IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Водолей – хороскоп за 2021 г.

30 декември 2020 17 30

Вижте какво ви очаква през новата година

Снимка: Pixabay

Хороскопът за 2021 г. обещава на Водолея наистина щастлив и обещаващ период във всеки смисъл. Всички пътища ще бъдат отворени за творчество, работа и кариерно израстване.

Но трябва правилно да разпределите силите си и да имате търпение по пътя към постигане на целите. Новите връзки и контакти със съмишленици ще бъдат предпоставка за успех.

Много желания на Водолея ще се сбъднат. Признанието и славата ще дойдат едновременно, което може да ви поразмъти малко главата. Тези, които са мечтали да получат ръководна позиция, ще се окажат на пиедестала. Но не трябва да се забравя за отговорността и благоприличието.

През 2021 г. се научете да не се поддавате на емоциите си. Бъдете дипломатични дори в случаите, когато просто ви се иска да тропнете по масата.

Юпитер вдъхновява Водолея да се трансформира, но от друга страна Сатурн и Уран слагат лека спирачка и не очаквайте внезапни промени.

Приемете всичко такова, каквото е, наслаждавайте се на всяка ситуация. Ще се възползвате от търпението и внимателното планиране на проекти.

Хороскопът съветва Водолея да взима решения самостоятелно, когато това го касае лично, независимо дали става въпрос за отношения или бизнес.

Ако се доверите на всички, с които работите заедно, това ще се превърне в успех. Подходяща е и независима преценка, но само в някои случаи. Например в любовните отношения се стремете към вярност, а не към свобода.

Възможни са най-неочаквани ситуации в общуването с хората. Ценете приятелството и искрените чувства, дръжте се по-скромно. В отношенията с партньора Водолеите трябва да бъдат по-гъвкави и чувствителни, уви, спазването на принципите няма да доведе до добро.

Агресията и завистта не са най-добрите спътници в работния процес. Особено ако сте се заели с проекти с нови партньори. Не показвайте твърде много лидерски качества, бъдете по-мъдри и сдържани.

Във финансовата сфера честността трябва да бъде на преден план. По измамни начини няма да получите това, което искате.

Живейте позитивно и ще ви е по-лесно да се изправите пред проблемите, които вече сте преодолявали много пъти.

Важни аспекти в живота

Хороскопът за 2021 г. предсказва бурен и обезпокоителен период за Водолея. Ще трябва някак да разпределяте времето и енергията си. Дом, семейство, деца и почивка с приятели – ще бъде непрекъсната суматоха. Определено не можете без морална подкрепа и съмишленици в работата си.

Основното нещо през 2021 г. е да не гледате далеч в бъдещето. Живейте и работете истински днес.

Водолеите трябва да намерят нещо по свой вкус, за да заемат не само ръцете, но и мислите си. Не забравяйте за вашите желания и таланти, не можете да действате само в интерес на другите хора. Опитайте се да се впуснете в някакво креативно хоби, отвличащо вниманието от рутинните и ежедневни проблеми.

Хороскопът препоръчва да съкратите приятелствата. Възможно е с някой вече да не сте на един път и разликата във възгледите да се усеща. Прекарайте време в четене на книга, смислен филм и сред природата. Спортът ще бъде отличен начин за укрепване на имунната система. Обърнете внимание на външния си вид, вкусната храна и секса.

Като цяло всичко, което ще донесе истинско удоволствие, е прекрасно. Но не изпадайте в крайности, те могат да ви отведат по грешния и дори опасен път.

По отношение на здравето не се предвиждат някакви лоши последствия. Пълни сте със сила, енергия и най-важното е, че не пренебрегвате активните видове отдих. По-често общувайте с близки, участвайте в техните планове и желания.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари