IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп 2021 – най-щастливият ден от годината за зодиите от Овен до Лъв

18 декември 2020 17 30

Едни ще имат благополучие още зимата, други чак пролетта

IStockphoto

Отиващата си 2020 г. бе доста трудна за много семейства. Някои загубиха работата и свои близки заради коронавируса, а други пандемията остави без сигурни доходи. Социалната изолация, липсата на топла прегръдка и някого, с когото може да поговориш, както и несигурността от онова, което предстои на другия ден, влошиха психичното ни здраве. Освен това доста хора имаха неуспешни сделки, раздели и любовни терзания. Но сега имаме възможност да започнем начисто, приветствайки 2021-а, която идва с надеждата за здраве, благосъстояние и връщане към нормалното ни ежедневие.

От астрологична гледна точка, в следващите месеци битките между планетите продължават, което ще повлияе неминуемо на нашите лични такива. Хубавата новина е, че през новата година се очакват по-малко ретроградни периоди, носещи хаос в живота ни. Венера и Марс ще се слеят – нещо, което се случва веднъж на всеки две години. Но когато говорим за късмет, трябва да разглеждаме връзката между Венера и Юпитер – така наречените благотворни планети.

И като стана дума за планети и хороскопи, днес ще ви разкрием кой ще бъде най-щастливият ден на 2021 г. за зодиите от Овен до Лъв:

Овен Pixabay

Овен (21 март – 19 април)

Най-щастливият ден: 26 март 2021 г.

Когато любовната планета Венера и творческото Слънце се подредят в зодиака (аспект, известен като „звездната точка на Венера“), това носи магия, романтика и тръпката от едно ново и приятно начало. То ще помогне на Овните да изпълнят своите най-мечтани желания. Освен това те ще бъдат в плен на любовта.

„Любовта е прекрасно нещо, тъй като звездната точка на Венера се привежда в съответствие със слънцето, започвайки изцяло ново романтично пътешествие“. Това обяснява пред Bustle астрологът Лиза Стардъст, която предупреждава, че хората от тази зодия ще се влюбят през март.

Телец Pixabay

Телец (20 април – 20 май)

Най-щастливият ден: 17 януари 2021 г.

Уран, която е планетата на промяната, ще премине през вашия знак през 2021 г., продължавайки темата за пробуждането и вдъхновението във вашия живот. През януари квадратният аспект между Уран и щастливата планета Юпитер може да даде начало на нещо ново и вълнуващо в професионалния живот на Телците.

„Кариерата ви може да се насочи в по-добра посока, когато Юпитер и Уран се изравнят на 17 януари“, обяснява Стардъст. Въпреки че планетите могат „да поразклатят“ живота на някои хора, за търпеливите Телци това е благоприятно време. Освен това енергизиращият квадрат между Марс и Юпитер същата седмица повишава още повече мотивацията и амбицията на представителите на тази зодия, посочва още астрологът.

Близнаци Pixabay

Близнаци (21 май – 20 юни)

Най-щастливият ден: 31 май 2021 г.

В астрологията северен еклиптичен полюс представлява съдбата и дава посоката на нашето бъдеще. Той ще бъде в знак Близнаци през 2021 г., което ще помогне на родените под него да спрат да се лутат и станат по-целеустремени.

На 31 май, в средата на сезона на Близнаците, северен еклиптичен полюс се свързва с техния слънчев знак, носейки много късмет и магия. Стардъст посочва, че късметът ще бъде на тяхна страна, затова не бива да се колебаят да вземат съдбата си в ръце и предприемат важни решения.

Рак Pixabay

Рак (21 юни – 22 юли)

Най-щастливият ден: 23 юни 2021 г.

Точно след началото на сезона на Раците, те ще изпитат великолепен тригонен аспект – между слънцето и планета Юпитер в Риби. Затова и най-успешният и щастлив ден за тях ще бъде 23 юни.

Тригонът, който е един от най-силните аспекти в астрологията, носи оптимизъм, щедрост и късмет. Колкото повече има в хороскопа, толкова по-голяма стабилност носят. А с втори тригон в същия ден, но между Нептун и Венера (която също е в Рак на тази дата), се очаква и романтика, която ще помогне за осъществяване и на най-смелите фантазии.

Лъв, зодии,

Лъв (23 юли – 22 август)

Най-щастливият ден: 13 юли 2021 г.

Планетата на любовта Венера и тази на силата – Марс, се подреждат веднъж на всеки две години, навлизайки в посочения знак. Затова на 13 юли Лъвовете ще бъдат във своята върхова форма що се отнася до чувства и работа.

Редкият и щастлив аспект ги изстрелва в нов цикъл на взаимоотношения, който може да донесе както раздвижване в любовния живот, така и възможност за стартиране на връзка. Ако се възползват от него, хората с тази зодия ще „летят на крилете на любовта“ и ще имат вдъхновение за творчески проекти, които ще им носят удовлетворение.

Кой е най-щастливият ден от 2021 за останалите представители от зодиака, четете утре в секцията за хороскопи на Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари