IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 март

8 март 2021 08 50

Астрологична прогноза на Петя Георгиева

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Изненада от приятели ще направи деня ви наистина празничен. Ако избирате подаръци, помнете, че е важно посланието и индивидуалността, а не цената.

Телец

Каквито и спорове да сте имали с любимия човек, днес е по-добре да ги забравите. Дамите да се погрижат старателно за външния си вид, а господата – за вдъхновението си.

Близнаци

Постарайте се да се справите с по-голямата част от текущата си работа преди обед. След това ще ви поканят на различни полуофициални срещи, преминаващи в партита. Ще ви е неприятно, ако ги пропуснете.

Рак

Хора от миналото изведнъж ще изпъстрят с присъствието си настоящето ви. Приемете появата им като добро знамение за празничния ден и се позабавлявайте.

Лъв

Две събития ще са изключително полезни и вдъхновяващи. Ще прекратите натоварваща връзка без излишни обяснения и ще се запознаете с интригуваща личност, без да сте си го поставяли за цел.

Дева

Дребни, но мили жестове на хората от обичайното ви обкръжение ще ви зарадват и ентусиазират. Доброто настроение ще повиши творческия ви потенциал и ще сте с пъти по-ефективни от обикновено.

Везни

Един от дните, в които ще сте абсолютно доволни както от себе си, така и от околните. Като същински ценители на хармонията и красотата вие ще създадете прекрасната обстановка, а близките ви ще поддържат празничното настроение.

Скорпион

Срещите ви уж ще са делови и уж ще са за обмяна на професионален опит и идеи, а в края на деня ще установите, че всъщност са били неформални и сте опознали колегите си от съвсем различен ъгъл. Част от текущите задължения може и да са изостанали, но със сигурност сте си спечелили нови привърженици.

Стрелец

Със странни и по-скоро комични събития ще е изпъстрен денят. Проявете сговорчивост и реагирайте дружелюбно на хората, с които ви среща съдбата. Може да не са ви особено приятни, но пък със сигурност не са ви и врагове.

Козирог

Царящата наоколо празнична обстановка ще разпали емоциите ви по необичаен за вас начин. Не възприемайте събитията твърде лично. Повечето ще са временни, краткотрайни и само миг разнообразие, на който да се насладите.

Водолей

Настроението ви ще е доста нестабилно и вариращо в крайности. С малко повече желание и въображение бихте могли да го задържите само в оптимистичната половина на мерителната ска̀ла. Празничното начало на седмицата е достатъчно добър залог за успех.

Риби

Интересна плетеница от емоции ще съпровожда днешния ви ден. За да изпълните част от новите ангажименти ще се наложи да възстановите част от старите контакти. Комбинацията ще е не само полезна, но и забавна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари