IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 февруари

23 февруари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма да има от какво да се оплачете, ако не се разсейвате и се придържате максимално към обичайните си задължения. Вечерта ще имате възможност да участвате в някакво развлечение, ще е грешка да не се възползвате.

Телец

Предстоят изненади, като не всички ще са от най-приятните. Постарайте се да запазите спокойствие не толкова заради психиката си, колкото за да не подскажете на околните какво мислите. Спорните въпроси най-вероятно ще са свързани с имущество.

Близнаци

Не е изключено да ви предложат да се заемете с допълнителни задачи. Преценете дали сте в състояние и заявете позицията си откровено. По-добре да откажете, отколкото да не изпълните поетите ангажименти.

Рак

Събитията ще се случват в рамките на очакваното и настроението ви ще е стабилно. Осигурявайте си малки почивки, ако усетите пристъпи на умора. Ще ви помогнат да сте еднакво работоспособни през целия ден.

Лъв

Кратко пътуване ще наруши обичайния ви ритъм, но и ще ви зареди с добро настроение. По пътя е възможно да попаднете на комични случки, които да ви забавят или принудят да направите някакви малки непредвидени разходи. Не ги приемайте твърде драматично.

Дева

Част от днешните занимания никак няма да ви допадат. Помислете дали няма начин да ги отложите за някой от следващите дни. В случай, че е невъзможно и се отразят негативно на настроението ви, създайте си някакво дребно удоволствие вечерта.

Везни

Претенциите на роднините може сериозно да ви изнервят днес. На всичкото отгоре, ще се налага да провеждате разговорите си с тях в рамките на добрия тон. Ако съвсем не са готови на отстъпки, спасете се с хитрост. На всеки може да се случи непредвидена заетост.

Скорпион

Деловите ви партньори ще предложат да обсъдите тема, по която на предишна дискусия не сте стигнали до споразумение. Не отказвайте. Убедителни сте и най-вероятно ще постигнете условия, удобни предимно за вас.

Стрелец

Настроението ви през целия ден ще е стабилно и предимно в спектъра на положителните нюанси. Не се занимавайте с уреждане на финансови операции. С професионалните дилеми опитайте да се справите самостоятелно.

Козирог

Изпълнявайте задачите си без интерпретации. Ще свършите много повече работа за доста по-кратко време. Наблюдавайте реакциите на околните и се забавлявайте. Със сигурност ще започнат да ви търсят грешки. За щастие, безрезултатно.

Водолей

Намалете инициативата. Няма да ви похвалят, но не е изключено да си създадете врагове. Придържайте се към обичайните си задължения и ги изпълнявайте по стандартния начин.

Риби

Настроението ви ще е нестабилно, а околните с поведението си сякаш ще се опитват да изпробват здравината на нервите ви. Запазете спокойствие и овладейте емоциите. Самостоятелната работа ще ви помогне да се изолирате достатъчно надеждно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари