IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 февруари

19 февруари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сериозни различия в концепциите може да се появят между вас и партньорите ви. Ако има възможност да оставите преговорите недовършени и да ги продължите след време, когато обстановката се успокои, то направете го. В противен случай може да подпишете документи, за което да съжалявате.

Телец

Въздържайте се от кардинални промени на графика, динамичния си стереотип и обичайния маршрут на придвижване. Ще се натъкнете на трудни за преодоляване обективни обстоятелства и може да имате неприятни разговори с колегите или близките си.

Близнаци

Решавайте споровете като цивилизован диалог, а не като откъснат от действителността монолог. Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на лични отношения. Не само няма да получите очаквания резултат, но може изобщо да стигнете до „задънена улица“.

Рак

Прекалено сте чувствителни, а поведението на любимия човек може да предизвика пристъпи на ревност. Не създавайте разправии, само защото се съмнявате. Или задайте въпросите си откровено, или ако не искате да го направите, изчакайте с разговора до момента, в който разполагате с неопровержима информация.

Лъв

Оформяйте дългосрочните си сделки писмено, а ако не сте принудени да бързате, изчакайте с подписването на документи с партньори, които познавате слабо. Съвсем скоро благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви подскаже, че съвместната ви работа ще се окаже кратка и безперспективна.

Дева

Не си позволявайте извънредни разходи, ако не са изключително належащи. Финансовото ви състояние е нестабилно. Въображението ви е силно, ще ви подскаже как да се справите със сложните въпроси.

Везни

Включвайте се активно в колективните занимания. Ако се налага да ползвате заеми с малки суми направете го, но от приятели, а не от фирми за бързи кредити. Неприятните новини ще са свързани с роднини.

Скорпион

По неволя ще се наложи да се заемете с миротворческа роля между две враждуващи помежду си групи. Не само ще покажете на какво сте способни, но и ще спечелите нови приятели.

Стрелец

Не включвайте в програмата си важни ангажименти. Обстановката ще е динамична и няма да успеете да спазите уговорките си. Не игнорирайте тревогите на близките. Те разчитат основно на вас и ще се разочароват.

Козирог

Добрите резултати ще са в пряка връзка с организацията на работа, която успеете да си създадете. Ако използвате максимално времето, с което разполагате, бихте могли да осъществите повечето от замислите си.

Водолей

Ангажиментите ви ще са повече, отколкото очаквате и денят ще е напрегнат. Мислете за работата по време на работа и за почивката, когато си я осигурите, а не обратно. Не се лишавайте от сън.

Риби

Условно задачите ви ще са в две направления – професионални и семейно-битови. Наблюдавайте внимателно обстановката. За едната част ще намерите и съмишленици, което значително ще облекчи работата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари