайте важните въпроси самостоятелно. Интуицията ще ви е по-полезна от всякакви чужди препоръки. Правилната тактика е да не се отклонявате от разбиранията си.

Близнаци

Колкото по-малко емоции влагате в работата си, толкова по-доволни ще сте от себе си в края на деня. Ако се налага да провеждате някакви срещи, направете го в неформална обстановка. Ще повиши доверието между вас и събеседниците ви.

Рак

Редувайте физически занимания с интелектуална работа. При липса на каквато и да е възможност да го направите, не прекалявайте нито със спорта, нито с гледането на телевизия. Подходящият начин за почивка е в тиха обстановка с минимален брой присъстващи около вас.

Лъв

Настроението ви ще е твърде нестабилно. Много малко ще е нужно, за да смените усмивката със сълзи и обратно. Изолирайте се от социалните мрежи, подбирайте внимателно хората, с които общувате. Податливи сте на влияние.

Дева

Енергетиката ви е стабилна, но концентрацията няма да е най-силната ви страна днес. Ориентирайте се към познати рутинни дейности. Дори да допуснете някаква грешка, тя няма да е фатална и няма да се отрази на по-нататъшната ви работа.

Везни

Осигурете си равномерна заетост. Не стигайте до крайности: да се изтощите за кратко време или пък да сменяте едно занимание с друго, без да стигнете до краен резултат. Не е изключено някой да наблюдава работата ви, бъдете предпазливи.

Скорпион

Изневиделица ще ви хрумне как да се справите със сложен въпрос, който от доста време ви безпокои. Създайте си точен алгоритъм на работа преди да започнете. Ще избегнете етапа на „пробата и грешката“.

Стрелец

Меркурий навлиза във вашия знак днес. Ако не сте довършили започнатите проекти, те непрекъснато ще ви дърпат назад. В случай, че съвсем не ви се иска да се занимавате с тях и се отразяват негативно на конструктивното ви мислене, помислете кого да помолите да се заеме вместо вас и как да се реванширате, ако се съгласи.

Козирог

Някой ще се опита да се намеси в личните ви отношения и да ви въвлече в интрига. Проверявайте всяка чута дума, засягаща близките ви. Ще се окаже нарочна манипулация.

Водолей

Финансовото ви положение е нестабилно. Изразходвайте средствата си по най-икономичния възможен начин. Всяка излишно похарчена стотинка днес ще стане повод за проблем през някой от следващите дни.

Риби

Преценявайте изказванията си, ако в групата, в която пребивавате има непознати. Може да се изтълкуват по начин, коренно различен от смисъла, който вие влагате и в неподходящ момент да бъдат използвани срещу вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари