IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 февруари

26 февруари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не позволявайте на съмненията да ви разколебаят. Проявете упоритост и последователност. Резултатите ще ви удивят и окуражат.

Телец

Избягвайте рисковете от какъвто и да било характер. Особено онези, които са свързани с личните ви отношения. Прибързан контакт или необмислен флирт може да създадат сериозни неприятности.

Близнаци

Проверявайте абсолютно всяка информация, която достига до вас днес. Случайно и на пръв поглед нямащо нищо общо с работата ви съобщение, ще ви подскаже оригинално решение на стар казус.

Рак

Ако сте от хората, които не обичат да се занимават с документи, то днешният ви ден може да се окаже наистина кошмарен. Почти всички важни задачи ще са свързани с попълване на бланки и формуляри. Мобилизирайте се и ги обработвайте така, че да не се налага да ги правите повече от веднъж.

Лъв

Излъчването ви е осезателно и ще сте доста по-магнетични от обикновено. Не се учудвайте на комплиментите, с които ви обсипват, но внимавайте как им отговаряте. Подаването на погрешни сигнали може да ви вкара в необичайна авантюра.

Дева

Не обсъждайте постиженията си пред колегите. Не са малко онези от тях, които на драго сърце биха ви създали затруднения. Наблюдавайте поведението им по време на професионални дискусии. Ще установите интересни подробности.

Везни

Редувайте практически с творчески занимания. Така ще съхраните вдъхновението и тонуса си. Ако се концентрирате само в рутинни задачи ще ви отегчат и умората ще ви връхлети още в ранния следобед.

Скорпион

Желанието ви да си свършите работата по най-добрия начин е похвално, но разпределете задачите така, че да ви остане и лично време. А личното време е най-добре да споделите с човек, който ви допада и въодушевява.

Стрелец

Не се амбицирайте да „свършите всичката работа в света“ за един ден. Даже напротив. Колкото по-бавно и по-обмислено работите, толкова по-впечатляващи ще са резултатите ви.

Козирог

Следвайте целите си, но без да навлизате в чуждо пространство. Реагирайте с умерен ентусиазъм на всякакви търговски предложения. Не всички ще са толкова изгодни, колкото ви ги описват, а някои ще са и подвеждащи.

Водолей

Намалете инициативата. Занимавайте се само с дейности, за чието изпълнение нямате ни най-малко съмнение. Ако се включвате в екипни дейности, уточнявайте подробно какво се очаква от вас.

Риби

Обстоятелствата ще са благоприятни да стартирате някои промени, за които от доста време мислите. Направете първата крачка. Ще довършите само онова, което сте имали смелост да започнете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари