IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии трябва да бъдат внимателни в любовта през тази година?

30 януари 2021 19 30

Четири зодии трябва да внимават с тайнствените връзки

Снимка: Pixabay

Тази година обещава да бъде много по-добра от предишната. Първо, ще има значително по-малко звездни събития през 2021 г., което не е лошо. Защото звездите, създавайки всякакви биополета, образуват бури в личния ни живот.

Най-голямата новина е, че тази година ще има само четири затъмнения. За сравнение: през 2020 г. имаше шест затъмнения. По правило именно затъмненията пораждат сложни събития.

Има обаче една планета, която може да създаде проблеми на любовния фронт – Черна Луна. Тя е тази, която контролира нашите страсти.

Трябва да бъдат бдителни знаците Телец, Скорпион, Водолей и Лъв. Внимавайте с любовните връзки през първата половина на годината, тъй като всичко тайно ще стане явно.

През втората половина на годината е ред за повече внимание при тайните желания от страна на Стрелец, Близнаци, Дева и Риби.

А ето и прогнозата за всеки знак.

Овен

Очаква ви много приятен период от личния ви живот. Единственото нещо, на което си струва да се обърне внимание, е способността да бъдете във връзка. В крайна сметка Овенът е мощен знак, той е свикнал да прави всичко сам. Но тази година звездите препоръчват да се вслушват и в човека до себе си. Научете да изграждате взаимоотношения и да намирате компромиси.

Телец

Тази година няма да бъде твърде натоварена по отношение на личния живот. И не защото няма да има опции, а просто защото Телецът по принцип ще има много неща за вършене. Въпреки факта, че знакът обича плана и редовността, тази година звездите не обещават спокоен живот.

Близнаци

Първата половина на годината ще бъде особено добра за изграждането на силна и дългосрочна връзка. Но помнете, че ако не сте успели преди 18 юли, шансовете ви да срещнете сродна душа падат много рязко. През втората половина на годината има шанс да изпитате разочарование в любовта или да ви изневерят. Ето защо е по-добре да се възползвате максимално от определения период, особено пролетта.

Рак

За Раците 2021 г. ще бъде странна. От една страна, липсата на глобален успех винаги означава, че не се очакват глобални провали. Но от друга страна е малко обидно, когато любовният фронт е затихнал. Подобно на Телеца ще трябва да почакате, защото звездите ще помагат в любовта през 2022 година. Междувременно настоящата година дава възможност да се погрижите за себе си и да се подготвите за бъдещи любовни успехи.

Лъв

Вашата година ще бъде трудна, хаотична, наситена със събития и интересна. Самотните могат да открият своята половинка за цял живот, а тези с връзка ги очакват по-глобални решения – да имате дете или да направите пробив в кариерата си, да организирате великолепна сватба или да инвестирате в стартиране на проект. Бъдете подготвени за тези ситуации.

Дева

През следващата година звездите са ви подготвили приятни изненади, особено в личния ви живот. Не отказвайте неочаквани оферти. Да, Девите обичат яснотата, плана и реда, но 2021 г. ще ви насърчава да разбиете стереотипите. Ето защо, ако приятел предложи неочаквано да се откъснете някъде за уикенд или парти – действайте. През 2021 г. лудото любовно приключение може да намери Девите буквално с едно щракване.

Везни

Можете да бъдете наречени фаворити на късмета тази година. Освен това успехът е възможен не само на личния фронт, но и във всички други аспекти на живота. Следователно, ако планирате брак, попълване в семейството и дори развод, това е вашата година. Единственото нещо, което да не забравяте е, че късметът няма да е вечен, а само през тази година. Възползвайте се!

Скорпион

Скорпионите могат да бъдат привлечени от тайнствени връзки и интриги. Не забравяйте, че през първата половина на годината всички ваши тайни и скрити „скелети в гардероба“ могат да се появят в най-неподходящия момент. Така че поне до средата на лятото е по-добре да се въздържате от изневяра. Тогава звездите ще подкрепят повече тайния живот, но все пак астролозите съветват да обърнете повече внимание на вашия партньор. Например помислете за повече разнообразие в интимния живот.

Стрелец

Годината ще бъде спокойна за представителите на вашия знак. Независимо от факта, че Стрелецът е капризен и смел, в любовната сфера звездите препоръчват да се изчака. Затишието на личния фронт ще бъде компенсирано с успех в бизнеса и финансите. Освен това се гответе за 2022 г., ще бъде обещаваща за вас. Сега си струва да сте подготвени материално за бъдещи успехи на любовния фронт.

Козирог

Още един знак, на който звездите обещават нещо ново и неочаквано през годината. Вихрен роман може да влезе в живота ви, но няма да е твърде просто. Заедно с ярките емоции ще се появят фатални страсти, достойни за перото на Шекспир. Затова бъдете внимателни и се опитайте да се контролирате. Козирозите да поддържат контрола върху сърцето си, доколкото могат, в противен случай вихърът от страсти лесно ще ви завърти и захвърли в непредвидени ситуации.

Водолей

Водолеите, които все още не са узаконили връзката си, на практика ще бъдат принудени да го направят през тази година. Особено трудно ще бъде за представителите на знака от силния пол, които мечтаят за още малко ергенски живот. Имайте предвид, че през 2021 г. вашата половинка ще настоява за брак. А свободолюбивите жени от зодия Водолей трябва да очакват предложение за брак през втората половина на годината. И ако не искате да унищожите връзката си, тогава офертата си заслужава да бъде приета. Самотните представители на знака също ще бъдат подтикнати към сериозност и избор на постоянен партньор.

Риби

За Рибите годината ще се характеризира със спокойствие на любовния фронт. Което ще бъде повече от добре за тези, които са във връзка. Те ще имат гладка и приятна семейна година. Самотните Риби пък няма да са твърде жадни за нова връзка. Те ще предпочетат да се насладят на период на премерена самота. Но следващата 2022 година се очаква да бъде бурна и интересна в личния живот. Междувременно можете да се отпуснете и спокойно да плавате по течението на живота.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари