IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

1 март 2021 17 30

Астрологична прогноза за 1 – 7 март

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 1 – 7 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

През първата половина на седмицата тонусът ви ще е по-висок. Опитайте да довършите важните ангажименти дотогава, независимо дали са лични или професионални. В края на седмицата най-вероятно ще сте почти непрекъснато в обкръжението на приятелите си или на хора, с които се разбирате прекрасно, което няма как да не се отрази положително върху настроението ви. Ще получите очакваните приходи, макар и не наведнъж. Разходите ви ще са свързани с обучение и с развлечение. Стига да не прекалите, не би имало проблем да си ги позволите.

Телец

Настроението ви ще е в пряка връзка с поведението на хората от обичайното ви обкръжение. Ако те са лъчезарни и оптимистични, добре. Ще ви мотивират и вдъхновяват. Ако обаче са мрачни и затворени, буквално ще „стопят“ работоспособността ви. В случай, че можете да подбирате контактите си или поне да се изолирате, то направете го. Допълнителни приходи може да имат представителите на вашия знак, които работят пряко с клиенти. Погрижете се за привлекателния си външен вид. Обикновено се отразява положително на бизнеса.

Близнаци

През първите няколко дни вероятно ще правите нещата по обичайния начин, но след като Марс навлезе във вашия знак не е изключено да покажете най-мрачните страни на характера си. Тогава ще сте по-сприхави, по-нетърпеливи, по-раздразнителни. Променяйте заниманията си колкото е възможно по-често, за да си осигурите разнообразие и да намалите напрежението. Не пренасяйте служебните проблеми у дома и обратно. Ограничете покупките до ежедневно необходимите. Възползвайте се от способите на интернет, където ще можете да се запознаете с отзивите на други клиенти, да избегнете евентуална измама, да си спестите неприятности.

Рак

Пролетта ще направи първите си крачки, макар и плахо. Поставете си една важна задача и се постарайте да я изпълните така добре, както изпълнявате текущите си задължения. Освободете се от мрачните мисли и обезсърчаващите спомени. Едно от условията да се чувствате добре е да гледате натам, накъдето отивате, а не откъдето се връщате. Контактите ще са интензивни, а най-сигурната преграда срещу влиянието на околните върху вас е усмивката ви. Използвайте я. Не са изключени леки финансови неприятности. Проявете предпазливост и самостоятелност при уреждане на финансови сделки и най-вече при покупко-продажба на валута. Проверявайте внимателно документите, касовите бонове и гаранциите, които получавате.

Лъв

Не е изключено да се наложи да отговаряте за допуснати стари грешки. Неприятното е, не че тези грешки са навредили, а че някой умишлено ще им даде гласност, за да навреди на вас. Заредете се с търпение и обмисляйте отговорно ходовете си. Импулсивните постъпки ще задълбочат проблема. Не въвличайте странични участници в уреждането на казуса. Допълнителни приходи може да получите от реализацията на новите си идеи или от дейности, за които наскоро сте преминали обучение, подобряващо уменията ви. Приемете го като възстановена инвестиция и вместо да ги харчите, ги заделете за същата цел.

Дева

Уверено може да се каже, че ви предстои едно добро начало. Още през първите дни на седмицата ще успеете да осъществите замисли, относно които към момента сте изпитвали известен страх. Обстоятелствата ще ви подскажат, а и интуицията ви ще го потвърди, че е време да проявите решителност, съчетана с присъщата ви последователност и нищо не би могло да спре устрема ви. Не е изключено да получите минимални допълнителни приходи в края на седмицата и те ще са в резултат на усилията, положени в началото на седмицата. И понеже част от заниманията ще са непознати, мислете не за повишаване на постъпленията, а за намаляване на разходите и недопускане на загуби.

Везни

Преживяванията ще са динамични, част от тях ще са романтични, но за съжаление, няма да липсват и епични, които ще възприемете по-скоро като неприятности. Въпреки всичко, в края на седмицата ще стигнете до заключението, че не всичко е било черно или бяло. Имало е и цветни светли моменти в ежедневието ви. Трудностите са ви показали на какво сте способни, а разочарованията – на кого не бива да се доверявате. Два може да са източниците ви на допълнителни приходи: хобито и вещи, които вече не са ви необходими. Съчетайте творческия си потенциал с търговския нюх и ще има от какво да сте доволни.

Скорпион

Основното направление, върху което трябва да поработите през тази седмица са отношенията. При това в по-широк мащаб, отколкото си давате сметка. Отношението ви към околните и успоредно с него отношението към самите себе си. Имате нужда от промяна и точно сега е моментът да я направите. По-късно ще е по-трудно. Проницателни сте, наистина, но използвайте това свое качество, за да виждате хубавото и да се предпазите от лошото, а не обратно. Промените ли гледната точка, успехите сами ще ви атакуват. Не всички занимания ще ви доставят удоволствие, но тези, които ви радват ще увеличат и обема на паричните потоци. Много е вероятно да получите приходи от допълнителна работа, извършвана сега или преди, а едновременно с тях да ви предложат и промяна на работното място.

Стрелец

Ще ви е много полезно, ако още в началото на седмицата подредите и структурирате плановете си. И то не защото ще успеете да ги следвате в първоначалния им ред, а защото когато се отклонявате от тях, ще знаете какво сте отложили и предстои да бъде направено. Събитията ще са интересни, неочаквани, но пък ще ви позволят да използвате едновременно както интуицията, така и натрупаните в различни сфери познания. Въздействието ви ще е осезателно и ще създадете нови делови връзки, за чиято ефективност все още е рано да се говори. Не си позволявайте излишни покупки, особено пък под въздействието на промоционални предложения и рекламни агенти. Не само ще похарчите излишни пари, ами и ще се ядосате.

Козирог

Дали ще възприемете предстоящата седмица като приятна или не, наистина зависи от гледната ви точка. Събитията ще са противоречиви, но показателни. Постъпките и поведението на околните ще извадят наяве техни качества, за които не сте и подозирали. Ще установите, че най-усмихнатите всъщност са доста коварни, а на най-затворените, които рядко казват повече от една дума, може безусловно да се разчита. Ще се убедите, че един от най-полезните човешки навици е да не се зацикля върху неприятностите. Финансовото ви състояние ще е пряко свързано с пътуване. Може да е едно или да са няколко, но след всяко ще се налага да уреждате и парични взаимоотношения. Крайният резултат от тях ще е видим по-късно.

Водолей

Приятни, но и изпълнени с неизвестности преживявания предстоят на представителите на вашия знак, които имат желание да сменят работата си. Предложенията ще са няколко, а най-странното е, че едно от тях ще дойде от ваш бивш работодател, с когото сте се разделили не особено дружелюбно. Уточнете подробно новите условия и реагирайте гъвкаво. Преценете дали е по-добре да направите компромис и да „забравите“ предишните сблъсъци на определена цена или да продължите напред, без да променяте позицията си. В края на седмицата не е изключено да намерите загубена скъпа вещ или малка парична сума. Оставете ги за себе си само ако е абсолютно невъзможно да намерите притежателя им.

Риби

Няма да се налага да преодолявате каквито и да било затруднения, ако разпределите правилно както времето, така и приоритетите си. Отдайте всекиму според разбиранията си: и на семейството, и на по-възрастни роднини (ако имате такива), и на професионалните задължения. Някой, с когото сте в конфликтни отношения, ще поиска извинение. Приемете, простете и повече не мислете за това, което ви разделя, а за това, което ви сближава. Както неведнъж сте чували, големите постижения обикновено започват с малки нововъведения. Довършвайте започнатото и не надценявайте възможностите си. Едва ли ще получите допълнителни приходи. Управлявайте средствата си така, че да редуцирате разходите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари