IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво очаква зодиите?

15 март 2021 17 30

Звездите и прогнозата за следващите седем дни

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 15 – 21 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Както физическото, така и психическото ви състояние през тази седмица ще е устойчиво. Единствените неприятности може да дойдат от недоброжелатели, за които дори не подозирате, така че не си правете твърде амбициозни планове или поне не ги споделяйте. Не говорете за успехите си, независимо че такива ще има. Действайте с равномерно темпо, разчитайте само на себе си и не отказвайте помощ на близките, ако ви помолят. Финансови проблеми ще имате само, ако сами си ги създадете.

Телец

Приемете неприятностите, с които може да се наложи да се справите през тази седмица като възможност да демонстрирате силата на ината си и то градивно. Всеизвестно е, че инатът е най-застъпеното ви качество и е идеално оръжие срещу трудностите. Умението ви да запазвате спокойствие при всякакви ситуации също ще ви е от полза, защото когато се усмихвате никой не знае какви пъклени планове се въртят в главата ви. Интуицията ви ще е по-силна от обикновена, така че в повечето проблемни момента ще можете да й се доверите. Със сигурност може да се каже, че ще постигнете каквото сте си наумили. Приходите ще са резултат от усилията ви, стига да работите последователно, предпазливо и с умерен ентусиазъм.

Близнаци

Придържайте се към истината, здравия разум и към принципите си. Нито украсявайте фактите, нито ги премълчавайте и слушайте внимателно какво говорят околните. Техните разговори (а не съвети!) ще ви подскажат как да се справите самостоятелно в трудни моменти. Както препоръките, така и информацията, която постъпва при вас ще са по-скоро заблуждаващи, отколкото полезни. След като Меркурий навлезе в знака на Рибите, трябва да сте изключително внимателни и предпазливи в уреждането на каквито и да било търговски и финансови въпроси. Не задържайте при себе си вещи, които не са ви нужни. Подарете ги или ги продайте, ще е полезно и за вас, и бъдещите им притежатели.

Рак

Две са условията за постигане на успех и добри резултати през тази седмица, а именно да подхождате към всеки проблем, залагайки на знания и проявявайки мъдрост. През първите няколко дни събитията ще са неясни, ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката и настроението ви може да е нестабилно, повече към мрачно. След деня на пролетното равноденствие, обаче, „облаците на хоризонта ще се стопят“, обстановката ще е предвидима и ще сте в състояние да видите и анализирате фактите в детайли. Във ваш интерес е в почивните дни да сте с близките си и в обстановка, в която се чувствате уверени в себе си. Необходимостта да предприемете някакво непланирано пътуване може да предизвика извънредни финансови разходи. Преценете дали пътуването е спешно, неотложно, дали ще сте в състояние да компенсирате претърпените загуби и едва тогава се заемайте с изпълнението на задачата.

Лъв

Ще сте доста по-заети от обикновено, но и успехите ви ще са повече, а и енергията ви ще е почти неизчерпаема. Ще можете да стабилизирате позициите, да разширите влиянието и да промените дребни елементи от динамичния си стереотип, които не ви удовлетворяват или просто вече са „изживели времето си“. Инициативите ви в повечето случаи ще получат одобрение, за някои от тях ще направите и първата крачка към реализацията. Усилията ви освен забелязани ще бъдат и възнаградени, така че няма да са напразни и няма да съжалявате. В потока на задачите не забравяйте близките си, не ги лишавайте от внимание, те са гарантираната ви подкрепа.

Дева

Настроението ви ще е доста нестабилно, преобладаващо романтично и ще остане такова докато Венера се намира в знака на Рибите. За сметка на това, излъчването ви ще е силно и пленително. Околните сякаш интуитивно ще се досещат за затрудненията ви и безкористно ще ви помагат. Ориентирайте инициативата си предимно към уреждане на въпроси от личен характер, преодоляване на конфликти и изглаждане на спорните въпроси. Разговори, които преди време са били мъчителни, сега ще протичат леко, едва ли не шеговито. Провеждайте ги в неформална обстановка. Не се надявайте на допълнителни приходи, но и не предизвиквайте съдбата, заемайки се с дейности, от които нищо не разбирате и биха причинили загуби.

Везни

Събитията ще са разнообразни, често противоречиви и още по-често повод за раздразнителност. Единственото ви спасение е да не ги приемате твърде лично и да не ги свързвате с фатализъм. Най-ефективната тактика в моменти на несигурност е да се възползвате от случващото се до колкото е възможно, да сте предпазливи, понякога дори недоверчиви, да не допускате близо до себе си хора, които не са доказали, че заслужават доверието ви. Появете решителност и се дистанцирайте от онези, които търсят компанията ви само, за да ви използват. Понякога със старите връзки трябва да се постъпва като със старите вещи, да се изваждат от употреба. Тръгвайки на покупки помнете, че първото впечатление не винаги е най-правилното и се въздържайте от спонтанни разходи. През тази седмица целта е да намалите загубите, а не да увеличите приходите.

Скорпион

Сравнително спокоен период, в който практическите и професионални задачи ще се реализират по обичайния начин и отговаряйки на предположенията ви. Ако сте си набелязали старт на нови проекти, ако търсите допълнителна работа или пък трябва да довършите стари и отложени занимания, то няма да имате абсолютно никакви проблеми. Само не е желателно да започвате ремонт у дома, в случай че обстоятелствата не ви принуждават да го направите. Личните отношения, обаче, ще са леко нервни и не е изключено да изпаднете в конфликт на интереси с човек от обичайното ви обкръжение. Въздържайте се от остри изказвания. Не променяйте твърде рязко първоначално набелязаната програма, ако искате да запазите устойчиво финансовото си положение.

Стрелец

От особено голямо значение ще е през тази седмица да преценявате обективно темпото си на работа. На моменти ще се налага да действате с шеметна скорост, в други моменти, обаче, ще е по-добре да изчаквате и да се съобразявате с ограниченията, до колкото ги има. Силите ще ви стигнат за всичко, стига да ги разпределяте правилно. Ще има и затруднения, разбира се, но не си заслужава да си разваляте настроението заради тях. Както е казал един философ: всичко е преходно. Ще е полезно да поработите върху недостатъците си и да подобрите уменията. След като го направите ще можете да повишите и приходите си, което е достатъчно убедителен стимул за действие.

Козирог

Ще сте доста по-ангажирани от обикновено и на моменти с няколко различни дейности едновременно. Прословутият ви прагматизъм ще е особено необходим през тази седмица. Правете планове, разпределяйте времето, но ако се наложи да „се изместите“ от първоначално трасираната програма, не го приемайте драматично. Със сигурност сте чували старата българска поговорка: „всяко зло – за добро“. Ще се убедите, че наистина е така и че понякога жертвайки едно желание, осъществявате друго, по-интересно и по-значително. Грижете се старателно за здравето си и няма да имате проблеми с финансите. Приходите и разходите ви ще са в баланс, ако не обсъждате перспективните си планове. Колкото по-малко информация имат околните за личния ви живот, толкова по-добре.

Водолей

След като Меркурий напусне вашият знак някои търговски сделки може да се забавят. Няма място за паника, активирайте въображението и променете програмата си. Ще сте ангажирани с обичайните си занимания, с които се справяте без особени усилия, но и ще разполагате с достатъчно време да обмислите перспективните. Най-важно за вас в този период ще е да не си губите времето с незначителни занимания и да не разпилявате енергията си в няколко направления едновременно, след което да установите, че нищо не е довършено. Свързващото звено между „искам“ и „трябва“ се нарича „пари“. С други думи казано, правете онова, което трябва и от което получавате приходи, за да разполагате с достатъчно финанси за реализиране на желанията си.

Риби

Дефицитната ви стока през тази седмица ще е времето, с което разполагате. Меркурий ще навлезе във вашия знак и изведнъж проекти, които от месец или два „ръждясват“ ще получат първоначална скорост. Ще забравите думата „не мога“, защото ще се окуражите и ще се убедите, че можете повече, отколкото сте си представяли. Дори ще успеете в известна степен да се преборите с консерватизма си, установявайки, че ви пречи. Ако разполагате с подходящи условия да свършите някоя работа, направете я, независимо че може да е за сметка на отлагането на друга. Не се заблуждавайте от любезността на околните и не забравяйте, че да сте отзивчиви не означава да позволявате да ви манипулират. Отклонявайте учтиво молбите да финансова помощ. Не давайте пари назаем и не участвайте в благотворителни акции, ако искате да си спестите проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари