IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 януари

12 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще напреднете с повече от едно занимание, което към момента е в „мъртва точка“. Решенията, които ще ви хрумнат съвсем ненадейно ще са толкова естествени и логични, че ще ви е много чудно как до момента не сте ги забелязали.

Телец

Дребни и не много приятни изненади ще ви развалят настроението още от сутринта. Избягвайте импулсивните реакции и бъдете предпазливи. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интрига с негативни финансови последствия.

Близнаци

С каквото и да се заемете, придържайте се стриктно към правилата. Не си позволявайте фриволни отклонения, защото не е изключено да ви наблюдават и да станете обект на ожесточена критика.

Рак

На моменти ще се налага да реагирате бързо, но и уверено. Мисълта, че се натоварвате с повече отговорности, отколкото поемате обикновено, най-вероятно ще ви разтревожи. Овладейте реакциите. Същественото в случая е околните да не разберат за вълненията ви.

Лъв

Изненадващо посещение или телефонен разговор ще ви окуражи за реализацията на стар ваш проект, за който към момента не сте си осигурили финансиране. Новините ще са добри, но преценете обективно доколко са верни.

Дева

Поведението на околните днес доста често ще предизвиква досада. Във ваш интерес е да не им правите забележки. Няма да ви разберат, няма да се променят, но след време не е изключено да си отмъстят.

Везни

Ако изпитвате необходимост да споделите тревогите с някой от много близките си приятели, направете го с колкото е възможно по-малко думи. Дългите и протяжни изказвания не само ще отегчат събеседника ви, но и в крайна сметка може да не разбере какъв точно ви е проблемът.

Скорпион

Не е желателно да сте прекалено взискателни към хората от най-близкото си обкръжение и особено към по-възрастните или по-младите си роднини. Всяко ваше изискване ще предизвика съпротива, частично съпроводена и от враждебни реплики.

Стрелец

Ще се наложи да въведете бързи корекции в дейност, която сте довършили наскоро, за да я адаптирате към текущите изисквания. Направете го без коментар. Във ваша полза е за действията ви да разберат колкото е възможно по-малко хора.

Козирог

Не е желателно днес да подписвате дългосрочни договори. Обстановката е нестабилна и това, което сега ви изглежда абсолютно сигурно след месец или два може да се окаже безпочвено. Придържайте се към обстоятелствата, за да не претърпите материални загуби.

Водолей

За всяка задача, която ви възлагат си изработвайте и резервен вариант. Обсъждайте идеите си с останалите членове на екипа и използвайте предложенията им, за проверка и контрол на собствените си тези.

Риби

Бъдете внимателни, ако се налага да пътувате, независимо дали ще се превозвате самостоятелно или ще ползвате обществен транспорт. Съществуват предпоставки за аварии и инциденти. Ако някое от техническите средства, които ползвате за пряката си работа се повреди, за ремонта повикайте специалист.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари