IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 март

24 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Игнорирайте контактите доколкото е възможно. Въздържайте се от импулсивни реакции, предизвикани от „солени“ шегички или уж закачливи забележки от страна на околните. Не е във ваш интерес да отговаряте на провокации, които биха ви създали врагове.

Телец

Придържайте се към умерено темпо на работа. Не променяйте работните си навици, колкото и да ви пришпорват. Някой ще се опита да си припише заслуги за ваша сметка.

Близнаци

Ако се налага да участвате в професионални дискусии, повече слушайте и по-рядко изразявайте мнение. Наблюдавайте поведението на околните и ако забележите наченки на остри спорове, опитайте да ги прекратите в самия им зародиш. Доверете се на интуицията си, ще ви подскаже правилната линия на поведение.

Рак

Ще разполагате с благоприятни условия за практическа реализация на част от замислите си. Заемете се незабавно, но не разчитайте на бързи резултати, нито на скорошни приходи от тях.

Лъв

На моменти може да попадате в странни, неловки и не особено приятни ситуации. Най-лесният начин да се измъкнете е с чувство за хумор. Обмисляйте важните решения самостоятелно и на спокойствие.

Дева

Околните ще се държат необичайно враждебно днес. Ако ви атакуват с критики и съвети, които приличат по-скоро на укори, приемете ги спокойно и помислете доколко са основателни. Може да ви помогнат да подобрите някои елементи от работата си.

Везни

Бъдете предпазливи, когато сте на улицата. Спазвайте правилата за движение и се оглеждайте като пресичате. Съществуват сериозни предпоставки за травматизъм.

Скорпион

Ще се наложи непредвидено да се включите в делови преговори, които са били прекъснати преди време по обективни причини. Част от участниците може да се държат доста неадекватно, дори некомпетентно. Ако не се хлъзнете по наклонената плоскост на бурните емоции, със сигурност ще постигнете резултатите, към които се стремите.

Стрелец

Дребни на глед детайли като цъфнало дърво, песен на птичка, ще ви заредят с романтично настроение. Ще сте доста по-отстъпчиви и готови на компромиси. Ако имате някакви остри спорове и недоразумения с близките си, ще можете да ги изгладите без особени сътресения.

Козирог

Някой от колегите или партньорите, с които обичайно работите, но не се познавате твърде добре ще подскаже с поведението си, че желае да се сближи с вас. Помислете добре какви може да са последствията и дали промяната на характера на отношенията ви няма да навреди на работата или да създаде други неприятности.

Водолей

Творческият ви потенциал е силен. В състояние сте да се справите с поредица сложни задачи, без практически да се натъкнете на никакви затруднения. Заемете се с най-отегчителните от тях. Довършването им ще ви накара да се чувствате като герои.

Риби

Стремежът ви към съвършенство и хармония днес ще е подсъзнателен. Всичко, което не си е на мястото или не е естетически обвързано с околните елементи ще ви дразни. Заемете се с подреждането на дома и освежаването на интериора. Не само ще оползотворите времето си по полезен начин, но и ще изразходите пълноценно бликащата у вас енергия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари