IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стрелец – хороскоп за 2021 г.

28 декември 2020 19 30

Вижте какво ви очаква през новата година

Снимка: Pixabay

Стрелците се считат за късметлии в живота. Хороскопът предсказва, че късметът ще им стане верен приятел и през новата година.

Ще имате възможност да разширите границите на знанията си, да отворите собствен бизнес и да създадете полезни контакти. Нищо не може да разконцентрира тези, които са уверени в себе си и знаят точно как да постигнат целите си.

Но не трябва да се отпускате. Ако сбъркате някъде или вършите повърхностно работата си, ще получите заслуженото. И със сигурност проблемите няма да могат да бъдат избегнати.

Не бива да променяте драстично начина си на живот и да махате с ръка при неприятности. Някои ситуации изискват силна воля. Желателно е Стрелецът не само да наблюдава случващите се събития, но и да участва активно в тях.

Във финансовия сектор големите загуби не са изключени през 2021 г. Просто обръщайте внимание и предвиждайте малките детайли, за да не се окажете на ръба на пропастта. Основното нещо е да не бъдете мързеливи и да претеглите всички плюсове и минуси. Връзките с бизнес партньори няма да се развият веднага. Възможни са сблъсъци и конфликти поради различни виждания за изпълнението на проекти.

Юпитер, който ще бъде в знака на Водолей през 2021 г., ще обогати живота на Стрелеца с нови забавления и приятелства. Тази планета стимулира вашите идеи, креативност и вкуса ви към приключения. Но Сатурн ще бъде там и ще определи границите и правилата. Това ще бъде от полза за Стрелците, за да не се увлекат прекалено от безсмислен и празен начин на живот. Той насърчава хората да разчитат повече на себе си, да не вярват в приказките и да стъпват твърдо на земята.

Хороскопът за 2021 г. препоръчва прилагането на нови, творчески методи в работата. Опитайте се да вършите изчерпателно всичко, което се изисква от вас. Пътуванията на дълги разстояния не са желателни, както се казва, къщите и стените са топли.

В любовните отношения всичко ще се получи блестящо. Ще се влюбите и ще създадете всички условия за силна връзка. Не се връщайте към „предишното“.

През 2021 г. не се очертават катастрофални ситуации при семейните. Напротив, ще има шанс да допълните връзката с романтика и приятни изненади. Стрелецът трябва по-често да помага на близките си, да бъде активен и в поддържането на дома.

Ако през следващата година се сблъскате със завистливи хора, елиминирайте ги не с плач, а със спокойствие.

Хороскопът предсказва труден материален период. Не си правете никакви илюзии за бонуси, повишаване на заплатите или реализирането на значителни печалби. По-добре намалете апетита си и включете икономическите си способности на пълен капацитет. Годината може да бъде разрушителна, ако не сте практични и действате финансово необмислено.

През лятото можете да си позволите почивка, но недалеч от дома си.

Важните аспекти в живота

През 2021 г. Стрелецът ще се завърти от бъркотия, наречена „Семейство, приятели и деца“. Може дори да се наложи да жертвате работата си, за да изчистите отношенията си с близките. Е, на всичкото отгоре ще трябва спешно да решавате и ежедневните проблеми.

Трябва да бъдете изключително внимателни в отношенията с представителите на закона. Тук не са изключени глоби и съдебни дела.

Що се отнася до любовната сфера, нейното благосъстояние ще зависи изцяло от вашето поведение. Ако останете егоисти, ще получите заслуженото. Хороскопът препоръчва да се доверявате повече на човека до вас, да не му поставяте условия и да не намирате непрекъснато недостатъци в дреболии.

Семейните трябва да укрепват отношенията, за да намалят кавгите и конфликтите.

Ако сте без партньор – чувствайте се свободни да се запознаете, поемете инициативата и не забравяйте да се срещнете с „вашия“ човек. В годината има много шансове да намерите щастие в личния си живот. Бъдете по-наблюдателни, когато се занимавате с приятели и бизнес партньори. Някой може да е сложил маската на приятел и да не е откровен към вас.

Хороскопът съветва през новата година Стрелецът да преосмисли своите виждания в много направления. Гледайте на средата, която ви заобикаля по-позитивно и философски. Не идеализирайте хората до вас, възможни са нови приятелства и бизнес отношения, които ще се окажат силни и обещаващи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари