IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 март

1 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма по-подходящ момент, в който бихте могли да покажете оригиналните си идеи на практика. Дали ще е със собственоръчно изработени мартенички или по друг предпочитан начин, няма значение. Важното е да зарадвате близките и да усетите задоволство от себе си.

Телец

На среща със стари приятели ще се запознаете с хора от вашия професионален бранш и ще обсъдите варианти за съвместна работа. Най-вероятно сътрудничеството ви ще се окаже успешно. Вечерта е възможно да ви зарадват с мил малък подарък.

Близнаци

Празничната атмосфера ще се отрази положително на настроението ви. Ще сте доста по-емоционални, но и по-енергични от обикновено. Ще се справите с онези сложни занимания, към които приложите творчески решения.

Рак

Обстоятелствата може да ви принудят да предприемете непредвидено пътуване. Прегледайте щателно автомобила и документите си, ако имате намерение да се превозвате самостоятелно. В случай, че ще ползвате обществен транспорт, придържайте се стриктно към противоепидемичните мерки.

Лъв

Размяната на мартенички е прекрасна традиция, но контактите с много хора понякога се отразяват зле на тонуса ви. Ако усетите бърза умора, отпадналост, уединете се за известно време. Не е желателно да обикаляте по магазини и заведения. Шумът и интензивното движение ще повишат тревожността ви.

Дева

Присъствайки на някаква публична изява е възможно да срещнете стар познат, с когото не ви свързват особено ласкави спомени. Преценете собственото си участие в отминалите неприятни събития и ще се досетите коя е най-благоприятната за вас линия на поведение.

Везни

Ще осъществите част от замислите си, но с цената на някакви промени или отстъпки от първоначалните ви планове, които може и да не ви допаднат съвсем. Ако овладеете напрежението и се опитате да възприемете фактите откъм забавната им страна, със сигурност вечерта ще имате усещането, че денят е бил пълноценен.

Скорпион

Ще се наложи да се занимавате едновременно със свои лични проблеми, с тези на близък приятел и с изпълнението на служебните си задължения. В състояние сте да се справите с всичко еднакво добре, ако успеете, преминавайки към дадена дейност, да престанете да мислите за предишната.

Стрелец

Ентусиазмът ви ще е заразителен, ще увлечете всички около себе си с оригиналните идеи, които ви хрумват, но няма да разполагате с подходящи условия за реализация на всичките си замисли. Единственото, което ще ви спаси от справедливите упреци на сътрудниците е присъщата ви съобразителност, така че попаднете ли в критична ситуация, мислете бързо.

Козирог

Нищо запомнящо се няма да се случи освен дузината мартенички, с които ще ви поздравят, но те няма да са изненада. Опитайте се да довършите рутинните занимания до ранния следобед. Използвайте всяка слънчева минута за разходка на открито.

Водолей

Настроението ви е нестабилно и на моменти честолюбието може да надделее над здравия разум. Ако някой умишлено или по невнимание ви огорчи, опитайте се да забравите случката незабавно. От вас зависи да изхвърлите от съзнанието си неприятните спомени.

Риби

Ако сте решили, че динамичният ви стереотип има нужда от промяна, не разчитайте на някой друг да я направи. Систематизирайте елементите, които ви пречат и се заемете с най-лесните за преодоляване. След като един по един ги елиминирате ще установите, че всъщност никак не е било трудно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари