IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия?

11 януари 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 11 – 17 януари

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 11 – 17 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Започнете седмицата с работа върху себе си. Нищо не би могло да възпрепятства напредъка ви, ако се освободите от страховете, съмненията и комплексите си. Можете да го направите по два начина: физически и ментално. Първият е свързан с лека промяна на обстановката, на външния ви вид, а вторият – с подреждане и правилна насоченост на мислите ви. Не се колебайте при необходимост да се справите със сложни казуси. Един от силните фактори през тази седмица ще е интуицията ви.

Телец

Всичко, което ви е нужно още в началото на седмицата е да се „подпрете“ на прословутото си търпение и да си правите ежедневна точна програма, от която по възможност да не се отклонявате. През първите няколко дни ще постигнете успехи в онова, което ви е най-трудно, а може би и в няколко направления. Работете спокойно, уверено, обмислено и за предпочитане самостоятелно. В края на седмицата е вероятно да се наложи да пътувате, но също така да получите и допълнителни приходи. Използвайте ги за погасяване на задълженията си.

Близнаци

Представителите на творческите професии ще са най-успешни през тази седмица. В мислите им ще се блъскат буквално хиляди оригинални идеи. Естествено, няма как да ги реализират едновременно, но ако подберат най-нестандартните със сигурност ще напреднат с повече от една. Обръщайте внимание на сигналите, които ви изпраща собственото ви тяло. Ако усетите, че се изтощавате по-бързо от обикновено и мотивацията ви се снижава, то осигурявайте си достатъчно сън и променяйте заниманията по начин, чрез който да си осигурите разнообразие и да повишите тонуса.

Рак

Не разчитайте на запомнящи се събития през тази седмица, но и не се лишавайте от дребните житейски удоволствия. От вас зависи да поддържате добро настроение и висока работоспособност. Разпределете равномерно силите си между домашните и професионалните задължения. Прегледайте финансовото си състояние и преценете дали не е възможно да съкратите някои разходи и да заделите запаси, макар и минимални. За всички скъпи покупки се съветвайте с близките си и се съобразявайте с препоръките им.

Лъв

Доста често ще се чувствате като център на Вселената през тази седмица. Успехите може да са дребни, но ще са навсякъде: и в работата, и в личните отношения, и в обучението. Не всички изненади ще са приятни, така че опитайте се да запазите присъствие на духа. Оценката ви в момента на конкретно събитие ще се различава от последващата, а последващата със сигурност ще е по-правилна. Част от предложенията ви няма да получат одобрение, но това не значи, че те са погрешни. Не се отказвайте, приемете, че все още „не им е дошло времето“. Не забравяйте, че парите се задържат там, където за тях се прави точна сметка и се въздържайте от жестове на разточителност.

Дева

Един от факторите, който ви зарежда със самочувствие, е съзнанието, че сте си свършили работата по най-добрия начин. Още в началото на седмицата ще получите похвали и комплименти за стореното от вас и няма да имате повод за недоволство. В края на седмицата заниманията ви ще са в рамките на познатото, рутинното и монотонното, но тогава пък ще можете да разпределите вниманието си между няколко неща едновременно. За тези дни е подходящо да насрочите важните делови срещи. Те от една страна ще разнообразят ежедневието ви, а от друга ще установите кой е готов за съвместна работа във всеки един момент.

Везни

Ще получите резултатите, към които се стремите, ако работите старателно. Интересен факт е, че ще ги получите и доста лесно, но не ги приемайте за даденост, за нещо което ви се полага и не ги обсъждайте. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-лесно ще преодолявате препятствията. Не прекалявайте с изискванията към участниците в екипа ви. Те ще подкрепят предложенията ви за въвеждане на различни иновации, ако им ги обясните достъпно и ги убедите, че полезността от приложението им ще е за всички, а не само индивидуално за вас.

Скорпион

Ако сте изправени пред сложния избор какво да спестите: пари или време, то изберете второто, придържайки се към старата и доказана истина, че „времето е пари“. Използвайте всяка свободна минута лично за себе си. Спортувайте, посещавайте събития, удовлетворяващи интелектуалните ви потребности, но не изпадайте в крайности. Тактиката на „златната среда“ ще ви осигури стабилни позиции и осъществяване на замислите без особени усилия. След като Уран излезе от ретроградно движение ще е подходящо да систематизирате дълготрайните инвестиции за нови проекти. Стартирането им може да не се осъществи веднага, но ще сте придобили яснота за процеса като цяло.

Стрелец

Ще разширите обсега на деловите си контакти и успоредно с това ще стабилизирате позициите си. През тази седмица разходите ви ще са основно в две направления: за обучение и за развлечение. Не пестете средства за придобиване на нови знания, те ще са най-ефективната ви краткосрочна инвестиция. От друга страна, парите, похарчени за положителни емоции със сигурност ще са по-полезни от парите, похарчени за предмети и материални удобства. Едно от затрудненията ви може да е да прецените кога е подходящо да работите самостоятелно и кога да насочите усилията си към колективната работа. Обективен критерий за избор е, че не бива да си създавате врагове.

Козирог

Въздържайте се от резки промени, които биха ви отнели повече ресурси, отколкото предполагате и най-вече повече сили от тези, с които разполагате. Въздържайте се и от необосновани разходи, избягвайте контактите с непознати. След четвъртък тонусът ви ще е променлив, при това не в различните дни, а в различните части от деня. Подбирайте заниманията си така, че да не се налага да ги отсрочвате или пък да търсите помощ, която ще ви постави в зависимост. Търсете баланс между личното и общото, полезното и приятното, за да не излезете от зоната на здравословния ритъм.

Водолей

Началото и края на седмицата посветете на най-предпочитаните и доставящи ви удоволствие занимания. Дали ще са децата, домашните любимци, хобито, подреждането на дома – няма значение. Важното е да ви заредят с ентусиазъм, вдъхновение и увереност, че сте в състояние да се справите с каквото се налага. През останалите дни не е изключено да получите предложения за нова работа или пък на текущото работно място да ви възложат допълнителни задачи, носещи и допълнително заплащане. Не отказвайте, дори да нямате яснота как точно ще се справите. Със сигурност ще ви хрумне поне една оригинална идея. А ако ви останат време и средства, не се лишавайте от любимите си развлечения.

Риби

Предстоят наистина интригуващи преживявания. Ще разберете за себе си, а и ще покажете на околните каква Риба сте – кротушка или акула. Каквото и да се случва, не се отказвайте от замислите си. Не отстъпвайте нито пред конкуренцията, нито пред упреците на колегите си, колкото и да са настъпателни. Всъщност, нивото на тяхната нахъсаност ще е показател за правилността на стратегията ви. Отстоявайте позициите си, но със смелостта на сърфиста, а не с отчаянието на удавника, търсещ сламката. В края на седмицата ще получите решение на юридически проблем, който към момента по независещи от вас причини е бил в застой. Ако работата ви е екипна, придържайте се стриктно към задължителния график. Ако пък е самостоятелна и режимът на труд и почивка зависи от вас, то организирайте го така, че натоварванията да са равномерни, за да съхраните работоспособността си за целия период.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари