IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен хороскоп за 2021 г. по зодии

28 февруари 2021 19 30

Вижте какво ви очаква в работата, кариерата и здравето

Снимка: Pixabay

Овен

Работа и кариера

Оценявайте това, което имате. Сега не трябва да предприемате сериозни стъпки за промяна на професионалната сфера. Те най-вероятно ще бъдат без значение.

Красота и здраве

Не бива да търсите някакви необикновени решения за здравето и външния си вид. Всичко най-добро за нас вече е измислено от природата. Посещавайте я по-често, заредете се с енергията ѝ и ще се чувствате по-добре.

Телец

Работа и кариера

Не се отнасяйте ревниво към своите задължения и успехи, когато става въпрос за работа. Понякога трябва да позволите на други хора да ви помогнат, ако това е от сърце и наистина може да улесни вашата задача.

Красота и здраве

Трябва да се поглезите с приятни за вас процедури от време на време. Приятните емоции ще ви позволят да запазите не само тонуса си, но и да се чувствате красиви всеки ден.

Близнаци

Работа и кариера

Не се притеснявайте да покажете самочувствие, когато става въпрос за награди за труда ви. Обективно оценете усилията си и уведомете шефа си, че искате повишение или поне увеличение на заплатата.

Красота и здраве

Процедурите, които водят до загуба на тегло ще бъдат много по-ефективни от обикновено. Това обстоятелство може и дори трябва да се използва.

Рак

Работа и кариера

Вашата работоспособност и успех ще впечатли другите, но не и вас. По-взискателни сте към себе си от обикновено. Това е похвално, но не бъдете прекалено сурови в оценките си. Не оставяйте постиженията си да останат скрити.

Красота и здраве

Медицинските козметични процедури са за вас. Ще бъдат доста ефективни, така че спокойно можете да се възползвате. Но винаги с мярка.

Лъв

Работа и кариера

Сега е по-разумно да отделяте време за почивка, вместо да се фокусирате върху активна работа. Шансовете за шеметен успех са малки, затова е най-добре да отделите малко време за себе си.

Красота и здраве

В добро здравословно състояние сте, но все пак не пропускайте профилактични прегледи. Звездите не препоръчват никакви драстични промени в прическата.

Дева

Работа и кариера

През този период можете еднакво да постигнете невероятни върхове и да станете жертва на собствените си амбиции. Опитайте се винаги да имате резервен план, в случай че нещата не се развият както сте очаквали.

Красота и здраве

Благоприятно време за борба с излишните килограми и премахване на кожните проблеми. Препоръчително е да заложите на ярки цветове в дрехите. Това ще привлече вниманието към вас.

Везни

Работа и кариера

Може да ви бъдат дадени съвети, но е малко вероятно те да бъдат полезни през този период. Вашият собствен инстинкт и опит ще ви помогнат да разрешите повечето проблеми, които възникват в работата.

Красота и здраве

Грижете се за здравето си през този период, излизайте по-често сред природата. Полезни са всякакви необичайни процедури, предлагани от различни спа салони и козметични клиники. Отдайте им се!

Скорпион

Работа и кариера

Пролетта ще бъде доста богата на коренно различни ситуации, при които всичко ще зависи от вашите решения. Не се мислете за непобедими. Успехът ви в кариерата ще зависи много от вашата упоритост.

Красота и здраве

Външният ви вид до голяма степен ще зависи от емоционалното ви състояние. Не бива да се дразните заради дреболии. И като цяло не бива да се дразните по някаква причина. Тогава ще удължите младостта и ще запазите красотата си.

Стрелец

Работа и кариера

Важно условие за успех е способността да се фокусирате дълго върху една и съща задача. Ако успеете да се справите с това, ще получите значителни бонуси и награди за вашите усилия.

Красота и здраве

Това е времето, в което да премахнете всичко ненужно по себе си – нежелана коса, излишни килограми, да се погрижите за кожата си. Всеки детокс и диета ще имат благоприятен ефект върху външния ви вид, а и за здравето.

Козирог

Работа и кариера

През този период можете спокойно да промените професията си. Не трябва да изпитвате специални страхове за това как всичко ще се развие на новото работно място и да съжалявате за загубата на предишните професионални позиции.

Красота и здраве

Специално внимание трябва да се обърне на храненето. Яденето на здравословна растителна храна ще има благоприятен ефект върху вашата енергия, благосъстояние и външен вид.

Водолей

Работа и кариера

Засега работата ви се очертава рутинна и скучна. Но трябва да се отнасяте към нея добросъвестно, тъй като наградата за успешно изпълнени задачи ще бъде много важна.

Красота и здраве

Трябва да се опитате да запазите това, което вече имате, а не да се опитвате да предприемете драстични стъпки за промяна на имиджа си.

Риби

Работа и кариера

Имате възможност значително да увеличите капитала си през пролетта. Просто трябва концентрация и усет да не пропуснете ключовия момент за успех.

Красота и здраве

За да впечатлите другите, трябва да обърнете внимание на вашите маниери, жестове, мимики. Може би трябва да репетирате пред огледалото, за да разберете по-добре какво впечатление правите на хората.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари