IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое е вашето духовно животно според зодията

19 март 2021 17 30

То ви носи късмет и закрила

Снимка: Istockphoto

От древни времена се твърди, че животните са били „зачислявани“ към всички хора, родени в определен период от време. Популяризирани като „духовни животни“; за тях се казва, че отразяват вашите вътрешни характеристики и личност. Духовното животно на човек оправдава неговата човешка духовна енергия и желания и така астролозите са успявали да определят личността на хората чрез зодии. Вие знаете ли кое е вашето духовно животно?

Овен

Вашето духовно животно е ястребът или соколът. Те са естествено родени лидери, които са спонтанни и винаги са готови да поемат инициативата. Понякога те могат да бъдат импулсивни, но винаги ще демонстрират абсолютно самочувствие. Освен това са изключително страстни и адаптивни.

Телец

Телците ще се олицетворяват с мечка. Мечките символизират властта и способностите и следователно ще откриете, че Телците са природно смели и мощни, като могат да се справят с всякакви препятствия с решителния си ум. Те също така понякога могат да бъдат мързеливи като мечка, тъй като обичат да стоят в зоната си на комфорт.

Близнаци

Известно е, че Близнаците са доста социални, но понякога могат да бъдат твърде срамежливи и мълчаливи. Така че на тяхната личност пасва добре черна пантера. Те са пъргави, бързи, остроумни и доста доминиращи. Със сигурност ще ги забележите и ще вперите поглед в тях, където и да се намират.

Рак

Раците са внимателни и предпазливи, така че лосът е подходящ да бъде тяхното духовно животно. Никога не можете да предскажете настроението им, независимо дали са ядосани, раздразнени или са просто сърдечни в момента. Тези хора също са много лоялни и надеждни.

Лъв

Човекът от зодия Лъв е най-добре представен от лъвовете. Винаги с надеждата да бъде лидер на прайда, Лъвът обича да блести в светлината на прожекторите и да показва своите умения и активи на хората около тях. Те са уверени и привлекателни; невъзможно е да се игнорира присъствието им.

Дева

Девите са много предпазливи и резки. Следователно лисицата резонира на личността им, защото те могат да забележат и най-малкото движение в стаята с изключително изострените си сетива. Те са уверени и имат много ясна представа за това, което искат и от което се нуждаят.

Везни

Духовното животно на Везните е панда, тъй като те са сладки и привлекателни, но пък не се интересуват от това, което правят другите. Те обичат да прекарват времето си, заети в техния собствен свят. Везните също са много сърдечни.

Скорпион

Значението на този знак може да идва от смъртоносния скорпион, но духовното животно на този знак е змията. Те са проницателни, спокойни, нежни, но могат да бъдат много опасни. Те няма да се поколебаят да навредят на някого, който ги наранява по какъвто и да е начин, но ще останат спокойни наблюдатели, ако не бъдат притеснявани.

Стрелец

На Стрелците подхожда червената панда. Те са хора, които лесно носят комфорт и успокоение на околните. Освен това са сърдечни и са готови да помогнат във всеки момент. Острите им инстинкти им помагат да оцеляват и в трудни и опасни ситуации.

Козирог

Козирозите са родени аналитици и голяма част от тях признати интелектуалци. Подобно на вълка, те бавно анализират обкръжението си и вземат всяко решение с повишено внимание, като внимават да не предприемат грешни стъпки. Те са резки и могат лесно да завладеят опонентите си в точното време.

Водолей

Водолеите имат много непредсказуемо отношение и е много трудно да бъде определено какво мислят. Подобно на антилопата, те са изключително безгрижни и придирчиви в живота си. Именно тази черта обаче им позволява да оцеляват в най-опасните условия с лекота.

Риби

Рибите са много щедри и добри към другите. Тяхната личност резонира с риба, защото те са ядрото на всяка група, точно както в океана. Те обичат да разпространяват вибрации за късмет и се чувстват най-добре, когато са сред близките си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари