IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 април

7 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Два типа дейности са подходящи за днешния ден: такива, които са ви интересни и такива, с които никога до момента не сте се занимавали. За първите ви е нужно само вдъхновение. За вторите може да се наложи да потърсите споделен опит от приятели. И в двата случая няма да ви е скучно.

Телец

Няма да се наложи да се справяте със сложни и непреодолими препятствия. Заниманията ви ще са в рамките на познатото и предполагаемото. Помислете дали имате отложени домашни и битови задачи и ако отговорът е положителен, значи е крайно време да ги довършите.

Близнаци

От поведението на колегите си и разговорите с тях ще се досетите, че не е зле да предприемете някои промени на работното място. Професионалните ангажименти няма да ви затруднят и ще разполагате с достатъчно време, за да обмислите в детайли и промените, и начина им на реализация.

Рак

Между вашите виждания, намерения и мнението на околните ще има коренна разлика. Схващанията ви ще са буквално диаметрално противоположни. Няма фактор, който би ви възпрепятствал да реализирате целите си, стига да ги обмислите внимателно и да подхождате към тях самостоятелно.

Лъв

Намалете контактите и не позволявайте да ви губят времето с „изгодни“ оферти. Изпълнявайте текущите си задължения старателно. За помощ от какъвто и да било характер можете да разчитате само на старите приятели.

Дева

Ще се наложи да се намесите в нечий спор, независимо дали искате или не. Единствено вие ще сте в състояние да прекратите разправията и ще трябва да го направите, за да се съхранят отношенията и да не пострада текущата работа на целия екип.

Везни

Интересни хрумвания ще ви връхлетят и със сигурност ще ви ентусиазират. Не бързайте да ги споделяте и обсъждате с околните. Колкото и да ви изглеждат дружелюбни, все ще се намери някой желаещ да ви „сложи прът в колелата“.

Скорпион

Дистанцирайте се от разговори, в които се обсъждат колеги или човек, отсъстващ от групата. Ако сега се включите в клюка, рано или късно същото ще се случи и с вас. Не е изключено да получите интригуващо предложение за допълнителна работа. Не се бавете прекалено дълго с отговора.

Стрелец

Задълженията ви ще са по-трудни от обикновено, няма да разполагате с достатъчно време, а на всичкото отгоре ще ви напомнят за обещание, което към момента не сте изпълнили. Съсредоточете се и подредете програмата си рационално. Не се впускайте в любовни авантюри, резултатът ще е плачевен.

Козирог

Изненадващо дори за самите вас ще намерите правилен вариант за казус, с който от доста време „се борите“. Ще се окаже толкова логичен и очевиден, че ще ви е чудно как до момента не сте го забелязали. Напредъкът, макар и малък, ще е окуражаващ.

Водолей

Интересни новини или случка в началото на деня ще ви заинтригува. Не се ентусиазирайте твърде много, но и не се движете по течението. Действайте с умерена активност и се занимавайте със старите проблеми, които до момента не сте успели да довършите.

Риби

Отношенията между поколенията в семейството ще са доста войнствени. Почти сигурно е, че ще се наложи да влезете в ролята на „звероукротител“. Не приемайте ситуацията прекалено драматично. Ще оправите разправията много по-бързо, ако реагирате с чувство за хумор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари